ירח דבש לתאילנד-3 שבועות
-
שלום לכולם,
אני מתכנן ירח דבש לתאילנד מה24 לספטמבר עד ה14 לאוקטובר סך כ3 שבועות.
אשמח לעזרתכם בכמה נושאים :
* טיסות-
1.עדיף טיסה ישירה עם אלעל או לעשות עצירת ביניים של כמה שעות במוסקבה?(חיסכון של כ1,800 ש"ח) .
2.טיסות פנים- עדיף לקנות מעכשיו-הרבה יותר זול- או לזרום ולקנות שם לפי המצב רוח-והאם האפשר למצוא מחירים סבירים?
*בתי מלון-כנ''ל, האם כדאי לשריין את הכל מלפני או לשריין חלק ולהשאיר אופציות פתוחות?
*מזג אוויר- אני מבין שזו עונת הגשמים,אומנם תמיד חם ואין הרבה גשמים- מישהו היה בתקופה הזו?
*יעדי ביקור-
1.החשיבה לקפוץ לצפון לאיזה שבוע וחצי,איים עוד איזה שבוע וקצת, ומה שנשאר -יומיים- בנגקוק- המלצות לחלוקה אחרת מבחינת ימים?
2. המלצות ליעדים ספציפיים בצפון/ איים?
*הערכת עלות- מה הטווח של המחירים הממוצע או לתקופה (כשאני לא מתכוון לחסוך בבתי מלון ואטרקציות וכ').
אודה לעזרתכם בנושאים השונים, המון תודה!

תאמר
-
ירח דבש לתאילנד-3 שבועותהיי. בקשר לטיסה,זה אתה והכיס שלך.אישית הייתי חוסך את ה כסף הזה על מנת לבזבזו בתאילנד.ב1800₪ נהנים הרבה יותר מאשר לחסוך מספר שעות של קונקשיין. טיסות ומלונות כדאי להזמין מראש מהבית משום שככה אתה חוסך זמן יקר על הדברים הללו בתאילנד. דבוע וחצי בצפון בתקופה הזו זה יפה מאוד.הכל ירוק ופורח.צאנג מאי וצאנג ראי בעדיפות שלי. לגבי איים,יש עדיפות מסויימת לצד של קוסמוי בגלל המזג אוויר על פני פוקט. מחירים.מלון נורמלי כ 50 דולר ללילה לשניכם במינימום.הוצאות שונות על השאר עוד כ 150$ לשניכם ליום בממוצע.על כך יש להוסיף את הטיסות פנים שזה בערך 100$ לטיסה לאדם,ואת הטיסה לתאילנד וחזרה. הגעתי להוצאה של בערך 6600$ לשניכם.
-
ירח דבש לתאילנד-3 שבועותהמון תודה!
כנראה אני אלך על הקונקשיין!
-
ירח דבש לתאילנד-3 שבועותקחו בחשבון שאתם נוסעים בשיא תקופת המונסונים והגשמים עלולים להרוס לכן את התוכניות.