ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בהשכרת רכב

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    724
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Itzhak_3579144
      Itzhak_3579144 נערך לאחרונה על ידי

אני וחברה שלי נוסעים לטיול ראשון בארהב לחודש וקצת. יש לי כמה שאלות לגבי רכבים: 1. באורלנדו נהיה כ4 ימים-בעיקר ביוניברסל סטודיו ובדיסני. האם אפשר להסתדר בעיר ללא רכב? אם כן איך? ומה יוצא יותר משתלם ל4 ימים. 2. נהיה בלאס וגאס, סן דייגו, ולוס אנג'לס, כביש 1 וסן פרנסיסקו כ18 יום סה"כ. האם שווה להשכיר רכב אחד לכל ה18 יום ולכל הערים או להחליף רכב? מה יוצא יותר משתלם? איזה סוגי רכבים מומלצים לנסיעות ארוכות לזוג שיש להם 4 מזוודות גדולות?( קראתי באתר שלא רצוי להשאיר מזוודות חשופות אחרת פורצים לרכבים) תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

עזרה בהשכרת רכב

קודם כל אני מציע את המדריך שלי לשכירת רכב בארה"ב

באורלדנו אפשר להתדר בלי רכב, אבל עדיף עם. השאלה היא מה אופי הבילוי שלכם. אם מדובר על יום שלם בפארק - אז אפשר להסתדר עם תחבורה ציבורית או אפילו מונית פרטית אל /מ הפארק במחיר דומה או יותר זול מלשכור רכב + חניה

אבל אם יש יום בלי פארק, או יופ ההגעה/עזיבה, או שלפני/אחרי הפארק רוצים לעבור במסעדבה וכדומה - רכב הרבה יותר נוח

במערב - איך אתה עובד בין המקומות אם אין רכב שכור? הכי נוח וכנראה שגם הכי זול לשכור רכב לכל התקופה, משדה התעופה עד שדה התעופה

לי אין שום בעיה להשאיר מזוודות ברכב. אני לא רואה סיבה שמישהו יפרוץ לגנוב לי את התחתונים המלוכלכים.

4 מזוודות גדולות זה יכול להיות בעייתי בכל תא מטען שהוא ויתכן שתצטרכו להעזר במושב האחורי.

יש לכם באמת 4 מזודוות? זה די הרבה, ולרוב דורש תוספת תשלום לחסרת התעופה

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

עזרה בהשכרת רכב

ראיתי מהודעה אחרת שאתם צעירים - אז תביאו בחשבון שהשכרת רכב עשויה להיות מאד מאד יקרה.

במקרה כזה כנראה שבאורלדנו אפשר לוותר על הרכב.

ובלי קשר - אם עוד אפשר לשנות מסלול, הייתי מוותר לחלוטין על אורלנדו. יש פארקים דומים גם בקליפורניה.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בהשכרת רכב

לגבי וגאס - אם מתוכננים בוגאס 4 ימים, וזה בסוף המסלול, או בתחילתו, אפשר להסתדר בלי רכב. אבל לפעמים המחיר בלי ה4 ימים האלה לא יהיה זול יותר.

• shemer_t
              shemer_t נערך לאחרונה על ידי

עזרה בהשכרת רכב

עצה (קשורה רק בעקיפין) - לזוג- מספיקה מזוודה לכ"א (אלא אם יש קניות שאתם מתכננים לעשות, את זה כדאי לתכנן לסוף הטיול). שתי מזוודות זה אומר להיסחב לכל מלון על מטען גדול במיוחד, לא נוח ומעצבן, בוודאי בסוף יום מתיש.

יש בארה"ב מכונות כביסה בכל חור במחירים סבירים למדי. אפשר לקנות סבון/נוזל בכל פארם ולהוזיל עלויות (במכבסות לוקחים לפחות דולר לשקית שמספיקה לכביסה אחת).

על הדרך, זה יאפשר לכם להתנייד ברכב פול סייז שהוא די והותר לזוג.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון