נחיתה בסין
-
אני מתכננת טיסה לסין בספטמבר ומשם רוצה להמשיך לפיליפינים, איפה כדאי לנחות בסין? ואם אני נוחתת בהונג קונג זה סיפור להגיע לסין וחייבים טיסה או שזה ריאלי?
תודה

-
נחיתה בסיןמהונג קונג לא סין ממש לא צריך טיסה - אבל השאלה לאן את רוצה להגיע בתוך סין.
משאלתך לא הבנתי האם את מתכוונת לטייל בסין לפני הפיליפינים. אם כן, הטיסות שלך צריכות להתאים למקומות שאת רוצה לבקר בהם.
-
נחיתה בסיןאני משאר שטיסות ל/מ פיליפינים יש גם מהונג קונג וגם משאנגחאי ובייג'ינג או לפחות מחלקן.
אם נוחתים בהונג קונג ורוצים להיכנס לסין היבשתית אין צורך בטיסה.
לוקחים רכבת למעבר גבול חוצים גשר עם ביקורת דרכונים ובצד השני זו כבר העיר שנזן.
אם תרצי להגיע מהונג קונג ליעד אחר בסין אפשר לקחת טיסה,רכבת, או אופציית בניים שהיא לחצות לשנזן ולטוס משם. הסיבה היא שטיסות מהונג קונג נחשבות כטיסה בינלאומית ולכן המחיר בהתאם לעומת זאת טיסה משנזן תחשב כבר כטיסת פנים ותהיה זולה יותר.
יש מטרו בשנזן במעבר הגבול ( וגם תחנת רכבת מרכזית ) אפשר להגיע איתו לשדה תעופה זה אומנם נלסוע מלא אבל בנוחות ובזול וללא פקקים.
-
נחיתה בסיןעדיין אין לי מושג לאן בסים אני רוצה להגיע...האזור של שנזן מומלץ? בעיקר רציתי לנחות בהונג קונג כדי לעבור גם שם בטיול...
-
נחיתה בסיןקודם כל תחליטי לאן בסין את רוצה לנסוע, לכמה זמן ומתי. ואז יהיה אפשר לענות על שאלות כמו איפה לנחות ומהיכן לסיים.
הונג קונג היא נקודה טובה להתחלה או סיום הטיול בגלל המיקום הגיאגראפי, וגם יש שם שדה תעופה מרכזי עם טיסות לכל העולם.
-
נחיתה בסיןאוסיף על מה שאמרו לפניי -
מהונג קונג (שנז'ן) , אפשרות נוחה ופופולרית היא להגיע ל-Guilin לשבוע פלוס מינוס.
אם מעניין אותך להכיר קצת מיעוטים שחיים בכפרים תמשיכי צפונה 5-6 שעות באוטובוס מקומי לכפרים של 2 מיעוטים Miao , Tujia.
-
נחיתה בסיןלא הייתי מבזבז א הזמן על שנזן בטיול ראשון בסין במיוחד כאשר הוא מוגבל בזמן
-
לסין צריך אשרת כניסה. להונג קונג לא. -
לסין צריך אשרת כניסה. להונג קונג לא.טיסה מהונג קונג לביגין יקרה כטיסה בי"ל. ולכן כדאי להכנס לסין , לשנזן שהיא הכי קרובה להונג קונג ומשם לטוס לביגי'ן.
מצד שני אפשר לשנות יעד טיסה חזרה ובמקום לטוס חזרה מהונג קונג לטוס מביגי'ן ולהגיע לביגי'ן ישירות ממנילה.