מערב ארה"ב - תכנון ימים
-
שלום רב
אנחנו זוג + 3 (כולל תינוקת בת שנתיים) ומעוניינים לטייל בסגנון רגוע, לא מעוניינים במירוץ, כרגע בשלב של תכנון ימים לפני הזמנת טיסות.
אשמח לחוות דעת לגבי חלוקת הימים בסדר הנוכחי כאשר כל הטיול יעשה באמצעות רכב.
3 לילות באנהיים (יום טיול באל איי, יום דיסנילנד ויום יוניברסל)
3 לילות בסן דייגו
3 לילות בלאס וגאס
לילה באיזור פארק סקויה (עדיין לא ברור אם לטייל בפארק באותו היום או יום למחרת הלינה)
2 לילות באיזור יוסמיטי (נוח לטיול עם תינוקת? עגלה/מנשא וכו'?)
3 לילות בסן פרנסיסקו
2 לילות בכביש 1
לילה באל איי להתארגנות וטיסה חזרה לארץ.
חשוב לציין שניתן להוסיף יום-יומיים.
תודה.
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםקודם כל - אני אוהב לספור ימים ולא לילות, כי אני מטייל בימים ולא בלילות. יש לכם מעברים שלוקחים חצי יום ויותר, וקשה להבים על חשבון מה הם. 3 לילות בלוס אנג'לס הם לא 3 ימים. הם 2 ימים מלאים ועוד שני חלקים כאלה או אחרים של ימים.
באופן כללי חלוקת הזמנים סבירה (לא בהכרח חלוקת הסדר).
אם אפשר להמנע מזה, לא הייתי עושה טיול מעגלי. סתם תוספת קילומטרז' לא זניחה.
במקרה שלכם נראה הגיוני לנחות בלאס וגאס ולהמריא מסן פרנסיקו או הפוך.
אני חושב שעדיף להשאיר את פארקי השעשועים לסוף הטיול. מבחינת הילדים זה לרוב שיא הטיול. אם מדובר על טיול מעגלי מלוס אנג'לס זה קל. אם קוי אז צריך להתאמץ קצת בתכנון
ככלל אם אתם יכולים להרשות לעצמכם - כל תוספת של ימים תתקבל בברכה. תאמינו לי שתמצאו על מה להוציא אותה
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםאגב, אני מזכיר שלדיסני יש שני פארקים ולא אחד, אם רוצים את שניהם זה תוספת של יום
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםהסיבה שציינתי לילות היא כיוון שאין לנו יותר מדי תוכניות לימי המעבר (טיול רגוע בעיקרו).
אנחנו עדיין נעדיף להשאיר את הטיול בסדר שציינתי.
ההתלבטויות במעבר הן בסקויה שלא ברור אם נטייל בפארק באותו היום לאחר 6 שעות נסיעה או ביום למחרת, דבר שיגזול לנו זמן מיוסמיטי וישאיר לנו יום אחד בלבד ומכאן מגיעה גם ההתלבטות בימים, האם להוסיף לילה נוסף ליוסמיטי?
תודה על העזרה.
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםבני כמה שני הילדים היותר גדולים? כי בעיני נסיעה בת 6 שעות (ועוד כמה ימים של נסיעות לא קצרות) לא מסתדרת עם "טיול רגוע" עם ילדים צעירים.
בפרט- אתם מתכננים נסיעה די ארוכה לוגאס שתוסיף לכם איזה 600 ק"מ הלוך ושוב למסלול, כאשר התכנון הוא ביקור אך ורק בעיר עצמה ולא בפארקים של יוטה (ברייס, זיאון). אני מציעה לשקול להוסיף ימים בקטע הזה או להשאיר את העיר לטיול אחר, כשהילדים יגדלו.
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםלפני 3 שנים עשינו טיול במערב עם ילדים קטנים בגילאי שנה וחצי עד כמעט 8. בחרנו לוותר על וגאס ועל הטבע ולהתמקד בערים, כולל דילוג בטיסה מסן דייגו לסן פרנסיסקו. לנו לא התאימו הנסיעות הארוכות.
זה כמובן לא אומר שום דבר על משפחות אחרות

אגב תוכל לקרוא פרטים על הטיול שלי בבלוג פה באתר
בכל מקרה אם אני מבין עכשיו את ספירת הימים אז 3 לילות במקום X אומר למעשה יומיים. אז אם ככה זה מרגיש לי טיול שמתחיל להיות לחוץ
סן פרנסיסקו למשל ראויה בעניי לשלושה ימים ולא לשניים.
את לאס וגאס אני באופן אישי פחות אהבתי בטיול זוגי. אבל אם כבר התאמצתם להגיע לדעתי שווה 3 ימים מלאים לפחות, ולא רק יומיים.
וכו'
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםהגדולים בני 9 ו-11 ואין בעיה בנסיעות ארוכות. לגבי תוספת הימים, בהנחה ונוסיף יומיים לפארקים של יוטה, אשמח להצעה איך לשלב הפארקים הנ"ל למסלול. תודה.
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםיומיים לפארקים של יוטה (נניח ברייס וציון) זה אפשרי אבל לחוץ ולא משתלב עם התוכניות שלכם לטיול רגוע. אם תוכלו להוסיף יומיים, מציע להוסיף אותם ליעדים שכבר קיימים בטיול שלכם. אני אישית הייתי מוסיף לסקויה וליוסמיטי.
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםעבור הביקור בפארק סקויה - ממליץ לכם מאוד על לודג' מונטצ'יטו סקויה. חוץ מזה שהוא ממוקם נהדר בתוך הפארק, יש שם המון פעילויות, כך שאולי תרצו להישאר שם 2 לילות...
-
מערב ארה"ב - תכנון ימיםתודה לכל העונים, עזרתם לי מאוד, אני מאמין שיגיעו עוד שאלות בהמשך