ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סדר טיול ביפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    11
    59
    9190
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hayim_to
      hayim_to נערך לאחרונה על ידי

בבקשה לעזור לי לגבש תוכנית מסלול טיול ביפן
      אנו זוג חירשים לא שומעים ויש לנו כבר כרטיסי טיסה בעצם יש לנו 14 יום מלאים נחיתה והמראה מנמל תעופה נריטה טוקיו.
      אני שואל כאשר אני מזמין כרטיס רכבת מהירה  יפן לשבוע באינטרנט והשאלה היא מתי בדיוק מתחילים להשתמש בו במסלול שלנו ?
      אני מדביק כאן רשימה יעדים ואנו פחות מתלנבים עומק הטבע רק חשובים מבניהם והשאר יותר עירוני ועירות יפות ונופש וכדומה.
      יש הרבה יעדים האם אוכל לראות את רובו כי אנו תרמלאים הולכים מהר ורואים יותר ממאורגן איפה כדאי לתקן ואיפה כדאי ללון ולבקר כשיש אופציה של זמן .

Tokyo חובה 5 לילות
      Nikko חובה לילה ומשם ישר להרי אלפינים בהמלצתך ?
      Kamakura חובה או לותר
      Hakone חובה כדאי לינה או יום שלם ולחזור לטוקיו
      Yokohama חובה ?

Nogoya כדאי לעצור או ללון או לותר

Matsumoto לעצור או לדלג להרי אלפינים

Shirakawa-go  חובה
      Alpine Route חובה
      Kamikochi ?
      Yamanouchi ?
      Takayama חובה או לעצור ליום טיול ולהמשיך לישון בקנאזאוה
      Kanazawa חובה ? לותר

yudanaka onsan ? כדאי

shiga kogan אתר נופש סקי במקום אחד מהנ"ל

nozawa סקי במקום אחד מהנ"ל

Hakuba סקי במקום אחד מהנ"ל
      Kyoto חובה 2 לילות 
      Mount Koya  חובה או לותר
      Nara  חובה
      Osaka  חובה ? לילה 
      Kinosaki  ?? כדאי לבקר / לישון במנזר או לותר 
      Himeji ??
      Uji ??
      Kobe חובה לילה

akashi kaikyo bridge כדאי
      Miyajima חובה
      Hiroshima חובה לילה
      Kurashiki ??
      Naoshima ??

הלינות מאוד יקרות איך אפשר לישון במחירים סבירים ונמוכים?

שאלה חשובה המזוודה אנו מביאים מזודה אחד זה בעיה כי אנו מתנידים הרבה האם להביא מזודה או לא במקום זה תיק בינוני הבעיה אנו צריכים בגדים ל14 יום Smile

מה עושים ?

תודה וברכה מחיים תורגמן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

אוקיי, קצת לעשות לכם סדר. אין סיכוי שתצליחו לבקר ברוב המקומות ברשימה בפחות מ-14 ימים (אני לוקח בחשבון גם התניידות בין מקום למקום). ללכת מהר לא יפתור את הבעיה. אחרי הכל, אתם צריכים להנות מהטיול ולא להרגיש במירוץ אחרי הזמן. 

על איזו תקופה מדובר? 

לא ממש ברור לי התיוג של 'החובה'. הוא שרירותי? 

בגדול, יש לכם פחות או יותר שתי אפשרויות: מסלול קלאסי שכולל את טוקיו, קיוטו (ובכלל זה גם את אוסקה, נארה ואולי קובה) והירושימה (ומיאג'ימה). לגבי קובה, לא ברור לי למה חובה לילה. סה"כ לא שמעתי עליה המלצות חמות ממי שהיה, ובכל מקרה היא נמצאת באזור קנסאי, כך שבמהלך השהות בקיוטו אפשר להקדיש לה חצי יום. זה שהזמנתם את הטיסה כך שהנחיתה והחזרה מנריטה- לא עובד לטובתכם.

האפשרות השנייה היא שילוב בין מסלול באלפים היפניים וכמה ימים בטוקיו. 

השאלה עכשיו היא מה יותר מעניין אתכם- מקדשים ונוף עירוני, או יותר טבע. 

לגבי מתי מפעילים את הפאס, כשיהיה לכם מסלול מוכן, יהיה קל לענות על זה. 

לגבי מחירי הלינה, יקרים ביחס למה? אני חושב שאם לא נוסעים בתקופה מבוקשת מאוד (שלכת או סאקורה), המחירים סבירים יחסית להרבה יעדים בעולם המערבי.

• חיים 186
          חיים 186 נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

הגעה לטוקיו בתחילת מאי . כפי שכתבתי כנ"ל שאנו פחות מהעומק טבע ויותר מקומות עירוני ונופש וקצת טבע ההיסטוריה מה שחשוב ומומלץ. בנוגע לרשימה אכן מפוצצת ביעדים רבים אני רק רציתי עזרה בצמצום ולסדר יעדים שוים לביקור. הטיול שלנו יהיה טוקיו וקאמאקורה האקונה ניקו לטאקאימה קנאזאוה קיוטו הירושימה מיאגימה וחזרה לטוקיו . במסלול הזה אולי כדאי להוסיף משהו מענין חיפה ? ביום אחרון שיוצרים לכיוון קיוטו איפה כדאי לעזוב מניקו או האקונה לכיוון לטאקאימה והרי אלפינים ומתי מפעילים פס רכבת מהירה ?

• Chen0487

סדר טיול ביפן

גם את הרשימה המצומצמת שכתבת אי אפשר להכניס ב-14 ימים. 

אם תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי, תראה שציינתי שתי אפשרויות שיש לכם. ביפן אין ממש אתרי נופש (כמו תאילנד נגיד), אז בהנחה שהטיול שבעיקר מעניין אתכם הוא עירוני- האפשרות הראשונה מתאימה לכם יותר.

לכן, לפני שאתה נסגר על מסלול שהוא לא אפשרי בעליל במסגרת הזמן שלכם, הנה לכם מסלול הרבה יותר הגיוני:

3-4 לילות טוקיו (כולל אולי יום טיול בקמאקורה או האקונה)

6 לילות קיוטו והסביבה (כולל נארה)

2 לילות הירושימה (כולל מיאג'ימה)

2-3 לילות טוקיו

שוב, הנחיתה והחזרה מנריטה מכריחה את פיצול הלינה בטוקיו. עדיף היה לנחות בנריטה ולהמריא מאוסקה או ההיפך.

• חיים 186

סדר טיול ביפן

הבנתי . אני כבר קניתי כרטיס טיסה Sad מצד השני האם הכרטיס חזרה מאוסקה יהיה יקרה בהרבה וזה כבר לא רנלוטי. 6 לילות זה המון בקיוטו מה יש לעשות שםחות מנארא ? לא רשמת לינה באוסקה? מיותרת או לא? אני רוצה לצאת מהאקונה למאסטומוטו ולטאקאימה וקאנאזאוה ומשם לקיוטו אז שאלתי ממתי ניתן להסתדר בתחבורה רגילה ועד איפה מחייב להפעיל פאס?

• hayim_to
                hayim_to נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

אני מבקש עזרה מאנשים שמכירים היטב את היפן ויכולים לעזור לנו בסדר הטיול ולמצות את המסלול בצורה הטובה והנכונה ב14 ימים מלאים.

2 הערות יש פסיטבלים אחד בקיוטו ב13 למאי ויש בטוקיו ב15 למאי מומלץ להגיע ל2 פסיטבלים ?

אני קצת לא מבין בנושא הפעלת פאס לשבוע איפה כדאי להפעיל ולנצלו בצורה מושכלת למשך 7 ימים ?

יש לי 2 חלקים חלק 7 לילות באיזור קאנטו וחלק השני 7 לילות באיזור קנאסי .

תודה

• Chen0487

סדר טיול ביפן

לא בטוח שהפאס כדאי לכם בהנחה שאתה הולך על המסלול הקלאסי. את הנסיעה לקיוטו תצטרכו לבצע ללא הפאס כנראה (שוב, בגלל העניין של הנחיתה והעזיבה מנריטה במקום מסלול open jaw). בשביל לנחות באוסקה ולעזוב מטוקיו הייתי צריך להוסיף בערך 50 דולר. לא נורא בכלל. אם עדיין אפשר לשנות את הכרטיס, תשקלו זאת. אם לא, אז לא בטוח שהפאס ישתלם לכם. 

• Chen0487

סדר טיול ביפן

בקשר לקיוטו, כן, יש הרבה מה לראות, וב-6 לילות האלה כללתי גם גיחה לנארה ואולי לאוסקה. אפשר להעביר בה גם יותר זמן אם אוהבים מקדשים.

כשביקרתי באזור קנסאי ישנתי באוסקה. להגיד שיש בה הרבה מה לעשות- אז לא, אין הרבה. הטירה נחמדה, יש קצת חיי לילה, אבל לא משהו שהייתי מקדיש בשבילו יום שלם.

שוב, לגבי טקאיאמה וקנאזווה, לא יהיה לכם זמן. אתם רוצים להגיע לשם, לצאת מהתחנת רכבת, להגיד 'היינו' ולהמשיך הלאה? בבקשה. 

• Eytanin
                      Eytanin נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

נסו לשנות את יעד ההמראה מיפן. אם יעלה לכם עוד $50 עד 100 לכרטיס, זה 'שווה'. אם רכשתם כרטיסים דרך סוכן נסיעות, פנו אליו. במדה וזה דרך האנטרנט, בררו את תנאי הכרטיס וראו כמה שינוי שכזה עשוי לעלות לכם בטרם תעשו את השינויי !

• חיים 186

סדר טיול ביפן

אני לקחתי בחשבון ורציתי לנחות בטוקיו ולהמריא זה אופציה טובה המחיר גבוהה לא בסכומים שאמרת וכעת שינוי או ביטול עולה כסף נעזוב את זה אין מה לעשות ננחת בטוקיו ונחזור משם לא יקרה כלום . בענין המסלול אני חושב שאתה צודק אומרים ץפסת מרובה לא תפסת . אני נוסע ברכבת מהירה לקיוטו והירושימה ומאגימה וחזרה לטוקיו חייב פאס נכון. נגיד שאני מתכנן להוסיף יעד ששוה הוא כביש אליפים עד לטאקאימה ומשם ישר לקיוטו זה בסדר אז איך ומתי ומאיפה להפעיל פאס. ??

• צחצח המטייל
                          צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

עשיתי טיול דומה באפריל 2015 עם נחיתה והמראה מטוקיו

הייתי בעונת פריחת הדובדבן שהייתה נפלאה

המסלול שלנו היה:

4 לילות טוקיו (כולל טיול יום להאקונה. עדיף כך כי אז בוחרים יום בהיר שרואים את הפוג'י).

2 לילות הירושימה (כולל יום שלם במאג'ימה)

2 לילות אוסקה (לא לוותר על לינה באוסקה אזור נאמבה פשוט מדהים באווירה שלו)

5 לילות קיוטו (כולל יום ביקור בנארה) זה השיא

2 לילות טוקיו להשלמות.

טיול נפלא. לא לוותר על מחלקות האוכל במרתפי הכולבואים הגדולים. פשוט מדהים לראות ולאכול.

לדעתי ניקו מיותרת כי אחרת יש רעלת מקדשים

• חיים 186

סדר טיול ביפן

נשמע מסלול יפה בעצם אני טס בתחילת מאי 14 לילות שיש בפועל 14 יום מלאים . איך הסתדרת ברכבות מהירות האם רכשת פאס לכמה זמן ואני רואה שאת הית יותר משבוע בדרום . 2 לילות במאיגמה והירושימה זה יותר מדי? אולי לילה אחד? בנוגע להאקונה הית צריך לישון שם בקיוקן עם אונסן באמת שניקו מיותרת

• חיים 186

סדר טיול ביפן

3 שאלות חשובות לי בשביל לתכנן טיול . 1 כאשר אנו מתחילים טיול מטוקיו אל כביש אלפינים ומשם לעיר מאטסומוטו ומשם אל לטאקאימה ומשם אל -נאזאוה השאלה מתי ומאיפה להפעיל כרטיס פאס רכבות מהירות ? 2 מזודות כבודה אנו מביאים מזודה אחד איך מסתדרים איתו עם התניידות רבה במסלול הזה ומה אופציות? 3 יש פסטיבלים ב13/5 בקיוטו וב15/5 בטוקיו האם אני לא טועה האם כדאי להתאמץ ולעשות מסלול דיבור בכל בפסטיבלים ?

• צחצח המטייל
                                צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

יש ביפן שירות מדהים וזול של שליחת מזוודות בין מלון למלון. לא צריך להסחב כל הזמן עם המזוודות.

• חיים 186

סדר טיול ביפן

יופי של השירות אנה הסבר איך פועלת השירות ואיך קובעים והאם ניתן לקבוע מתי המזודה תחכה בקיוטו או מקום אחר

• חיים 186

סדר טיול ביפן

אני מרגיש שכאן לא מצליחים לענות לשאלות האלו פשוטות ? רק 2 שאלות חשובות לי בשביל לתכנן טיול . 1 כאשר אנו מתחילים טיול מטוקיו אל כביש אלפינים ומשם לעיר מאטסומוטו ומשם אל לטאקאימה ומשם אל קנאזאוה השאלה מתי ומאיפה להפעיל כרטיס פאס רכבות מהירות ? 2 יש פסטיבלים ב13/5 בקיוטו וב15/5 בטוקיו האם אני לא טועה האם כדאי להתאמץ ולעשות מסלול שיעבור בשתי פסטיבלים האלו ? תודה

• ramiav1
                                      ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

אם לא יודעים לתת תשובות , אל תשלם להם !!

• חיים 186

סדר טיול ביפן

רמי היקר האן לא משלמים כאן פורום חינמי אבל לא בקיאים יפן או שחסר מקצועיים ומתמחים בלתת מענה מקצועי

• Chen0487

סדר טיול ביפן

תראה, אתה שאלת שאלה פשוטה וקיבלת תשובה מאנשים בעלי ניסיון כלשהו בטיולים ביפן (כולל אני). זה שאתה כותב בהודעה אחת: "בענין המסלול אני חושב שאתה צודק אומרים ץפסת מרובה לא תפסת" (הטעויות במקור כמובן), ואז באותה הודעה ממשיך לחפור על יעדים בטיול שכבר כתבו לך שבלתי אפשרי לדחוף אותם במסגרת הזמן שהקצית לטיול- זו לא בעיה של תשובות לא מקצועיות (אנחנו לא אנשי מקצוע, אגב), זו בעיה בהבנת או הפנמת התשובות שנתנו לך.

אז אכתוב את זה שוב- אתה רוצה לקחת רכבת למטסומוטו, טקאיאמה וקנזאווה, לרדת בכל אחת מהתחנות, לחטוף איזה אוניגירי טוב או קופסת בנטו ולהמשיך הלאה? קדימה, לך על זה, אבל כשתחזור עם הרבה חוויות מהרכבת ופחות מדי חוויות מיפן, אל תגיד שלא עזרו לך פה בתכנון הטיול.

• נטע1
                                            נטע1 נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

את התשובה לשאלה הראשונה תוכל לדעת בעצמך אם תחשב את מחירי הנסיעות, אפשר לפי אתר hyperdia.com, עדיף שהנסיעות היקרות ביותר יכללו בשבוע של הפאס. לצורך זה כמובן תצטרך להסגר על המסלול. אם אתה עדיין מתלבט אני ממליצה להסתכל באתר japan guide על המסלול the best of japan in 14 days. אנחנו טיילנו כמעט חודש אבל לדעתי הוא כולל את המקומות הכי יפים שאפשר לראות בתקופה של שבועיים (כמובן מתוך המקומות שאנחנו ראינו), ובקצב מהיר אך בעיני סביר.

לגבי הפסטיבלים, כדי לקבל המלצות תצטרך לפרט יותר על אילו פסטיבלים מדובר. יכול להיות שיש פה אנשים שמכירים אבל אני לא מכירה ואני מניחה שיכול להיות שכך גם אחרים פה.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון