סדר טיול ביפן
-
סדר טיול ביפןהבנתי מצוין את הכוונה שלכם שאתם מנסים לעזור ולומר לי בעקיף לא כדאי במסלול שלי הי זה בעיניך תפסת מרובה לא תפסת אוקי אני כן רוצה לעשות מסלול שלי לכן שאלתי מספר פעמים מתי ואיפה להפעיל את הפאס רכבת . אני כבר אמרתי לכם אני אסתדר עם המסלול ורק חשוב לי ב2 שאלות אחד על מתי מפעילים את פאס רכבת מהירה וויש פסיטבלים כדאי להיות שם ? מקוה שאתם מבינים את ההכוונה שלי תודה
-
סדר טיול ביפןאין בעיה, בהצלחה! רק לא הבנתי למה אתה שואל אם אתה כ"כ בטוח במסלול שתכננת לעצמך. נו, שיהיה.
-
סדר טיול ביפןתודה רבה על הלינק של המידע . אני חייב להגיד דברים ברורים . אני בטוח קונה פאס לשבוע 7 ימים מבלי לחשב . כי אני אשתמש בו לנסיעות ארוכות ואני בטוח שזה ישתלם בסופו של הדבר. למה אני שוב מבקש לדעת בדיוק היכן להפעיל פאס מכמה סיבות . ברצוני להשאר בקיוטו ובאוסקה והירושימה מאיגמה בערך 6 לילות ואת ההרים אלפינים לטאקאימה ניתן להגיע לשם ברכבת רגילה או שחייבים להשתמש בפאס בגלל מחיר יקר זה לא מובן לי. אני מנסה ורוצה להפעיל את פאס כמה שניתן אפשר עד שאין ברירה מפעילים פאס מרגע הפעלתו צריך לספור 7 ימים בדיוק ובאותו השעה יצאה וגם בחזרה באותו השעה ביום השביעי האם זה נכון? או שאני טועה תודה
-
סדר טיול ביפןהפאס פעיל ביום השביעי עד 12 בלילה, ללא קשר לשעה שהפעלת אותו. לכן עדיף להפעיל בבוקר אם אפשרי.
לגבי מהן הנסיעות הכי יקרות- עדיין צריך לבדוק מהן הנסיעות הכי יקרות ולחשב. אני אישית לא זוכרת את מחירי כל הנסיעות ומאמינה שגם אחרים לא זוכרים.
-
סדר טיול ביפןאיזה יופי שביום השביעי עד חצות כך יהיה נוח ופחות מלחיץ כשנוסעים חזרה לטוקיו. בוא נראה את הקטע מהאקונה למאטמוסוטו או לדלג לטאקאימה ללינה ומשם לקאנאזוה ללינה זה הקטע הראשון האם ניתן להשתמש בתחבורה רגילה במחירים רגילים אז סבבה והקטע השני הוא מקטנטזוה לנוגויה ולקיוטו לוהרושימה ומאגימה וקובה ואוסקה כל זה בפאס בטח ישתלם . האם הקטע הראשון לא ניתן בתחבורה ציבורית במחירים רגיל ומחייב בפאס אז זה בעיה ואני חיב לותר על קובה ונוגויה ו להוריד שהות בקיוטו . בגלל זה שאלתי איפה בדיוק מפעילים
-
סדר טיול ביפןאוסיף לגבי הפאס:
1. קונים אותו מחוץ ליפן ומקבלים הביתה שובר (יש דמי משלוח עד שני כרטיסים).
2. מגיעים ליפן עם השובר ומחליפים אותו בתחנת רכבת JR לכרטיס. לשים לב שאת השובר מחליפים במודיעין של התחנה ולא בקופה. המודיעין נסגר בערב (19:00?) לעומת הקופות שפתוחות מאוחר יותר. באתר הפאס יש את רשימת התחנות בהן אפשר להחליף את הפאס.
3. במעמד החלפת השובר קובעים באיזה יום מפעילים אותו (מתחילים להשתמש בו). זה לא חייב להיות באותו היום.
4. השימוש בפאס מרגע ההפעלה הוא רצוף. אי אפשר לחלק את השימוש בו לפרקים לא רצופים.
5. יום ההפעלה ויום הסיום נמנים בתוך ימי הפאס. כל יום כזה מתחיל ב 00:01 ומסתיים כאמור ב 24:00.
6. וזו הקדמה לבאות - לא בכל יפן ניתן להשתמש בו. כך למשל ברוב חלקי האלפים (למסלול האלפיני קונים כרטיס נפרד) צריך להשתמש באוטובוסים. בקיוטו אין בו שימוש כלל. בטוקיו - שימוש חלקי.
לגבי המסלול שלך - הוא ארוך. למה אתה מתעקש?
אבל בכל זאת אנסה -
מטוקיו אתה יוצא לטיול יום להאקונה.
מטוקיו אתה מתכוון להצפין לניקו, משם לעשות סקי, ולאחר מכן להדרים למצומטו כדי לתפוס את המסלול האלפיני.
אותו תסיים בטויאמה ומשם לקנאזאווה.
משם לטאקאיאמה כשאתה עובר בדרך את שיראקוואה-גו (יוצאים באוטובוס, עוצרים לכמה שעות וממשיכים. יש לוז מפורט).
מציע לך לוותר על יתר הנקודות שציינת באלפים. גם כי אין זמן וגם כי קשה להגיע אליהם. אם את בכל זאת מתעקש - אותה חברת אוטובוסים עושה זאת.
מטאקאיאמה לקיוטו.
תקדיש לפחות ארבעה ימים לעיר הזו. חובה (כמו שאתה אומר).
עכשיו אני מציע שתסע יש להירושימה ולמחרת למיאג'ימה.
בדרך חזרה אתה יכול לעבור לאי נאושימה (לדעתי לללא פחות מיומיים עם לינת לילה אחד על האי), או להמשיך ישר לקובה (אם חובב סטייקים אתה) ולטירת הימאג'י.
אני לא רואה איך אתה מגיע לגשר אקושו ולעיירה נאורוטו. מקומות מדהימים שהגעתי אליהם ברכב שכור.
ואם הספקת תעצור שוב בקיוטו, תקפוץ ליום ולילה למנזר קויה ותחזור לקיוטו.
אבל אני חוזר ואומר - 14 ימים מתחלקים 4 טוקיו, 4 קיוטו, 4 האלפים, 2 הירושימה.
זה הכל ועדיין בדוחק רב, כי יש גם נסיעות ארוכות אפילו שהרכבות טסות 300 קמ"ש.
-
סדר טיול ביפןלא הבנתי מה הכוונה ב"תחבורה רגילה במחירים רגילים". יש ביפן מגוון אופציות תחבורתיות, שכוללות זמני נסיעה שונים. הרכבות שתיסע בהן עם הפאס לא שונות מהרכבות שתיסע בהן בלעדיו.
נכון שטווח המחירים גדול בין סוגי התחבורה השונים, אך גם ההבדל במשך זמן הנסיעה גדול מאוד. מהסיבה הזו קשה לענות לך, רק אתה תוכל להחליט כמה זמן אתה מוכן לבלות בנסיעה. מציעה לך לקרוא על הנושא באתר japan guide או לבדוק מחירים באתר שהצעתי. מופיעות באתר הזה כל סוגי הרכבות (אני חושבת) ואתה יכול לראות כמה זמן לוקח לכל רכבת בנוסף למחירים. יש גם אוטובוסים שהם לפעמים יותר זולים אבל גם יכולים לקחת הרבה יותר זמן (אני לא ניסיתי אבל פגשתי שם ישראלים שטיילו כך, היה להם מעל חודשיים ביפן).
-
סדר טיול ביפןוואו ממש כל הכבוד לך על ההסבר אני עכשיו מסתיג מלתעקש אבל גם מבולבל קצת מהצעות שלך . בגדול מה תמליץ לי לבקר וכמובן אקשיב לך לגב קיוטו 4 ימים לפחות . יש לי הערה על נאושימה האי הזה הוא אי האומנות נכון והיא נשמעת משעממת ? הר קוה מקדש שיאקבו וניתן. לישון שם ואמרו שמיותר להגיע לשם גם משעממת . תכוון אותי למסלול . תראה משהו כתב כאן שניקו מיותרת ויותר מדי מקדשים זוהי הרעלה . אני מותר על סקי אין לי ענין בו.
-
סדר טיול ביפןנטע התכוונתי למחירים זולים כמו בארץ לדוגמא מחיפה לתא לא נורא מחיר סביר אבל ביפן אין מושג . את צודקת אני כבר חרשתי את אתר הזה ממש מ ע ו ל ה עכשיו אני בלחץ בגלל שאני מבולבל לגבי המסלול אני לא רוצה לפספס לכן אני נתמך מהנסיון שלכם וחויתם את היפן וכל אחד יגיד זה מיותר וזה כדאי את הזכרת באתר מדריך יפן מסלול קלאסי 14 יום ממש בדיוק אותו התוכנית הראשונה טוקיו ניקו קאמקורה האקונה מאצימוטו לטאקאימה קנאזאוה קיוטו הירושימה ומאגימה וחושב אוסקה וחזרה לטוקיו האם זה מה שאמרת האלו המקומות הכי יפים וכך מספיק ולא צריך לחפור אך האם יש משהו לשנות לטובת יעד מענין וכיפי ואזלותר על משהו פחות מענין זה כדאי
-
סדר טיול ביפןלא הייתי באוסקה וגם לא ממליצה עליה, אני לא מתה על ערים. כמובן שיש עוד מקומות, בחלקם לא הייתי, אבל המקומות שרשומים שם מבחינתי היו ההיי לייטס שאפשר לדעתי להספיק בשבועיים בקצב מהיר. חיפה ותל אביב זה כולה מרחק של כ90 ק"מ, המרחקים שאתה מדבר עליהם ביפן הם הרבה יותר, וכך גם הנסיעות שם יהיו הרבה יותר ארוכות או לחלופין יותר יקרות.
-
סדר טיול ביפןבסדר אתר היפארדיה אני רשמתי האקונה לטאקאימה בשביל לראות מחירים לא מבין איפה מחיר אמיתי וראיתי שיש שאקנזן תוכלי בבקשה להראות לי איפה מסתכלים ולפי מה רואים ובוחקים
-
סדר טיול ביפןלא מבין איך מישהו שלא היה באוסקה יכול לא להמליץ עליה. אם לא אוהבים ערים אפשר גם לא להמליץ על טוקיו. אווירת הלילה באוסקה מדהימה
-
סדר טיול ביפןחיים מהשאלות נראה לי שהתכנון עצמאי קשה לך. אני הייתי ממליץ לך לקבל שעת ייעוץ וסיוע מסוכן נסיעות או יועץ נסיעות מתמחה ביפן שיעזור לך במקום עם כל ההחלטות וההזמנות. חשוב גם להתאים את הטיול לאופי ולרצונות המיוחדים שלך
-
סדר טיול ביפןאני ידעתי שאוסקה נהדרת בכוונתי לא לוותר עליה לפחות לילה אחד שם בהמשך הטיול אני חושב לבקר בשיקוקו אי מדהים ואני אבדוק עוד יעדים . לקבל יעוץ ממומחה עולה 400 שח אני מאמין שהיעוץ פחות ויותר אותו המסלול אני אבנה לבד כי אי איפשר לאמיןברובו
-
סדר טיול ביפןצחצח, אני לא ממליצה על שום מקום שלא הייתי בו.
לגבי היפרדיה: צירפתי דוגמא של נסיעה שחיפשתי מטוקיו לקיוטו, התאריך והשעה של עכשיו.
למעלה באדום הקפתי את המחיר, בצד שמאל בשחור הקפתי את משך הנסיעה בדקות, מעליו בכחול שעת יציאה ומתחתיו בורוד שעת הגעה. עם קו תחתון כחול הדגשתי את העובדה שכתוב שינקאסן, יש עוד סוגים של רכבות. שים לב גם שלמעלה כתובות מספר ההחלפות (מעל המחיר). מקווה שהצלחתי לעזור. ארגון טיול ביפן הוא הרבה פחות פשוט מתכנון טיול אחר, באירופה לדוגמא. עדיין אפשרי לארגן לבד, למרות שקשה. אני ממליצה לחפור ולקרוא בjapan guide. יש שם למשל מדריך להבנה של האתר היפרדיה ועוד.
-
סדר טיול ביפןאם אתה מכניס לתכנון את שקוקו, כדאי שתבדוק גם את הוקאידו וקיושו, חבל לפספס. 14 ימים הם המון זמן.
-
סדר טיול ביפןנראה לי קצת מוזר. כל הזמן מדובר על טיול של 14 יום, עם מסלול שיכול להספיק לחודש ופתאום נכנס רצון עז לבקר ב"שיקוקו אי מדהים".
זה היה היום בשעה 13:02.
בשעה 15:24 הצעתי עזרה בפרטי.
עכשיו 12 דקות אחרי חצות ועדיין לא שמעתי דבר.
וכל זה אחרי פתיחה כזו:
בבקשה לעזור לי לגבש תוכנית מסלול טיול ביפןאנו זוג חירשים לא שומעים ויש לנו כבר כרטיסי טיסה בעצם יש לנו 14 יום מלאים נחיתה והמראה מנמל תעופה נריטה טוקיו.האם זה רק אני?
-
סדר טיול ביפןרוני, אם תלך אחורה בהודעות, ניסיתי לעזור לבנאדם, והוא אפילו הסכים איתי שלא כדאי להכניס יותר מדי בטיול של 14 יום. בהודעה הבאה הוא כבר חזר לתכנונים הלא הגיוניים, תוך כדי שהוא מתלונן שלא עוזרים לו.
מחר הוא כבר יתחיל לדבר על איך מגיעים לסאפורו מטוקיו ומאיפה הכי כדאי לקחת טיסה לאוקינאווה.
-
סדר טיול ביפןאל תתרגש רוני
אולי נסעו לעשות 'עליה לקברה' של הצדיקה 'בעלת הבובים' וכשיחזרו יענו???
מי יודע?

-
סדר טיול ביפןבבקשה אל תגזימו בדברים עלי . אני בסך הכל מחפש רעיון מאנשים לבקר במקומות מדהימים שאולי לא שמעתי עליהם כמו אי שיקוקו . אני עכשיו שם לב שהדרום מאוד יפה ולא חייבים להיות מקובעים וסטנרדי ק ת אחר