ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סדר טיול ביפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    11
    59
    9190
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hayim_to
      hayim_to נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

נטע תודה רבה עכשיו הבנתי וכך ניתן לראות תחזית מסע העלויות ביחידות לעומת פאס שבועי. אני צריך שוב לשבת ולקוא שוב על היעדים באיזורים שונים וכך לבנות נקודות על פי ענין מענין ויופי המקום ולא כלפי מסלול קלאסי שמציעים המאורגנים בדרך כלל המאורגנים משלבים שירות עתיקות וכפרים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נטע1
        נטע1 נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

בכל פעם שאני מתכננת טיול אני רוצה להספיק הכל ומאמינה שכולנו ככה. נכון שזה מאוד לא פרקטי אבל לגמרי אפשר להבין. אני נתקלת בקשיים האלה בכל תכנון טיול, ובמיוחד למקום רחוק כמו יפן. ולחיים, כדאי לך להצטמצם. אם הנחיתה וחזרה מטוקיו, לדעתי עדיף לא להתרחק ממנה בהרבה, אלא אם אתה מתכנן לטוס חזרה.

• hayim_to

סדר טיול ביפן

זה נכון מאוד ככה רוצים תאמין שאפשר להספיק מה שקרה לי בטיול לבד בסין בבגין ושנחאי 9 ימים ממש ראינו מעבר למצופה בכלל המידע מוכן . ולפני שנה נסענו למוסקבה וסנט פטרסבורג לבד גם 9 ימים והספקנו לראות המון והיה לי יום יומים סתם וחבל של לינה מיותרת זה אי איפשר להיות בטוח ננגיד סטיב קטנה לטוב או לרע או באמת יצא בינגו זה ענין מזל וגם תכנון מדוקדק עם מידע מפורט לכל אטרקציות יכול להיות טוב . יפן מדינה. ענקית שצריך לטוס הרבה ברכבות והרבה התניידות זה משהו חדש לי ולכן חושש. אנו כן נוחתים בטוקיו וחוזרים ממנה אני חשבת שאוליכדאי לנו מהנחיתה ישר להריושימה ולהתחיל טיול צפונה עד טוקיו במקום לפצל אותו וגם בזבוז רכבות לטוקיו

• נטע1
            נטע1 נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

אולי לא הייתי ברורה. לא אמרתי שאפשר להספיק הכל, אמרתי שאני מבינה את הרצון. עדיין, חייבים להצטמצם. גם אני רגילה ואוהבת לטייל בקצב מהיר, ועדיין יש גבול למה שאפשר להספיק.

• רינה_3370419
              רינה_3370419 נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

שלום רב אבקש את עזרתכם אנחנו נוסעים בנובמבר ליפן ,

לגבי סדר הלינות לקחנו לטוקיו בלילה הראשון של ההגעה ומשם 5 ימים לאוסקה 

ו5 ימים בסוף בחזרה שוב טוקיו

לגבי 10 הלילות הנותרים אשמח לקבל המלצה

והאם 5 ימים בטוקיו לדעתכם מספיק לטוקיו (בהנחה  שגם נצא מחוץ לטוקיו )

מספיקים האם להוסיף ימים

• hayim_to

סדר טיול ביפן

ברור שהבמתי את כוונתך וחוץ מזה לא כיף לרוץ מהר ממקום למקום כמו מירוץ למליון חחח בקושי רואים וכמובן יש גבול ולתת שהות מינימלית ויותר בכדי למצות יעד ולקבל טעם טוב וחוויה

• tsuf
                  tsuf נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

חיים הי, אני גם מתכננת עכשיו טיול ליפן . רציתי רק להגיד שאני מבינה ומכירה את ההרגשה שרוצים לראות את כל הדברים המענינים והיפים שכל אחד מספר, ולפעמים בהתחלה עוד אין את התמונה השלמה של איך מחברים את הכל. בגלל זה "התנפלו " עליך בעניין "שיקוקו", כי זה נראה לא קשור גאוגרפית כשיש לך רק 14 יום.  בטוחה שיהיה לכם כיף. אתה נשמע לי אחד שיודע לראות עולם ולהנות ממנו. 

• יעלל
                    יעלל נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

חיים,

גם אני לפני נסיעה ליפן. שבועיים מלאים. נחיתה והמראה מנריטה. באפריל.

אני מבינה את הבלבול שלך. גם אני בהתחלה הייתי מאד מאד מבולבלת, וכבר ארגנתי טיולים... יפן שונה ולוקח זמן להתאפס.

העליתי את המסלול שתכננתי להערות בעלי הניסיון. המסלול וההערות שיגיעו אולי יעזרו לך קצת להתארגן ולבנות את המסלול שמתאים לכם. אנחנו חיפשנו באלאנס שמתאים לנו בין לראות הרבה מקומות ובין להיות במקום אחד. קשה היה לוותר, אבל אין ברירהwink

וכמו שגם אמרו לך - רק אחרי שבניתי את המסלול בדקתי באתר היפני של הנסיעות ואז הגענו למסקנה שכלכלית נכון לנו לקנות כרטיס רכבות לשבוע, ולהפעיל אותו בנסיעה הארוכה והיקרה לקיוטו. ואז הזמנתי כרטיסים.

אגב - עלה לנו 20$ משלוח ל- 3 כרטיסים.

יעל

• hayim_to

סדר טיול ביפן

היי יעל 

וואלה איזה יופי מתי את טסה ?

אני עדין לא סגור בכלל על המסלול מכיוון שאיתמול נכנסתי לאתר יפני וראיתי מלא מלא עירות יפות ולא לאמין שממש מתחת לאף זאת אומרת שביעד הזה ולידו יש עוד יעד מדהים שלא מוזכרים בקושי.

לכן אני שוב מתאושש חחח ומנסה לראות לאן אני רוצה להגיע בכלל ולא לעשות מה שכל העדר הולכים " המאורגנים ".

הטיול יפן לא קלה בגלל התניידות רבה  צריך לתכנן היטב סדיוק מה לראות ואיפה לישון וביחד לוח הזמנים מתאימים זה המון עבודה .

כמו שאמרת רוצים לראות הכל ברור אי איפשר צריך חודש לפחות לדעתי מספיק שבועיים וכדאי לבחור יעדים מענינים וכייף לטייל שם .

באשר לכרטיס פאס האם זה סוג אחד של פאס לשבוע ?

נכון שכדאי להפעילו כאשר יוצאים מהרי האלפינים היפנים כמו מכמה העיראות טאקאימה או קנאזאווה אל קיוטו או אחר שרחוק יותר וכדאי לנצלו שצורה מושכלת .

אשמח לדעת מה המסלול שלך?

איפה תלוני ואיזה סוג לינה ?

• hayim_to

סדר טיול ביפן

יעל תודה Wink רציתי להגיד שבגדול כדאי לראות כמה שיותר מקומות מאשר להשאר במקום אחד למשל קיוטו מקווה. שאני לא טועה . מניסיוני בהרבה טיולים שלי העצמאי נתקלתי במצב שהשארתי במדינה אחד ובזבזתי יום יומיים מיותרים מספיק 2 3 ימים בקיוטו והלאה לראות עוד תרבות שונה וכייפי זה רק דעתי

• יעלל
                          יעלל נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

חיים,

התכנית שלי עוד לא קיבלה הערות של המומחים...אז קח את זה בחשבון.

גם לנו יש הרבה ניסיון בטיולים. וגילינו כבר מזמן, שאם נוסעים לשבועיים (וזה הזמן שאנחנו נוסעים תמיד) - אז יש המון ויתורים. העניין הוא ליהנות ממה שרואים ולא להתבאס ממה שלא רואים. זה המוטו שהתפתח אצלנו....

אנחנו אוהבים לשלב בין שהות במקום אחד - בדר"כ עיר גדולה, ו-country side. בדקתי כאן בפורום והבנתי שלהיות בטוקיו 5.5 ימים זה בהחלט לא יותר מדי. אנחנו עם נער בן 14 אז צריך 'לשלוט' גם בכמות המקדשים במסלול...

אנחנו אוהבים לגור בתוך שכונות מגורים, ללכת לקנות אוכל ב'סופר', להכין ארוחות בוקר בדירה, ולהרגיש את דופק החיים. זה מתאים לנו...

לכן גם הזמנו דירות דרך airb&b גם בטוקיו וגם בקיוטו. ואז גם המחיר יצא ממש טוב. גם יחסית למדינות אחרות בעולם המערבי. אבל הזמנו כבר לפני כמה חודשים. 

לגבי כרטיס לרכבת - אני לא המומחית. הזמנו באתר מסויים. אבל כנראה שיש כמה אתרים, כי כנראה שילמנו הרבה עבור המשלוח (20$). יש למיטב ידיעתי, כרטיס רכבות אחד ל- jrpass. אותו כרטיס במחירים קצת שונים.

אבל מציעה לך, שוב, להחליט על שבוע או שבועיים רק אחרי שתתכנן את המסלול.

אני חשבתי שניקח לשבועיים, ואחרי שבניתי את המסלול ועשיתי חישובים, הסתבר שלא כדאי לקנות לשבוע שנהיה בטוקיו, כולל הנסיעה להאקונה. אז נפעיל אותו רק בהמשך.

• hayim_to

סדר טיול ביפן

היי יעל

יפה מאוד Smile

אני גם מחכה למשהי שתיצור עימי קשר היא היתה ביפן חודש ימים טיול משולב והיא צילמה מלא תמונות ממש יפות והכי טוב לשמוע ממנה את הטיפים ואת מה שראתה בעניים שלה .

עדין לא חזרה אלי Sad

אבל אני אופטימי מה שיהיה יהיה בטיול יהיה טוב .

בדיוק אני חושב כמוך עם ראש פתוח ואני דוקא אוהב יותר עיר מודרנית ופחות עיר נידח כמו כפר הרי געש שדות טבע יפן היא מדינה מלא טבע מדהימים וגם מלא עירות גדולות ובקיצור יש מה לעשות שם לא סוגים של אנשים.

שמעת על בית השלום שמציע לינה חינם אני מתלבט וחוץ מזה אין לי אימילים שלהם בקיוטו ובהרושימה ונארה אני לא בטוח שכדאי ללון שם יש חסרונות ומגבלה .

וואו את הזמנת מראש לינה אני לא אוי לי עוד חודש וחצי טסים חייבים להזמין אחרת מחירים עולים ותפוסה בגלל הפריחה והביקוש ליפן.

בענין רכבת פאס לשבוע עולה 238 דולר לאדם ומה שאמרת דמי משלוח יתוסף לזה ופאס לשבועיים נראה לי בסביבות 380 ד לאדם האם עשית חישובים שהות בטוקיו רכבות בטוקיו ורכבת להאקונה עולה מהמחיר מעל 380 ד ?

לסיכום האם תמליצי לי לרכוש פאס לשבועיים ? אני מתכנן לטוס ברכבות מהירות לאי קאשיו אחרי הרושימה ועוד הרבה מקומות אולי זה נוח וחסכון שרק בסוף אחרי הטיול ישתלם בסופו של הדבר ברכישה פאס לשבועיים ?

יש לה המלצה למקומות לינה שהזמנת ואיפה ומה המחירים ?

כל הכבוד לך שלוקחת את הבן שלך.

• hayim_to

סדר טיול ביפן

היי תודה אני מתנצל שלא שמתי לב שאת בשם אחר .

אני זורם עם אופטימיות אבל מנסה להבין איך להסתדר ביפן בצורה הנכונה ולנצל את הזמן והכלכלית .

מה המסלול שלך והאם את לוקחת פאס לשבוע או שבועיים ?

• יעלל
                                יעלל נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

חיים, לפי מה שאני מבינה - כשתגיע כבר לא כל כך תהיה פריחה. אולי בצפון יפן.

אנחנו נוסעים בין 14-28 לאפריל וכבר לא בטוחים שנזכה לראות...

בית השלום בקיוטו - אנחנו כתבנו להם, אבל כבר לא היה מקום. צריך להזמין הרבה זמן מראש. 

אנחנו, כאמור, הזמנו בטוקיו ובקיוטו דרך airb&b. בתי מלון התרגלתי להזמין דרך booking. קוראת טוב טוב את הביקורות ועד עכשיו הצליח לנו.

אנחנו נותנים דגש על טוקיו (5.5 ימים), אח"כ קיוטו וכנראה הירושימה-מיאג'ימה ואח"כ אלפים יפניים. 

קנינו jrpass לשבוע. השבוע בטוקיו מייתר את הכרטיס, כי בטוקיו לא מצדיק להחזיק את הכרטיס. נפעיל אותו כשניסע לקיוטו וזה יספיק לנו לנסיעות הארוכות טוקיו-קיוטו-הירושימה-קנאזאווה-נר יטה. זה מצדיק לגמרי את המחיר. (חיסכון של יותר מ-200 דולר לפחות לכרטיס).

• hayim_to

סדר טיול ביפן

באסה שאין פריחה היא נופלת מהר .

אני מאמין שאתם תראו פריחה ואולי לא הכי מלאה בגלל המזג אוויר שלהם קריר ומקווה שתראו:)

אז שבוע פאס מספיק האם עשית חשבון רכבת אקספרס מנריטה לטוקיו הלוך ושוב וגם נסיעה להאקונה ושימוש באוטובוסים להרי אליפנים וכן רכבות בהרי אלפינים וכל זה עולה הרבה כסף ואני חושב שכל מה שכנ"ל שייך לjrp  וגם כנראה בעיר טוקיו שימוש  חופשי בפאס וגם נסיעה לניקו לא בטוח כדאי האם ימליצו לנסוע לשם אז עוד רכבת איך להסביר עלויות מול פאס שבוע ושילוב כרטיסי רכבות אחרות בתשלום.

יש אתר היפרדיה שמחשב עלויות כל יעד זה מקפיץ מחירים.

אבל אני חושב שיש בפאס חסרון לא ניתן להגיע להאקונה  וגם רכבל שייו אוטובוסים שמציע כרטיס מיוחד שעולה 5000 יאן בערך 

את יכולה לתת אימייל של בית השלום קיוטו וטוקיו והרושינה אני רוצה לנסות לבקש אירוח לינה אצלם.

• יעלל
                                    יעלל נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

הנה הכתובת של בית השלום בקיוטו:

"Beit Shalom, Kyoto"

אין לי בטוקיו. אבל תמצא בקלות כאן בפורום. תכתוב: בית השלום טוקיו וזה יעלה.

• tsuf
                                      tsuf נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

גם אנחנו נטייל ביפן (גם עם ילדה בת 14 (-:  ) בתקופה הזו ( 8.4 - 1.5) .כתבתי בשבוע שעבר לבית שלום בקיוטו והירושימה והם מלאים. בקיוטו הזמינו אותנו להגיע ב 17.4 ל"קבלת פנים" שהם עורכים לקבוצה שמגיעה אליהם. תהיה הופעה של המקהלה שלהם, ובגלל זה החלטנו שננסה להגיע . גם לזה יש לתאם איתם מראש. (יפנים או לא יפנים ? ). חיים, באיזה תאריכים אתם נוסעים ?  

שים לב שהמסלול האלפיני נפתח רק ב 16.4 . ובטקיאמה יש פסטיבל ב 14-15.4 .

• צחצח המטייל
                                        צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

סדר טיול ביפן

קבלת הפנים בבית שלום בקיוטו שווה מאד

יש להם מקהלה מדהימה ששרה בעברית וזה מאד מרגש ויפה

• hayim_to

סדר טיול ביפן

יעל תודה רבה ואני אבדוק איתם ונראה מקסימום לא אז הוסטל או מלון יהיה נוח 

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 3 / 3
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון