מערב ארה"ב ממשיכה להתיעץ
-
שלום
אחרי שקבלתי עצות לגבי מסלול מעגלי מלוס אנג'לס, הציעו לי לטוס לסן פרנססיקו ולחזור מוגאס. הטיסות הרבה יותר יקרות ממה שראיתי באל איטליה אבל עשיתי חישובים וחוסכים יומיים.
מה דעתכם על מסלול כזה (מלבד יום הגעה וטיסה)?
להזכירכם, זוג עם בני 17,13,9. אוקטובר.
תודה רבה
יום 1 -סן פרננסיקו יום 2 סן פרנססיקו יום 3 סן פרנססיקו נסיעה ליוסמיטי יום 4- יוסמיטי יום 5 יוסמיטי יום 5 נסיעה למונטרי יום 6 מונטרי יום7 - כביש 1 עד מורו ביי יום 8 - המשך כביש 1 עד לוס אנג'לס יום 9 - יוניברסל או דיסני יום 10 -מנוחה והוליווד יום 11- דיסני או יוניברסל יום 12 – נסיעה לווגאס יום 13 – וגאס יום 14 - נסיעה לגראנד קניון וביקור כולל שקיעה יום15- נסיעה לפייג' וביקור יום 16 - המשך פייג' ולקראת ערב נסיעה לברייס יום 17 - ברייס והמשך לציון ללינה יום 18 - ציון יום 19 – ציון ונסיעה ללינה בלאס וגאס יום 20 - טיסה חזרה
-
מערב ארה"ב ממשיכה להתיעץהי,
לדעתי המסלול טוב מאד. עשינו מסלול ממש דומה בספטמבר האחרון.
מציעה: כיוון שיש מעט זמן יחסית בסן פרנסיסקו, ביום 3 לבלות כל היום בסן פרנסיסקו ובערב לצאת לנסיעה ללינה ב Manteca. ביום 4 בבוקר תצאו ליוסמיטי (נסיעה קצרה של שעה וחצי גג) ותתחילו לטייל ביוסמיטי. זה אומנם יוצר פיצול של לינה אבל מאפשר לכם לבלות יום נוסף בסן פרנסיסקו שמאד נחוץ במסלול שלכם. יש לכם מספיק זמן ביוסמיטי. אפשר גם לצאת ליוסמיטי ביום 4 בבוקר בלי שום בעיה
ולצאת למונטריי ביום 5 בצהריים אם לא רוצים לפצל את הלינה מסן פרנסיסקו ליוסמיטי.
אם מזג האוויר יאפשר ממליצה לא להפסיד שייט עצמאי בפייג' כל היום ביום 16 ואז להישאר ללון בפייג', יום 17 ללון בברייס, יום 18 לצאת בבוקר לציון.
שימו לב שדיסני ויוניברסל לא יצאו בשבת או ראשון !!
פוריה
-
מערב ארה"ב ממשיכה להתיעץהיי קצת מבולגן אבל אני מקווה שהבנתי.
יש לי הצעה לגבי ימים 5 ו- 6.
כתבת נסיעה מיוסמיטי למונטריי על יום שלם, ואז עוד יום שלם מונטריי.
בתכלס מדובר על נסיעה של כ-3 שעות.
אני מציע לצאת בבוקר מיוסמיטי למונטריי, לבלות את היום במונטריי וזה יהיה לך מספיק. לישון שם. ביום לאחר מכן כבר לצאת על כביש 1 עד מורו ביי.
יומיים במונטריי זה יותר מידי. תוכלו גם לתת קצת מהבוקר של היום השני, אבל אין סיבה להשקיע יומיים שלמים.
זה בתנאי שאת יוצאת בבוקר מיוסמיטי. אם את יוצאת בצהריים, אז התכנית שעשית היא רלוונטית.
שאר המסלול מעולה בעיניי. לא מבזבזים זמן על מנוחות מיותרות, הנסיעות הן מדודות ושקולות. ויש מספיק זמן בכל מקום בשביל לחוות את מה שרלוונטי.
בהצלחה.
-
מערב ארה"ב ממשיכה להתיעץתודה רבה!
-
מערב ארה"ב ממשיכה להתיעץאת חייבת לבדוק ולהחליט על הטיסות וברור שזה בתלות מחיר ותקציב, שימי לב שייתכן שהשכרה והחזרה בין מדינות יכולה לגרור דמי החזר לרכב. רק אחרי שההחלטה הזאת תתקבל תוכלי להתחיל תכנון של הטיול, ככלל כל מסלול שיכיל את המקומות שאת רוצה בכל כיוון נסיעה יהיה טוב...
-
מסלולאני מצרף לך מסלול שבניתי יחד עם עזרה רבה של חברות וחברים פה בפורום שהתבסס על עוגנים הטיסות שהזמנתי שהיו, כפי שאמרתי, במגבלות תקציב.... סן פרנסיסקו לכביש 1 דרומה עד מורוביי ואז יוסמיטי ויציאה מהמזרח לכיוון ווגאס, משם סיבוב מעגלי של הקניונים, גראנד, פייג, ברייס, ציון וחזרה לוגאס ומשם ללוס אנגלס והבייתה, סה"כ 23 ימים
-
מסלול מערב ארהבמיוסמיטי לוגאס זה כ-8 שעות!
-
מסלול מערב ארהבצודקת!, בנסיעה ישירה, על פי התכנית שלי מסיימים יוסמיטי, יוצאים דרך מעבר טיוגה ללינה בבישופ (יותר זול מממות' לייקס) ובבוקר לווגאס
-
מסלול מערב ארהבהיי
אני ממש חולקת על הדעה שיומיים במנטריי זה יותר מדי. אנחנו היינו בקיץ האחרון יומיים והיה נהדר. וגם בזה לא הספקנו כל מה שרצינו. אנסה להסביר את הסיבה העיקרית שבחרתי ללון 2 לילות המונטריי. מקריאה של הרבה סיפורי טיול בלט לי שאת הקטע ההכי יפה בכביש 1 (ממונטריי למורו ביי) אנשים עושים בלחץ זמן ונאלצים לוותר על אתרים בדרך או לצמצם את העצירות של להנות מהתצפיות והנוף (ועוצרים המון!!!). עוד בלט שהאתר בקטע זה ש"גוזל" הכי הרבה זמן הוא שמורת פוינט לובוס שממש קרובה למונטריי. לשם כך הפרדנו שמורה זו מהיום המכובד והמענג הזה ועשינו אותה לפני כן. מבחינתינו זה יצא נהדר כי היום הזה שבין מונטריי למורו ביי באמת יום עמוס (ומקסים!!!). ואנחנו היינו בקיץ, באוקטובר הימים יותר קצרים, אז לדעתי האישית, על אחת כמה וכמה. כמובן שניצלנו את השהות במונטריי לבילוי בעוד מקומות נחמדים בסביבה הקרובה לה. למי שיש אפשרות להקדיש גם לילה שני למונטריי אני מאוד מאוד ממליצה.
אפשר לקרוא את חוויותינו מהאזור בסיפור טיול שלנו או בבלוג.
שבת שלום
לימור
-
מסלול מערב ארהבומה דעתך על נסיעה רק למונטרי ולשמורת הטבע? חברים שלנו נסעו מסן פרנסיסקו ליומיים במונטרי ומשם ליוסמיטי, כלומר ויתרו על החלק הדרומי של כביש 1. לחילופין, מה דעתך על נסיעה מיוסמיטי למונטרי ולוותר על החלק הדרומי של כביש 1? תודה רבה
-
מסלול מערב ארהבהי,
הקטע טע הכי יפה ואותו ממש לא כדאי לפספס בכביש 1 הוא ממונטרי למורו ביי.
פוריה
-
מסלול מערב ארהבמסן פרנסיסקו ליומיים במונטרי ומשם ליוסמיטי - זה לוותר על הקטע הדרומי למונטריי, הקטע ההכי יפה. הקטע שהסברתי למעלה שהכי צריך לנסות לרווח כי הוא כ"כ מקסים שרוצים לטעום ממנו עוד ועוד. אני לא הייתי מוותרת.
התחלת את השאלות שלך בפורום משפחות והגדרת שם כבר בהתחלה שאת רוצה את כביש 1 מצפון לדרום. מסכימה לחלוטין שזה הכיוון הרצוי ובעיקר רצוי כדי להיות כמה שיותר קרובים למצוק, לראות יותר ולאפשר כמה יותר עצירות. הכוונה ברציונל של מצפון לדרום הוא בעיקר בשביל הקטע המקסים הזה. אז לוותר?
-
מסלול מערב ארהבחוזרים לתכנון של סן פרנסיסקו, יוסמיטי , מונטרי שני לילות , מורו ביי, לוס אנג'לס וכו. המלצות על מקומות לינה לא יקרים לחמישה???
-
מסלול מערב ארהבהי,
במלונות האלה אפשר להזמין 2 חדרים או חדר אחד עם מיטה נוספת. שימי לב שאם תרצי להזמין חדר עם מיטה נוספת יש ליצור קשר ישירות עם המלון ולבקש וכן לבקש הנחת AAA.
סן פרנסיסקו - Columbus Motor inn או Coventry motor inn
יוסמיטי - באוקטובר המפלים די יבשים אז אין הכרח ללון ממש בתוך העמק. אפשר באל פורטל ב - Yosemite view lodge
מונטריי - מוטל פשוט ולא יקר במיקום מעולה - Comfort inn by the sea
במורו ביי- מלון פשוט, חדרים קטנים אבל מאד נקי ובמיקום מעולה קרוב לחוף - Best Western Tradewinds
בלוס אנג'לס - בהוליווד - Orchid suites או Wilshire crest hotel los angeles
באנהיים - דיסני- מלון פשוט בתוך הפארק - Park vue inn anaheim
בלאס וגאס - צריך לחפש מבצעים ולבחור. בהרבה מלונות קשה למצוא חדר לחמישה וצריך להזמין 2 חדרים. אפשר אולי לבדוק מלון דירות.
בגרנד קניון - Yavapai Lodge בתוך הפארק או בעיירה טוסיאן - Red feather lodge
בפייג' - Days inn page
בברייס - Best western grand
בציון - Quality inn at zion park
פוריה