ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה זה AAA

פורום צפון אמריקה
    8
    16
    4853
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alonmore28
      alonmore28 נערך לאחרונה על ידי

אני מנסה להבין מה זה בדיוק ומה נותן.

ואיך נרשמים לחברות שם אם אני לא אמריקאי.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

זה מועדון הרכב האמריקאי.

חברות עושים בממס"י וזה מקנה מספר הטבות הקשורות ל-AAA, כמו הנחה בבתי המלון ושירותי דרך מסוימים לשוכרי/מחזיקי רכב.

למיטב ידיעתי, אם יש לאומי כארד החברות בממס"י לשנה הראשונה היא חינמית. לקראת סוף השנה מומלץ לדווח על אי חידוש כי הוא מתבצע באופן אוטומטי.

החברות בבמס"י מקנה גם רישיון נהיגה בינלאומי ללא תוספת תשלום.

אם תעשה חיפוש בפורום על AAA, תמצא שרשורים בנושא.

• alonmore28

מה זה AAA

תודה. אז אני בפועל צריך להתייחס לזה כחברות בממס"י וזה יקנה לי כל מה שאני צריך בארה"ב מהבחינה הזו?

נגיד שירותי גרר או עזרה בדרכים, הבנתי שזה בין היתר מה שהם עושים.

• reuben13

מה זה AAA

שירותי גרר מוגבלים לאיזה כמה מיילים. שיורתי דרך כגון: עזרה בהחלפת צמיג, קצת דלק אם מגנר ואין תחנות בסביבה וכד'.

ואכן למעשה זאת חברות בממס"י ומקבלים כרטיס שמשמש להנחות שמקבלים חברי AAA בארה"ב, כמו הנחות בבתי המלון, באאוטלטים של PREMIUM מקבלים ספר קופוני הנחה בחינם, בחנויות כגון: GAP ו-ROCKPORT מקבלים 10 אחוז הנחה, יש עוד הנחות שאפשר לחפש באתר של AAA.

אם עושים טיול ארוך, בהחלט החברות בממס"י יכולה להשתלם. ניתן כדוגמה מלונות בעיר ניו יורק, שעולים מאות דולרים וכאשר מקבלים 5 או 10 אחוז הנחה של AAA זה משתלם כבר אחרי שניים או שלושה לילות.

• lbd
              lbd נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

ראובן, בעבר הם נתנו מפות, ספרי טיולים ואפילו תכננו את המסלול בשבלך. זה עוד קיים?

• alonmore28

מה זה AAA

באתר שלהם כתוב שכשאתה עושה מנוי אתה מקבל ייעוץ ללא עלות נוספת, מפות וספרי דרך...

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

לפני כמה שנים פשטה שמועה בפורום שיותר אין מפות חינם.בפועל מאז הרבה אנשים (כולל אותי) קיבלו מפות, ולא זכור לי סיפור על מישהו שסרבו לתת לו מפות

מה שכן - החשיבות של המפות והמדריכים של AAA בימינו הרבה יותר נמוכה ממה שהיתה בעידן של לפני ה GPS, והאינטרנט בנייד

• reuben13

מה זה AAA

לגבי מפות בסניפי AAA בארה"ב, פעם לא הייתה בעיה. אני כותב על סמך מה שקראתי בפורום זה. למיטב זכרוני, AAA ביטל את נושא המפות לחברי מועדנים מחוץ לארה"ב, אבל לפי הניסיון של דורון (גם לפי זכרוני) DHZ עדיין מקבלים מפות בסניפי AAA. נדמה לי ש-DHZ גם נעזר פעם בשירותי דרך של AAA באחד מטיוליו.

ואכן יש יעוץ בסניפי ממס"י למי שעושה חברות במועדון. לגבי מפות וספרי דרך איני יודע.

אני חייב להתוודות שעשיתי חברות בממס"י לפני כמה שנים ומאז אני לא עושה יותר כי קופוני הנחה אפשר לקבל גם באתרים אחרים והנחות דומות בבתי המלון אני מקבל בגלל הגיל, SENIOR.

נשארו רק הנושא של המפות אבל כבר חציתי ארה"ב לאורך ולרוחב מספר פעמים אז לרוב אני מסתדר גם ללא GPS.  וגם הנושא של שירותי דרך שאני מאוד מקוה לא להזקק להם, טפו טפו חמסה חמסה yes

• dhz
                      dhz נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

מנסיוני מהקיץ האחרון - עדין קיבלתי מפות ו- tour books ללא תשלום בסניף AAA בדנבר.  יש להזכיר כי אם תבדקו את האתר של ה- AAA, רשום שם כי הם לא נותנים יותר מפות וספרי תיור בחינם, אלא מוכרים אותם.  ה- AAA איננו ארגון יחיד, אלא בעצם ארגוני מכוניות רבים, שכל אחד מהם נותן שירות במדינה מסוימת או באיזור גאוגראפי מסוים ויתכן ויש מדיניות שונה בחלק מהם.

לגבי הנחות - תעריפי AAA נותנים הנחה של 5% - 10% בבתי מלון (לפחות כאשר מדובר ברשתות.  לא בהכרח לגבי מלונות עצמאיים).  בחלק מהאתרים הפרטיים (לא פארקים לאומיים או פארקי מדינה) יש הנחה במחיר הכרטיס לזכאי הנחת ה- AAA, ובהליפקס קיבלתי הנחה אפילו על גביע גלידה בטיילת הנמל של הליפקס.

לגבי שירותי דרך - אלא דומים לתוכנית הבסיסית של ה- AAA.  שירותי גרירה ל- 5 מיילים.  שירות מנעולן (אותו נאלצתי לנצל ב- 2007), עזרה בהחלפת צמיג, הבאת דלק למכונית תקועה במחיר עלות הדלק ואולי גם כמה דברים נוספים.

שירותים נוספים בסניפים - שירותי יעוץ.  ב- 2005 טסתי לדנבר ונפגשתי עם יועצת נפלאה בסניף באורורה, שכנראה כבר לא עובדת שם יותר מזה שנים.  היא ארגנה לי את כל הטיול באיזור זה, כולל הזמנת בתי מלון, וזאת על סמך המקומות בהם רציתי להיות.  בטיולים מאוחרים יותר כבר הצטיידתי במחשב נייד וסידרתי את התוכנית לבדי (ובעיקר את הזמנת המלונות), אולם גם אז התיעצתי בקטנה פעם או פעמיים בסניפי AAA.

• צביקה
                        צביקה נערך לאחרונה על ידי

לא בדיוק

ה-AAA הוא מועדון מכוניות אמריקאי.

ממסי הוא מועדון מכוניות ישראלי, החבר ב-FIA (מועדון מוטורי בינלאומי).

חברות בממסי מקנה את הזכות לקבל כרטיס SYC&S, אבל היא איננה ​חברות ב-AAA, אלא הזכות לקבל שרותים והנחות בהתאם להסכם בין ה-AAA לממסי כחבר ה-FIA.

הסכם זה עבר שינויים במשך השנים. כמו-כן צריך לזכור שכל סניף של ה-AAA הוא אוטונומי לתת שרותים מעבר למה שמחויב בהסכם הזה.

כרטיס SYC&S (Show Your Card & save) מקנה למציג אותו הנחות זהות לאלה של חברי AAA במלונות, חנויות, מוזיאונים, פארקי שעשועים, שיש להם הסכם כזה עם ה-AAA.

לגבי שאר הזכויות, נכון להיום הזכויות של חברי מועדונים זרים (כמו ממסי) ב-AAA מפורטים כאן.

הסעיף של מפות וספרים ושרותי תיירות הוא הסעיף שנפגע (לפחות רשמית) לגבי העבר וכיום הזכות הרשמית של חבר מועדון זר היא לקנות מוצרים/שרותים אלה.​

AAA paper maps, AAA TourBooks, and AAA Travel products, services and accessories are available for purchase in AAA Club offices for FIA or GMA member clubs.

כאמור, זכותו של הסניף לתת מה שהוא רוצה בחינם, למרות שאין לו מחויבות כזו. עד היום, הדיווחים כאן בפורום היו אכן של חלוקה בחינם, אבל זיכרו שאין מחויבות כזו.

לגבי שרותי דרך, המחויבות לחברי מועדונים זרים מוגבלת מאוד ביחס למה שמגיע לחבר ב-AAA והיא מפורטת כאן:

Emergency Roadside Assistance

If visiting for 90 days or less, you are entitled to BASIC Emergency Roadside Assistance to include:

• Towing an eligible vehicle at least three (3) miles in any direction from point of disablement, or back to the responding facility, free of charge. Additional mileage charges will be at the member’s expense and will not exceed prevailing rates of the region. Towing shall be provided for light-duty trailers, excluding fifth wheel trailers, being towed at the time of disablement. At the Club’s discretion, members may be required to pay for towing the trailer.
                          • The vehicle will be extricated or winched when it can be safely reached from a normally traveled road or established thoroughfare. If special equipment, more than one truck, or more than one person is required, the associated cost may be at the member’s expense.
                          • Charges for flatbed service requested by members, when not required by the AAA Towing Manual, may be passed on to the member. Flatbed service charges are not applicable if a flatbed is required due to accident damage or if it is the contractor’s primary service vehicle. 
                          • Mobile battery service/jump starting and/or temporary adjustments. 
                          • Flat tire service including changing a flat tire when an inflated, serviceable spare is available. 
                          • A limited supply of fuel will be delivered to a member’s disabled vehicle, enabling the member to reach the nearest service station. Members may be charged up to the current pump price for the fuel.
                          • Lockout and key service; If the key that operates or provides access to the passenger compartment of the vehicle is lost, broken, or the service provider cannot gain entry, the Club shall provide locksmith service up to $50, or reimbursement of commercial locksmith service up to $50.  If necessary, the Club also will provide tow service.  Members are entitled to up to $50 worth of locksmith service at the scene, exclusive of any charges for en-route mileage.

• דור.ד
                          דור.ד נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

מצרף שאלה

לגבי שרותי הדרך הבסיסים - במקרה הצורך עם מי יוצרים קשר? היכו ניתן לראות מה הם מכסים. 

• דור.ד
                            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

לא ראיתי את התשובה של צביקה שענת לי על השאלות -   תודה צביקה

• יערי
                              יערי נערך לאחרונה על ידי

מצב חירום

סיפור שהיהשהיה, רכב שכור ב אורלנדו, אני משחק עם כל הכפתורים ברכב, גם עם אחד ליד המראה... אחרי מספר שניות צליל צלצול טלפון ברכב... מה זה???, לא עושה כלום כי אני לא יודע... פתאום ברקע קול... התקשרתם? קרה משהו? הכל בסדר? זה היה איזה מוקד חרום לסיוע... אולי זה עוזר בשעת מצוקה בנסיעה... שייך לקטגוריות AAA או לא... לא יודע!

• dhz
                                dhz נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

מצלצלים למספר 1-800-AAA HELP

• lbd
                                  lbd נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

תודה לכל המשיבים. אני מבין שהם לא מחוייבים אבל ממשיכים לתת מפות, ספרי טיול ותכנון מסלול. המפות באמת היום מיותרות אבל ספרי הטיול ועזרה בתכנון מסלול יכולים לעזור גם היום.

• dhz
                                    dhz נערך לאחרונה על ידי

מה זה AAA

אני עדין בנוח בנווט עם מפות.  למרות שהיה לי Waze בטיול האחרון, השתמשתי בו רק בנווט בתוך ערים (כשהמלון לא היה במקום קל להגעה).  בזמן הנהיגה, ניתן להסתמך על השילוט ברוב המקרים.  המפה יכולה בכל מקרה לתת תחושה של בכוון והכבישים בהם נוסעים גם אם מחליטים להפקיד את הנווט בידי Waze או תוכנת נווט אחרת.

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון