נפאל - אמצע אפריל
-
שלום רב...
1. האם ניתן לטוס מפוקרה ל- BHADRAPUR בטיסה ישירה, או יש צורך להחליף מטוס בקטמנדו? מהם תדירויות הטיסות? האם ניתן להזמין טיסה דרך האינטרנט (כמו טיסות אחרות)?
2. מעוניין בטרק קצר ללא הליכה מרובה, עדיף נסיעות... האם יש דבר כזה באזור פוקרה?
3. אהיה בנפאל כ- 10 ימים. מבקש המלצות על אתרים בהם ניתן להתרשם ממקדשים, מנזרים, תרבות, אומנות... לא מתעניין בטרקים או נופים מרהיבים.
4. האם ניתן לשלוח חבילות דואר מנפאל לישראל? כיצד עושים זאת? מהו משך ההגעה לארץ? מהו המחיר?
תודה על העזרה
-
נפאל - אמצע אפריללגבי הטרקים אני יכול לומר שיש כלמיני אלטרנטיבות של טרקים קלים ונדמה לי שהרויאל טרק דרומית לפוקרה הוא אחד מהם ואתה בטוח תקבל עוד הצעות אם תיגש לסוויסה או לסוכנות אחרת. "טרקים רכובים לפחות חלקית אתה יכול לעשות מפוקרה לכיוון הסובב או אנאפורנה מחנה הבסיס. לגבי האחרון אתה יכול להגיע בג'יפ עד או כמעט עד גנדרוק ומשם ללכת עוד יום לצ'ומרונג שהוא כפר יפיפה ואולי גם להמשיך לסינואה לפי החשק. בסובב אם אתה מוכן להיטלטל כמעט יום שלם אז אפשר לקחת ג'יפ עד צ'אמה בגובה 2670 והמשיך משם אולי יומיים ואז לחזור על עקבותיך אני משוכנע שבסוכנויות ימצאו לך דברים אחרים ויש גם חד יומיים מפוקרה לכל מיני נקודות תצפית אולי כדאי שתיצור קשר עם סוכנויות עוד לפני הנסיעה
-
נפאל - אמצע אפרילתודה רבה.... עזרת לי מאוד