ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש באירופה עם הילדים

פורום טיולי משפחות
    9
    11
    3822
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Zohar_3580820
      Zohar_3580820 נערך לאחרונה על ידי

הי, אנחנו מתכננים לצאת למסע משפחתי בן חודש עם ארבעת הילדים שלנו, בני 6, 4 ושניים בני שנה. קנינו כרטיסים למילאנו ב 21.3. התכנית בגדול היא שבוע בצפון איטליה, כמה ימים בשוויץ (עדיין לא יכולה להעריך כמה ימים  נרצה לבלות שם) שבוע ביער השחור ושבוע בהולנד. הטיול מאוד מורכב לוגיסטית אבל לא בא לי לוותר עליו ו"לחתוך" החלק הכי מורכב הוא ההתניידות ואנחנו מבינים שכנראה האופציה הטובה ביותר היא לשלב תחבורה ציבורית עם השכרה ואולי אפילו קראוון. אשמח לקבל טיפים לגבי המקומות האמורים וגם לגבי התניידות בתחבורה ציבורית בין המדינות. הבנתי שיש מעברי גבול שאולי יהיו סגורים, איפה אפשר למצא איפורמציה על זה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

חודש באירופה עם הילדים

מבחינתי, רק הערה אחת: קרוואן

לפני שתבחרו. הכנסי לקרוואן עם התאומים ונסי להחליף להם שם את החיתולים.

רק מניח זאת כאן.

• ayeletb2
          ayeletb2 נערך לאחרונה על ידי

חודש באירופה עם הילדים

לא ממש יכולה לעזור רק לקנא בכם מחד ולהעריץ את אומץ הלב מאידך. יש לי חברה שעשתה טיול דומה אם כי קצר יותר- שלושה שבועות ביער השחור, שוויץ והאגמים באיטליה. אם תרצי אוכל לקשר בינכן , אם את מעוניינת כתבי לי בפרטי 

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

חודש באירופה עם הילדים

שלום זוהר.

לא שמעתי על אף מעבר גבול שסגור במסלול שלכם. לכל היותר אולי איזה בדיקות בעקבות גל המהגרים אבל לא סגרו את הגבולות.

נראה לי שאתם "קצת" צריכים להזדרז עם ההזמנות... 

לגבי קרואן - קרואן יש להחזיר בנקודה שמשם נלקח. בנוסף, מאוד לא יעיל לקחת קרואן לתקופה קצרה, למשל של שבוע, בגלל שיש הרבה התעסקות עם הקבלה וההחזרה. יש גם עניין של רכישה של פריטים שמשמשים רק עבור הקרואן.

הייתי יכול גם לשאול למה דווקא המסלול הזה, ודווקא בתקופה הזו שדי קר, אבל אמרת שהכרטיסים כבר הוזמנו ואני מניח שגם אין הרבה זמן לשינויים.

העצה שלי - הכי חשוב לעבור על תאריכי פתיחה של אטרקציות. אתרים רבים בצפון איטליה, שוויץ, יער שחור והולנד לא פתוחים כל השנה, אלא נפתחים רק לקראת הקיץ. יהיה לכם מאוד מאכזב לגלות לאורך המסלול אתרים סגורים.

• Zohar_3580820

חודש באירופה עם הילדים

חחח... הבנתי אותך....צפוף. לא מתה על הרעיון הזה, אבל לקרוואן יש יתרונות בולטים אחרים אז אני אשלים עם זה בשקט, לפחות חלק מהזמן. דווקא חיתולים כבר למדתי להחליף בעמידה, עם יד אחת כשהם תלויים על היד השניה,  אז נראה לי שמהבחינה הזאת יהיה בסדר...תודה בכל אופן

• Zohar_3580820

תודה!

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

תודה!

אתם מתכוונים להתגלגל כל יום ממחקום למקום? או שבפועל מדובר על טיול שהוא "רב כוכב"?

כי לטיול "רב כוכב" אני לא רואה צורך בקראוון. לא צריכה להיות בעיה למצוא מקומות (כולל דירות לסוגיהן) בכל אחד מהיעדים שישמשו אתכם למשך 4-7 ימים כל פעם.

רבים מטיילים ליער, הולנד, צפון איטליה וכו' כטיולים של שבוע עד שבועיים כל אחד בפורמט כוכב או שני כוכבים.

מזג האויר יכול להיות מאד בעייתי. אומנם באופן רשמי 21 במרץ זה תחילת האביב, אבל זה חישוב של מדענים. במחינה מעשית סוף אפריל יכול עדיין להיות מאד קר, ואים לי מושג לגבי משקעים.

היעדים שהזכרתם הם יעדי קי. קלאסיים, בייחוד עם ילדים. לא בטוח שמגלשות הרים, מסלולי הליכה, וודאי וודאי שבריכה/אגם וכו' הם מה שמתאים בעונה.

כנמו שהוזכר, בהחלט יתכן שהרבה אתרים יהיו בכלל סגורים, או שעות פתיחה מצומצמות (כמו רק בסוך שבוע וכו').

• יונית
                    יונית נערך לאחרונה על ידי

חודש באירופה עם הילדים

אני לא כל כך מבינה

אתם נוחתים במילאנו 21.3 כלומר יש לכם כבר כרטיסי טיסה ביד

אתם ממריאים חזרה מ.... ב21.4 ?

את מתכננת לשכור את הקרוון במילאנו - ו...? להחזיר אותו ב?? 

תחבורה ציבורית עם  4 ילדים מהם 2 תינוקות,עגלות, מנשאים, מזוודות- נראה לי בלתי ישים.

נראה לי שעל הסף אתם צריכים לצמצם את המרחב הגיאוגרפי

מילאנו-זו עובדה שכבר קבעתם- אז טיילו באיטליה תתחילו לכוון דרום וככל שמזג האוויר יותר יתחמם- תעלו יותר צפונה? 

שוויץ-קרה מדי בעיתוי הזה,הולנד רחוקה בטירוף (אלא אם אתם עושים טיסת ביניים, אלא אם הטיסה חזרה כבר נקבעה להולנד).

• זיוה
                      זיוה נערך לאחרונה על ידי

חודש באירופה עם הילדים

מקו מילנו ודרומה, ואם רוצים מינון גבוה יותר של שעשועים לילדים אז הריוויירות של איטליה וצרפת חמימות יותר בעונה הזאת, עם שפע פארקים לילדים (בעיקר בצרפתית, באיטליה לא ידוע לי על משהו פרט לאקווריום גדול, אבל אפשרויות שייט וכל מיני כאלה יש). קצת לעומק היבשה יש נופים מרשימים, ערוצים וקניונים עמוקים. מזג האוויר הרבה יותר מתאים לעונה מהיעדים שציינת. הכל פורח. כדאי לערוך שינוי בתכניות. תיהנו יותר.

• rona.n
                        rona.n נערך לאחרונה על ידי

חודש באירופה עם הילדים

זוהר,

השארת את כולם כאן בפורום קצת המומים. את מתכוונת 21.3 השנה? עוד שבועיים?

רובנו עם שאלות על הפרטים הקטנים לטיול בעוד חצי שנה ואת עוד לא סגורה על המסלול לעוד שבועיים? עם 4 ילדים קטנים? 

נשמח לקצת הבהרות... האם יש כבר מועד לטיסה חזרה? ומהיכן? סגרתם עוגני לינה מרכזיים? או מתכוונים להתגלגל ולמצוא תוך כדי?

אני מצטרפת להמלצה של יונית להישאר באיטליה ולהדרים, אזור טוסקנה ומרכז איטליה מקסים בעונה זו.

ככל שתעלו צפונה תצטרכו התאמות לנסיעה בשלג...

אם תחליטי להישאר באיטליה, כיתבי לי יש לי מסלול של 3 שבועות שאולי יכול לעזור לך קצת.

בהצלחה!

• דוקטור דו ליטל
                          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אני לא רואה איך אתם יורדים מרכבת או אוטובוס

עם שני תינוקות, פעוט, ילדון בן 6 ומטען לחודש שלם למבוגרים ותינוקות וממשיכים משם הלאה.

איך בדיוק?

אני לא ממש בעד קראוון אלא אם אתם כמשפחה של שישה אוהבים לגור בחדרון אחד קטן ולא נניח בדירה עם כמה חדרים אבל לא נראה לי שדעתי משנה הרבה.

לא נראה לי שתספיקו להתארגן על קרוואן בפחות משבועיים.

ממליץ לכם עכשיו לבדוק השכרת רכב גדול שיתאים לכל הנוסעים והמטען, גם לרכב כזה ההזמנה מספיק מסובכת.

לגבי הולנד להערכתי המרחק לבדו כבר ינחית אתכם לקרקע המציאות.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון