עוד שבועיים לאוסטריה - אבל אין צורך בטבלת ייאוש
-
התחזית לאתר - כל השבוע הבא שלג. ההבדל בין התחזיות השונות רק בכמות הסנטימטרים החזויים. מצד שני, הטמפ' לא נראות נמוכות כמו בינואר, ואני שואל את עצמי האם יש צורך לקחת את המיטנס (Kombi Haven Gore-Tex). עד מינוס 10 הכפפות הרגילות מחזיקות מעמד .
מאחר וזו פעם שניה השנה, ההתרגשות לא אותו דבר.
המשימה העיקרית בחופשה הזו: להחזיר את גב' פולני למסלול אחרי שלוש שנים שלא גלשה מכל מיני סיבות. וגם לקנות לה קסדה חדשה ואולי להחליף את הנעליים.
-
עוד שבועיים לאוסטריה - אבל אין צורך בטבלת ייאושמתי ולאיפה אתם נוסעים?
ואיפה אתה רואה תחזית לטווח כזה רחוק?? -
עוד שבועיים לאוסטריה - אבל אין צורך בטבלת ייאושאולי ניפגש בטיסה.בעוד שבועיים בשישי בבקר .לפי הדיווח מאוסטריה החתולים לא יכולים לפנות את כמות השלג שיורד גם היום.רק שהטמפרטורה לא תעלה.
-
באיזה יום אתם טסים? אני טסה לדנבר דרך גרמניהבשישי בבוקר עוד שבועיים.
-
באיזה יום אתם טסים? אני טסה לדנבר דרך גרמניהבדיוק בשעה 6.00 טיסה למינכן.משעה 5.00 קפה בטרקלין דן לפני הטיסה.
-
אני טסה בשמונה לפרנקפורט. אשתדל לא לישון בלילהכי זו טיסת יום.
-
מצטער לאכזבהטיסה - אוסטריאן בשבת 19.3 אחר הצהריים. נוחתת בוינה 19:15.
אני לא רואה תחזית לשבועיים קדימה. אני רואה תחזית לשלושה ימים בסנופורקסט ומעבר לכך לא מסתמך יתר על המידה. יש מגמה מסויימת והמודלים ארוכי הטווח לא משנים אותה.
-
אתמודד... -
ביגוד בסיסי יספיק....הטמפרטורות השנה גבוהות יחסית.
לא חושב שצריך ציוד חם ברמה מיוחדת. נראה לי שהדברים הבסיסיים ביותר יספיקו.
תתפלל רק שהשלג יהיה טוב

ד.
-
בינתיים אני חושב להתפלל שיפסיק לרדת שלגהכמויות החזויות רק הולכות וגדלות. מקווה שעד שנגיע ייפסק. אני מעדיף שמים כחולים גם עם (ואם) איכות פחות טובה של השלג. אני מוכן לגלוש גם בסלאש. מה-גם שהסלאש יהיה ככל הנראה רק ב-300 מטרים האחרונים (בקווי גובה).
-
בינתיים אני חושב להתפלל שיפסיק לרדת שלגמסכים לגמרי לגבי השמש!!!! ( אחרי שבוע של שלג לללאאאאא הפסקה ופינוי של 40 דקות כדי להוציא את הרכב מהשלג ) השמש פשוט בגדר חובה!!!
עד 3 יום לחופש!!! -
בינתיים אני חושב להתפלל שיפסיק לרדת שלגאאאאא וכן, הכול בזכותך!!!! כמו שאמרתי האתר הזה נהפך לאתר קבוע אם ביקור גם השנה,ותכנון לעד הרבה קדימה!!
תודה רבה!!! -
חזרנו מצל אם זה בשבת...שלושה ימים ראשונים סלאש וקרח, אח"כ התחיל לרדת שלג והיינו עוד שלושה בפאודר - ביום האחרון היתה כזו סופת שלגים שהעדפנו ללכת לספא ולסיים את החופשה בכיף.
כמויות אדירות של שלג, בכדי ליסוע לנמל התעופה היינו צריכים לנקות 20 ס"מ של שלג מהרכב - עם מטאטא.
הטמפרטורות נעו בין (5-) ל +5, לדעתי אין צורך בביגוד מיוחד.
אישית, גלשתי רק עם חולצה טרמית, מעיל ומכנס + כפפות רגילות.
אפילו הגברת, שבד"כ סובלת מקור, הסתפקה בשתי שכבות מתחת למעיל וגרביונים מתחת למכנס.
תבלו!