גרמניה - הדרך הרומנטית
-
אנו נוסעים ל-3 לילות לדרך הרומנטית, האם למישהו יש המלצה היכן ללון? -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reשלום לך. לדעתי שלשה ימים זה המון לדרך הרומנטית,הדרך דיי מישורית וקצת משעממת ,העיירות הכי יפות באזור זה הוא בהתחלת המסלול בפוסן ובאמצע הדרך העיירה רוטנבורג שהיא מקסימה ,כל שאר העיירות נמצאות על גבהות נמוכים ודיי משעממות, בכל מקרה זו דעתי וכל אחד לפי טעמו. -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reשלום חנן, תודה עבור תשובתך. זה די תואם למה שהבנתי מקריאת הספרים ובמיוחד מהמפה. אם כך, מה היית ממליץ לנו לעשות ב-6 ימים, כאשר הלילה הראשון יהיה באזור קונסטנץ, וביום השביעי עלינו לחזור לציריך ? יהודית. -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reהאם הייתם בכלל באזור הזה ?או זה פעם הראשונה -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reעדיין לא קיבלתי תשובה לשאלתי ,בכל מקרה אם את לא גולשת כעת אבדוק מחר ואחזיר לך תשובה לקראת הערב. -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reבגרמניה היינו רק יום אחד ביער השחור באזור פרייבורג, בדרך לשטרסבורג ודרך היין בצרפת. מעניין אותי לשמוע מחר מה אתה ממליץ לבצע במסגרת הזמן שיש לנו. תודה. -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reהאם את מעונינת לקבל תשובה כעת או הלכתם לישון -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reבכל זאת אענה כעת. אני מכיר את האזור מצוין אז הנה המלצתי. אם אתם טסים למינכן אז תצאו משדה התעופה מינכן לכביש עוקף מינכן כביש a 99 ומשם לכוון זלצבורג עלA8 לפנות לכביש 318 לכוון הגבול האוסטרי לעיירה זייפלד ביקור ומשם לכייון העירה גרמיש עליה להר הגבוה בגרמניה -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reאני קורא ונאנח... את החלטת שהעיירות בדרך הרומנטית משעממות על סמך קריאה בספר (השלב הבא יהיה לוותר על הנסיעה - הרי כבר קראת הכל בספר
וחנן החליט שהעיירות משעממות על סמך ידע אישי - שזה יותר לגיטימי, כי על טעם וריח אין להתווכח. לדעתי יש שם עיירות מקסימות - -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reשלום חנן, ותודה על ההצעה המפורטת. בשוויץ היינו, כולל במפלי הריין, לכן אני רוצה לראות יותר מגרמניה, ולא בחלק ההררי/אלפים. היות ואנחנו מתחילים ומסיימים בציריך, אני חושבת על יום ראשון ליד קונסטנץ, יום שני לעבור בלינדאו ולהגיע לפוסן. עוד יומיים בטירות ליד פו -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reשלום אלי, אין צורך להאנח....(:. ההמלצות שלך נרשמות, ואני בהחלט אגיע לרוטנבורג. אני מתרשמת שאתה מתמצא בגרמניה. בדואר הקודם שלי רשמתי מה עוד חסר לי, אם יש לך רעיון - אשמח לשמוע. אני חדשה בפורום זה, חשבתי שכל תגובה משויכת להודעה. -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reמאד הגיוני בסיום הביקור ברוטנבורג אפשרות נסיעה להיידלברג ומשם להדרים לבאדן באדן עיירה מאד מטופחת כולל אפשרות בילוי במרחצאות קרלאקה שבבאדן באדן ומשם נסיעה בכביש 500 לכוון העיירה טיברג ביקור במפלים הכי גבוהים בגרמניה ןמשם לאגם טיטיזה מקום משגע והגעה לציריך -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reדבר נוסף שכחתי היום בשעה 17.30 בערוץ הגרמני sat 3 בהוט יש תוכנית על היער השחור. -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reלאחר שקראתי את שכתבו קודמי, לא נותר לי אלה להוסיף כמה משפטים על מנת להחזיר לדרך הרומנטית את הכבוד המגיע לה. אפשר גם אפשר לעשות את הדרך הרומנטית ב 3 ימים כולל סטיה להידלברג.הדרך הרומנטית היא מסלול שהמלצתי עליו פעמים מספר לכאלה שמחפשים דבר מה שונה, כולל נס -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Re -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Re -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reבטיול שערכנו לפני 6 שנים התחלנו בפרנקפורט, היינו בקובלנץ, טיילנו לאורך הריין וביקרנו בטירות בצידי הדרך, היער השחור, חיידלברג והאוניברסיטאות, לינדאו, מפלי הריין, ביקור בארמון נויישויינשטיין, עליה לאורך הרומנטישה שטרסה,סיורים רגליים וטיול בכרכרה, ביקור בכלא -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reתודה לכולכם שנתתם המלצות, בטוחני שזה יעזור לתכנון הטיול. יהודית. -
גרמניה - הדרך הרומנטית:Reאלי ספר בבקשה על הערים הנוספות כמו דונהאוורט.דינקנסביל. נרדילנגן.תודה