הונג קונג-סינגפור-תאילנד
-
יש לי כמה שאלות רוצה לעשות טיול למזרח השאלה שלי היא כזו האם כדאי לי לשלה את שלושת המדינות ביחד כשבתאילנד אני רוצה רוצה לבלות את הכי הרבה זמן (הייתי בתאילנד שלוש פעמים) איך עושים את זה בקטע של המעברי גבול שזה הקטע שהכי מדאיג אותי.. האם שווה לטוס רק להונג קונג במידה וכן לכמה זמן? תודה

-
הונג קונג-סינגפור-תאילנדאסי השאלות לא ברורות.
אם בא לך להיות במדינות האלו עם או בלי שילוב ואם יש לך את הכסף והזמן אז זה ״כדאי״ לך.
מה שווה בעינך? מה אתה מחפש? זה מה שצריך להשפיע לדעתי
-
הונג קונג-סינגפור-תאילנדכסף וזמן זה לא בעיה...
איך עושים את מבחינה של הקטע הזה של הויזה והטיסות
כמה זמן כדאי להיות בהונג קונג כי הבנתי ששבוע שם מספיק.. ואז אני לא יטוס במיוחד וישלב בין המדינות
-
הונג קונג-סינגפור-תאילנדלסינגפור אתה מקבל ויזה בהגעה , בשדה התעופה . אם אתה בעל דרכון זר , אתה יכול להגיע לסינגפור ברכבת .
-
הונג קונג-סינגפור-תאילנד מומלץ?בהמשך לשאלת חברי אשמח לדעת האם סינגפור והונג קונג משלימות זו את זו ? דומות?והאם בכלל שווה? יש לי הרגשה ששני המקומות הם סוג של ברירת מחדל האם נכון?
תודה מראש
-
הונג קונג-סינגפור-תאילנד מומלץ?הדס
שתיהן יפות ו"שוות" בפני עצמן (ולא זולות).
דומות? אולי כן? מן סוג של מערביות ועושר משולבת באסייתיות. ערים יפות שבנויות ליד הים והניגוד בין עיר לטבע(הונג קונג בהבט הזה יפה יותר לדעתי).
משלימות?? אפשר בהחלט לבקר רק אחת מהן וזה לא ירגיש כמו חצי
ברירת מחדל? למה. איבדתי אותך כאן לגמרי?
-
אני מרגיש מבולבל מהשרשור הזה... -
אני מרגיש מבולבל מהשרשור הזה...אני מדבר על המעבר בין המדינות כשרוב הזמן יהיה בתאילנד יתכן שהכרטיס חזור שלי לארץ יהיה מתאילנד אז היציאה מתאילנד והחזרה לתאילנד היא לא בעיה?
אשמח גם לקבל טיפים על מקומות בסינגפור ובהונג קונג וכמה זמן מומלץ בכל מקום?
-
אני מרגיש מבולבל מהשרשור הזה...אלו מדינות שלא קרובות אחת לשניה - תצטרך לטוס ביניהן.
לכולן יש שדות תעופה עם המון טיסות.
עם דרכון ישראלי תוכל להיכנס לכל אחת עם Visa on Arrival.
רוב האנשים נוטים לשהות פחות משבוע בהונג-קונג ופחות משבוע בסינגפור.
-
אני מרגיש מבולבל מהשרשור הזה...השאלה זה החזרה לתאילנד לא תהיה בעיה לחזור?.. צריך להוציא ויזה?הויזה של השתי כניסות קיימת עוד?
-
אני מרגיש מבולבל מהשרשור הזה...בכניסה לתאילנד בטיסה אתה מקבל ויזת תייר במקום, בחינם, למשך 30 ימים.
-
אני מרגיש מבולבל מהשרשור הזה...את זה יודע מתכנן להישאר בתאילנד יותר זמן..
-
אני מרגיש מבולבל מהשרשור הזה...השאר הודעה בפורום תאילנד כאן באתר ותקבל את המידע המלא בנוגע לויזות השונות.