ספארי בקייפטאון
-
שלום, הבת שלי בקייפטאון. אני מתכננת ליסוע לבקר אותה באפריל, ומקייפטאון ליסוע ביחד לקרוגר פארק לשהייה של כמה ימים וחזרה לקייפטאון. . שאלה : 1. מה דרכי ההגעה לקרוגר פארק, ואיך עושים את זה ?, 2. יש ספארי אחר שעדיף על הקרוגר ?
-
ספארי בקייפטאוןמקייפטאון לקרוגר, מעל אלף ק"מ
אפשר להגיע בטיסה ואפשר להגיע בנהיגה
אם תגיעו בטיסה, תזדקקו לרכב לנהיגה אל ובתוך הפארק
אם תגענה בנסיעה, קחנה בחשבון לפחות לילה אחד בדרך ונהיגה אאאאררררווווכככהההה
-
ספארי בקייפטאוןתודה עלהתשובה... שאלה ~ איך ואיפה אני מזמינה טיסה מקייפטאון לקרוגר פארק ובחזרה. אני רוצה לסגור הכל מהארץ כי הבנתי שגם לקרוגר צריך להזמין מקומות מראש שאלה נוספת : יש בקייפטאון ספארי שיותר עדיף מהקרוגר ? או שעדיף להגיע אליו למרות הנסיעה הארוכה ?
-
ספארי בקייפטאוןאם יש לכם את הזמן והכסף, לדעתי כדאי לעשות את המאמץ ולטוס לקרוגר. לא מכיר שמורות ספארי קרובות לקייפטאון, אבל זה לא אומר שאין.
הנה אפשרות אחת: ל-SAA יש טיסות ישירות בין קייפטאון וניילספרויט, שנמצא שעה וחצי מהכניסה הדרומית לשמורה. אני חושב שהם היחידים שיש להם טיסה ישירה כזאת. לא הכי זולה, אבל נדמה לי שזו הדרך המהירה ביותר באילוצים שלכן. ניילספרויט (MQP) שדה קטן וחמוד. אפשר להזמין מראש רכב שיחכה לכן שם, ופשוט לצאת לדרך.
אם תצמידי את הטיול בקרוגר לתחילת/סוף הביקור שלך, ותיפגשו/תיפרדו שם, תוכלי אולי להוזיל. יחסוך לך הלוך-חזור יוהנסבורג-קייפטאון.
קחו בחשבון מלריה.
-
ספארי בקייפטאוןאם את מעוניינת בספארי בסגנון 'רמת-גן', אז אנ מניח שתמצאי משהו. זכרי שאיזור קייפאטון אינו טרופי כמו קרוגר ולכן בגלל אילוצי הטמפרטורה והצמחייה, המקום יראה יותר כמו גן חיות פתוח ולא כמו פארק ספארי.
הפארק הקרוב ביותר לקייפאטון ש'מרגיש' כמו ספארי אמיתי, הוא 'פארק הפילים אדו' ADO שנמצא ליד פורט אליזבט. לא כל כך קרוב לקייפאטון.
SAA טסים ישירות לאזור קרוגר (יש בסביבתו 3 שדות מסחריים המשרתים את הפארק ועוד שדה קטןבתוך הפארק עצמו.) הטיסות הישירות (פעמיים ביום) הן היקרות יותר והטיסות עם מעבר דרך יוהנסבורג, הן זולות יותר אבל במקום שעתיים טיסה, הסיפוריתחיל בבוקר ויסתיים אחה"צ. אפשר לחפש טיסות זולות עוד יותר עם מעבר ביוהנסבורג על ידי שימוש בחברות לאוקוסט לפחות בקטע בין קייפטאון ליוהנסבורג. את כל הטיסות הללו ניתן להזמין באנטרנט.
-
ספארי בקייפטאוןוואו, תודה.... כמובן שמחפשות ספארי אמיתי,יותר מסגנון רמת גן. הולכת להתארגן בהתאם להמלצות שלכם, תודה
-
ספארי בקייפטאוןאם בוחרים בנסיעה ברכב, אפשר לשלב את דרך הגנים ? או שזה לא הכיוון .... ? אם כן, איפה הכי נכון לשכור רכב לשבוע ?
-
ספארי בקייפטאוןדרך הגנים תאריך לכם את הנסיעה ברכב לקרוגר.
אם אתן רוצות לשלב את דרך הגנים אפשר לשכור רכב ולצאת מקייפטאון לדרך הגנים ובסיום הטיול שם לקחת טיסה מפורט אליזבת לקרוגר. אם אתן מתכננות לטייל גם באיזור קייפטאון אז רכב זו דרך נוחה להתנייד למקומות כמו כף התקווה הטובה, הוט ביי, דרך היין וגם לאתרים קרובים יותר בתוך קייפטאון.
-
ספארי בקייפטאוןבהחלט אפשרי. קחנה בחשבון שדרך-הגנים עצמה היא לפחות 3 לילות ואח"כ עוד יומיים נסיעה מפורט-אליזבט עד קרוגר.