רכבת בין ורשה לקרקוב
-
שלום
האם משהו יכול לומר לי מה ההבדל בין מחלקה ראשונה לשנייה ???? תודה
-
רכבת בין ורשה לקרקובנסענו במחלקה השניה
לא חשנו בשום "קיפוח"
המקומות מסומנים, יש מרחבים
בקיצור - אין צורך במחלקה ראשונה -
שתהנו
-
רכבת בין ורשה לקרקובהאם בכל זאת ידוע לך מה ההבדל? האם הישיבה היא פנים מול פנים זה הדבר הכי שנוא עלי ברכבות תודה
-
רכבת בין ורשה לקרקובהישיבה היא עורפית (לא פנים מול פנים)
רצוי להזמין כרטיסים באינטרנט - זה מוזל וגם חוסך זמן עמידה בתור
אינני יודעת מה ההבדל בין המחלקה הראשונה לשנייה, אני רק יודעת שבכל רכבת (נסענו פעמיים) ישנו קרון אחד של המחלקה הראשונה וכל היתר הם מחלקה שניה
לנו הנסיעה היתה חוויה נעימה ביותר
קרקוב מדהימה !
-
רכבת בין ורשה לקרקוב -
רכבת בין ורשה לקרקובקודם כל תודה על כל האנפורמציה . אני מתכוונת לנסוע לבד האם יש דרך להזמין כרטיס ליד החלון לא מצאתי באתר שצרפת כזה דבר ידוע לך במקרה באם קיימת אפשרות כזו? שמעתי שקרקוב מדהימה ואני מבאמת מתלבטת באם לנסוע רק לוורשה או לשלב גם את קרקוב כמה ימים לדעתך אפשר לטייל בנחת בקרקוב?קיבלתי כבר תשובה אחת שיומיים גג שלשה מקסימום. מה דעתך? אני אוהבת את השיטוט ברחובות ולספוג את האווירה תודה רבה

-
רכבת בין ורשה לקרקובאני לא יודע לומר אם ניתן להזמין מקום ליד החלון ,
ממליץ מאוד לשאול גם בפורום טיולי רכבות
עריכה
לאחר בדיקה באתר הרכבות הפולני כן ניתן לבחור בהזמנה מקום ליד החלון
-
רכבת בין ורשה לקרקובלאחר שהיינו בשנה שעברה בקרקוב במשך 5 ימים (כולל ביקור של יום במחנות)
אנחנו נוסעים השנה פעם נוספת לעוד 8 לילות - כולל 2 לילות בזקופנה
וורשה נהדרת אבל קרקוב עולה עליה באוירה ובאתרים האוטנטיים
אני ממליצה להצטרף לטיולים החינמיים סיורים בקרקוב
היינו בשני סיורים בעיר העתיקה וברובע היהודי
אם את גמישה בתאריכים ממליצה להגיע בשבוע האחרון של יוני שחוגגים ברובע היהודי את הפסטיבל היהודי - חוויה מרגשת
לא הזמנו כרטיס יחיד לרכבת אבל תחושת הבטן שלי אומרת שאם תשבי ליד תושב המקום הוא ישמח להתחלף איתך - הם מאד מתיחסים באהדה לתיירים
-
רכבת בין ורשה לקרקובכדאי לבדוק לוח אירועים במיוחד בקרקוב.
קיבלתי רושם שבעיר הזאת כל יום פסטיבל אחר.
בתחילת יוני למשל,נפלנו על חד בסגנון שבועות שלנו והייתה תהלוכת מלך בעיר,שירה ועוד...אפילו צניחה מעל כיכר העתיקה.
וורשה,מלאה בגנים יפים וכדאי לבקר בגני ארמון וילנוב,בקרוליבסקי לזנקי,עיר העתיקה מיוחדת מאוד ביום ראשון!
בכלל הייתי לוקחת לינה באזור נובי סבייט /עיר העתיקה.
-
רכבת בין ורשה לקרקוביש מה לעשות 5 ימים בקרקוב? הבנתי שמדובר בעיר קטנה אני מתלבטת בין נסיעה ל6 לילות ולחלק בין ורשה לקרקוב או לנסוע רק לאחת מהן ל4 לילות. כיצד הגעתם מקרקוב לדשה התעופה בקטוביץ ? הבנתי שיש מונית ואם מפספסים צריך להמתין שעה וחצי למונית שנייה זה אומר פספוס של טיסה זה נכון? תודה שוב

-
רכבת בין ורשה לקרקוביש חומר רב באתר (בפורומים ובבלוגים)
כדאי לקרוא ולהתרשם הן מוורשה והן מקרקוב
לקחת בחשבון שחוץ מהאתרים יש גם המון כיף מסתם שוטטות בשתי הערים.
משך הזמן הוא לשיקולך
הן בקרקוב והן בוורשה יש גם מה לראות מחוץ לעיר העתיקה - כמו שאמה ציינה בורשה , ובקרקוב - החל ממערת המלח ועד למוזיאון שינדלר שלא לדבר על אושויץ
אני השתמשתי רק בפורום והחכמתי מאד מהתיאורים וההמלצות
שתהיני
-
רכבת בין ורשה לקרקובקראתיכבר את כל החומר באתר ודווקא השוטטות היא שמעניינת אותי ולא האתרים. בשוטטות פוגשים ורואים דברים הכי יפים. בכל אופן תודה רבה על כל הרצון והאינפורמציה מלי