קונשקיין 45 דקות בברלין
-
ערב טוב .. תודה לכם על ההתייחסות לשאלתי... בשבוע הבא יש לי טיסה מישראל לברלין ומברלין לפרנקפורט והקונשקיין הוא של 45 דקות בלבד. שניהם באותה חברה אייר ברלין. שאלתי היא: א. האם הזמן מספיק. ב. האם מישהו יכול להדריך אותי במסלול שעלי לעשות בשדה תעופה. ושוב תודה לכם.
-
קונשקיין 45 דקות בברליןזה מאוד גבולי, קח בחשבון איחור של כמה דק' ואתה תצטרך לחכות לטיסה הבאה.
מבחינת הדרכה, לאן עליך לגשת, אז ראשית מצוין לך ב-Eticket שלך היכן אתה נוחת בדיוק ולאן אתה צריך להגיע.
רצוי שתבדוק את המסלול שעליך לעשות באתר האינטרנט של חברת התעופה/שדה התעופה.
בטיסה שאני עשיתי עם אייר פראנס והחלפה בפריז, הדיילים במטוס ולפני הנחיתה עברו עם רשימות בין הנוסעים שאמורים היו להמשיך בקונקשן ונתנו לי עלון ובו צוינו כל פרטי הטרמינלים והמעברים. אני לא יודע אם זה קיים באייר ברלין, אבל כדאי לך להתעדכן בשירות הלקוחות של אייר ברלין בישראל - 180-9212701.
אתה אמור לעבור בטרנזיט לטיסת ההמשך שלך שהיא טיסה פנימית, ללא בדיקה ביטחונית ו/או ביקורת גבולות נוספים.
אם יש לך 10-15 דק' הליכה (אני לא יודע, רק משער) במעבר בטרמינלים ועוד עמידה בתור של כמה דק' בביקורת הגבולות, אז בהנחה שלא יהיו עיכובים מיותרים בהמראה, אתה תספיק להגיע בזמן לטיסת ההמשך שלך.
-
קונשקיין 45 דקות בברליןתודה רבה, איזו השקעה, אתה מדהים