טיול כוכב(משפחות) בחודש מאי לאוסטריה
-
מעוניינים לטייל בחודש מאי באוסטריה טיול כוכב.6 ימים נטו לטיול.איך המז"א בחודש מאי?ואיך המחיה באוסטריה?באיזה איזור כדאי לעשות מסלול כוכב?
תודה
-
טיול כוכב(משפחות) בחודש מאי לאוסטריהאזור מאד מומלץ למשפחות - אזור זלצבורג, יש שם כל כך הרבה דברים שאפילו 6 ימים לא מספיקים.
כדאי ללון באזור פלאכו ויש גם בעיירה הזו הרבה פעילויות לילדים.
תהנו !
-
טיול כוכב(משפחות) בחודש מאי לאוסטריההאזורים הכי פופולריים באוסטריה הם אזור זלצבורגלנד ואזור טירול, שניהם בצד המערבי של אוסטריה, רחוק מוינה וקרוב למינכן. 2 האזורים מומלצים מאוד (אבל כדאי לכם לבחור רק אחד מהם).
לא הייתי במאי אבל הבנתי שאז מתחיל האביב וגם נפתחת בצורה חלקית עונת תיירות הקיץ.
אם תרצו תוכלו לקרוא בבלוג שלי (קישור בחתימה) על הטיול שלנו לזלצבורגלנד + טירול וגם על עלויות.
-
טיול כוכב(משפחות) בחודש מאי לאוסטריהממליץ על העיירה st. johanan im pongau .העיירה נמצא כשעה נסיעה דרומית לזלצבורג ווקרובה לרוב האתרים המרכזיים באזור .
-
טיול כוכב(משפחות) בחודש מאי לאוסטריההיי
ראשית - מאי עשוי להיות עדיין קריר באוסטריה
אם כבר - ויש אפשרות - אז יוני עדיף
לגבי חלוקת הימים: עבור 6 ימים - הייתי הולכת באופן ודאי על אזור זלצבורג
הייתי שם פעמיים (וגם בטירול) - ואזור זלצבורג הרבה יותר מעניין גם מבחינת טיול משפחות
מבחינת מקום לינה - אני ממליצה על המקום שישנו בו בפעם השנייה שלנו באזור זלצבורג - בעיירה קוכל
Hotel-Pension Wagnermigl
Familie Seiwald
Markt 61
5431 Kuchl
Tel. (0043) 6244/5139
Fax. (0043) 6244/5139-4
לאישה שם קוראים רגינה
קרוב לכביש המהיר. יש גם פארק לא רחוק. ואנחנו אפילו השארנו את האוטו יום אחד בחנייה ובהמלצתה של רגינה לקחנו את הרכבת לזלצבורג. רעיון שהיה יעיל מאוד
המקום מעולה למשפחות. אומנם קצת יותר יקר ממקומות אחרים אבל שווה.
יש גם חצר ענקית שהילדים יכולים להשתולל בה. ארוחת בוקר מעולה. והכי חשוב - קבלת פנים נהדרת
-
טיול כוכב(משפחות) בחודש מאי לאוסטריהכדאי מאוד לתכנן היכן רוצים לטייל - העיירה st. johanan im pongau שגם אנחנו היינו בה קרובה יותר לאטרקציות המערביות כמו למשל מפלי קרימל ומעבר גרוסגלוקנר, בעוד העיירה Kuchl שהומלצה כאן קרובה יותר ליעדים צפוניים כמו העיר זלצבורג.
ההבדלים הם 20 דקות לכאן או לכאן, לא יודע כמה זה קריטי לכם.