חניה בפריז
-
שלום רב חברים,
אני מגיע לפריז לשלושה ימים עם רכב. ידוע וברור שאין טעם ולא כדאי להתנייד בתוך פריז עם רכב אלא עם התחבורה הציבורית.
לכן אני מחפש מראש מקום חנייה אמין לשלושה ימים שקרוב ככל האפשר למלון שאלון בו, ברובע 17.
ראיתי מספר אתרים להזמנת חנייה מראש. באתרים האלו מומלץ להזמין את החניה חצי שנה מראש (הזנת מספר הרכב לאחר האיסוף).
אל תמליצו לי לא להגיע עם רכב מפני שפריז היא קטע של שלושה ימים מתוך טיול של עשרה ימים (מגיע מציריך וממשיך לאמסטרדם).
מודה לדיעותכם.
-
חניה בפריזכדי להמליץ על מקום חניה אמין קרוב למלון כדאי לפרט היכן בדיוק המלון...
לפני כמה חודשים אני ביררתי אפשרות לשכור רכב ולהישאר איתו לילה אחד בפריס. מצאתי את האתר הזה לחניונים בפאריס. במקרה שלי הדירה הייתה סמוכה מאוד למגדל מונפרנס וראיתי שהחניה שם עולה פחות מ 17 אירו ליממה - מחיר סביר ביותר, והמקום נראה לי בטוח. זה חניון גדול והנחתי שתהיה לי חניה זמינה.
-
חניה בפריזהיי עמיחי, תודה על המענה.
כתבתי שזה ברובע 17. אבל כדי לדייק מדובר Hotel des Pavillons.
האתר שצירפת זה האתר שאני מכיר והוא המליץ על החניון הזה בעלות של 46 יורו לשלושה ימים.
המרחק למלון בהחלט סביר.
אני מתייעץ על האתר ועל השארת הרכב ללא השגחה במשך שלושה ימים.
-
חניה בפריזלא מכיר את המלון המסויים הזה, או חניון מסויים באזור. אבל כן מכיר את האזור - אזור יוקרתי מאוד של פריז, אין שם בעיות של חוסר ביטחון. לעניות דעתי רכב (מבוטח) שמושאר ללא ציוד בחניון סגור בשכונה הזו - אין שום בעיה ואין שום חשש.
ועדיין כדאי לבדוק אם פיצול השכירות של הרכב ל2 חלקים, חיסכון של מחיר החניון + 3 ימי שכירות אולי כדאיים יותר.
-
חניה בפריזחשבתי על זה.
למעשה זה לשלם פעמיים דמי החזר.
גם אם אחסוך כמה יורו, לא בטוח שזה שווה את הזמן של לנסוע להחזיר את הרכב ולאחר מכן לאסוף אותו שוב פעם.
-
חניה בפריזתשאל את המלון - מה הם ממליצים לך?
-
חניה בפריזתודה יונית על התגובה.
באתרי האינטרנט המלון מצהיר שאין בו חניה כלל (כמו שאר בתי המלון בפריז).
בשיחת טלפון איתם נאמר לי שמול המלון ישנה חניה ציבורית לאורך הרחוב בעלות של €40 לכל 24 שעות. זאת במידה והחניה תהיה פנויה.
-
חניה בפריז -
חניה בפריזתודה רבה ידידי,
אבדוק את האתרים האלו.
-
חניה בפריז -
חניה בפריזההגעה לחניון המומלץ.
ממוקם במרחק הליכה של כ - 8 דקות,למרחק של - 650 מטר מהמלון.
תתחיל צפונה ברחוב - ברונל עד לכיככר - סנט פרדיננט,וברחוב השלישי משמאל,רחוב - דה באקארדר,המשך לכוון מערב,עד שדרות פרייר.מכאן נמשיך בשדרות פרייר,לכוון צפון מזרח,עד לחניון המומלץ,בפרייר מס' 271.
נסה לברר פרטים,באתר שבקישור.
בהצלחה חיים.
-
חניה בפריזמתאימים להליכה
להליכה
16 Rue des Acacias75017 Paris, צרפתבטל
לך בכיוון לכיוון דרום מערב ב-Rue des Acacias אל Rue Villaret de Joyeuse
בטל
120 מטרפניה מתונה ימינה אל Rue Brunel
220 מטרבטל
בכיכר, צא ביציאה השלישית אל Rue du Débarcadère 260 מ' 0. פנה ימינה אל Boulevard Pereire היעד יופיע בצד ימין 28 מ' 271 Boulevard Pereire 75017 Paris, צרפת . -
חניה בפריזניתן לנסוע בין המלון לחניון,במטרו הצהוב - מס'1 לכוון צפון מערב מהמלון,ולנסוע תחנה אחת בלבד.
מתחנת - ארג'נטין, עד לתחנת - ניולי פורט מיוט,הקרובה לחניון,ובחזרה מהחניון למלון,במסלול הפוך.
בהצלחה חיים.
-
חניה בפריזערב טוב חיים,
למיטה הבנתי זהו חניון למנויים בלבד.
-
חניה בפריזבוקר טוב עמיחי,
בדקתי את ההצעה שלך.
פיצול השכירות מכפיל את המחיר.
תודה רבה.
-
חניה בפריזאז זה כנראה לא כדאי

אפשרות אחרת - ממילא בטיול של 10 ימים לציריך + פריז + אמסטרדם לא ישאר לך זמן לנסיעה לטיול בין הערים האלו. אולי תרצה להחליף את אחד הקטעים (ציריך לפריז או פריז לאמסטרדם) מנסיעה ברכב לנסיעה ברכבת.
-
חניה בפריזציריך ואמסטרדם הן נקודות ההתחלה והסיום של הטיול.
יש בטיול הזה גם מפלי הריין, טרואה, ליל ווולנדהם.גם בין הנקודת האלו ישנן עצירות לקניות ואטרקציות.