Transavia לאמסטרדם
-
שלום לכולם רכשתי כרטיסי טיסה לאמסטרדם בקיץ ( 288 יורו כולל מזוודות ) בהזמנה קפצה הערה שהפחידה אותי קצת ש" במקרים שהטיסה תהיה עמוסה מי שיגיע עם תיק עלייה למטוס במידות 25×40×55 ולא במידות 25×40×45 עלולים לשלוח לו את התיק כמזוודה נוספת לבטן המטוס בעלות נוספת. האם למישהו היה נסיון איתם והם רציניים ומקפידים בנושא תודה מראש ארז
-
מוסיף עוד שאלההאם מישהו מכם יודע לאחר כמה זמן מרגע ביצוע ההזמנה נשלחים במייל הכרטיסים האלקטרונים ?
-
מוסיף עוד שאלהממי היזמנת?
-
מוסיף עוד שאלהtransavia לאמסטרדם
נושא דיון זה
-
מוסיף עוד שאלהמצטער, אין לי איתם ניסיון.
-
transavia לאמסטרדםמה שאתה מתאר נקרא גייט-צ׳ק וזה הליך שקיים אצל כל חברות התעופה בפועל.
במידה והטיסה מלאה ויש חשש אמיתי שהתאים בתא הנוסעים לא יוכלו להכיל את כל המזוודות מבקשים מחלק הנוסעים עם המזוודות הגדולות ביותר להשאיר אותן בפתח המטוס, עם תגית עליהן, ומשם הן מועברות לבטן המטוס. לרוב הן המזוודות חוזרות לבעליהן ממש ביציאה מהמטוס - בשרוול או על המסלול - ולא במסוע המזוודות כמו מזוודות שנמסרו בצ׳ק-אין. אני לא מכיר חברת תעופה שגובה תשלום במקרה כזה.
הסבירות נמוכה.
-
transavia לאמסטרדםתודה רבה על התשובה נקווה שאתה צודק ...
-
מוסיף עוד שאלהמיד בסיום ההזמנה נשלח מייל עם אישור הזמנה וכרטיס אלקטרוני.
-
מוסיף עוד שאלהמייד בסיום ההזמנה קיבלתי מייל עם אישור ההזמנה אבל בלי מספר כרטיס אלקטרוני.
גם עכשיו כאשר אני נכנס להזמנה באתר אני לא רואה מספר כרטיס אלקטרוני.
-
מוסיף עוד שאלהמי שמזמין ישירות באתר של transavia אמור לקבל שני מיילים: אחד לאישור תשלום והשני לאישור כרטוס ההזמנה. בדר״כ הם יגיעו ביחד כי מדובר בהזמנה ישירה באתר חברת התעופה. המייל השני אמור לכלול את ה-PNR, קוד ההזמנה, וללא מספר של כרטיס אלקטרוני. ה-PNR הוא מה שחשוב ואיתו ניתן לגשת להזמנה.
-
מוסיף עוד שאלהPRN כוונתך ל Booking number בן שש ספרות ואותיות ?
-
מוסיף עוד שאלהבדיוק זה - שישה תוים. הוא הנתון החשוב היחיד.
-
מוסיף עוד שאלהתודה רבה על המענה.