השכרת רכב בצריך
-
שלום חברים, שבוע הבא בסאן אנטון הבנויה!!!
אני מנסה להזמין רכב בציריך ונתקל במחירים פי 2 ממילאן למשל. יש למישהו רעיון איך לצמצם נזקים ולצאת בחיים מהשכרת רכב בציריך?
-
השכרת רכב בצריךיש רכבת ישירה מציריך לסן אנטון. תבדוק
-
השכרת רכב בצריךבהנחה שאתה מגיע בבוקר, בטיסה של 5:00 אם לא תמצא משהו קצת יותר זול אז יש לך 2 אופציות:
- לשלם - רכב + יום גלישה + יום ציוד
- לחסוך - לנסוע ברכבת או כל קומבינה אחרת
אם כבר הגעת עד הלום...... - נראה לי שהאופציה הראשונה עדיפה....
-
אילו מחירים ראית?הצצתי ב-http://www.rentalcars.com, ראיתי שאפשר לקחת רכב טוב בשדה״ת ציריך (למשל סקודה אוקטביה סטיישן 4x4) לשבעה ימים בשבוע הבא ב-310 יורו (בטח סביב 340 כולל ביטול השתתפות עצמית מלא). זה נחשב יקר?
-
המחיר שציינת לאוקטביה סטיישן אינו יקר מאודאולי לעומת מינכן. אבל מי שטס לציריך בלי לבדוק מראש את העלויות הנלוות של שכירת מכונית - משלם רעבע געלט
-
מה הדרש?אילו עלויות נלוות?
-
הפרמיה הנלווית לכל מה שמריח שוויצריהכל יותר יקר בשוויץ.
-
אבל אין על ציריך להגיע לסנט אנטון לפני 12:00 ..... -
נכון. על זה משלמים ביוקר על הרכב או לוקחים רכבת -
וגולשים חצי יום ביום ההגעה וביום החזרה עד הסוףמה לעשות
לכל דבר טוב יש צדדים פחות טובים.
במקרה זה שוכרים רכב בעוד 100-150 יורו לשבוע אבל גולשים את המקסימום.
במקום זה אפשר להגיע ממינכן, פחות ביום ההגעה, עוד יום מלון וניצול יום חופש מהעבודה.
מה עדיף ?
יונתן
-
שאלה לגבי הברברת האינסופית בפוסט הזה:מהם תנאי הגלישה בסנט אנטון בימים שחונים אלה? אני מחפש אתר לצורך נסיעה לסקי quicky מעכשיו לעכשיו. ובעצם מה בדיוק הסיבה שהכותב הראשון של הפוסט לא לוקח פשוט רכבת מציריך לסנט אנטון?
-
לדעתי אין שום פרמיההמחירים של traveljigsaw סופיים, כולל ביטוחים מלאים. זה מחיר ההשכרה וצריך להוסיף רק דלק.
-
שאלה לגבי הברברת האינסופית בפוסט הזה:QUICKY
סע לצרביניה - איטליה.
לא יודע מה שיקולי האדם הספיציפי
אבל הבחירה הינה למעשה בין:
- רכבת שתשרוף את יום ההגעה, וחלקים מיום החזרה
- לשכירת רכב (ותשלום הוצאות באתר - שכירות וכו) ולגלוש חצי יום ביום ההגעה ויום מלא ביום החזרה.
לגבי המצב כיום - תסתכל מחר באתר של סנט אנטון ותנסה להבין מב המצב האמיתי שם...
יונתן
נ.ב. אשתקד היינו שם, ישנו בזורס ומאוד אהבתי את האתר