ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון בניו יורק

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    1172
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • haniza
      haniza נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם מתכננים נסיעה באוקטובר 2016 בהרכב משפחתי זוג+2. מספר שאלות לגבי הזמנת מלון: כמה זמן מראש כדאי להזמין מלון? האם יש אתרים בהם ניתן למצוא הנחות קופונים ? תודה מראש חני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סימה
        סימה נערך לאחרונה על ידי

מלון בניו יורק

אנחנו גם נוסעים בסוף ספטמבר וכבר הזמנתי מלון בניו יורק. לא מפריע להזמין מראש כי גם כך ברוב המקרים לא משלמים מראש וניתן לבטל עד יום לפני, כך שאם מוצאים משהו זול יותר אפשר לבטל ולהזמין. 

אני אוהבת להזמין ישירות מהמלונות אבל אפשר דרך אתרים להזמנות כמו בוקינג

• yaffabe
          yaffabe נערך לאחרונה על ידי

מלון בניו יורק

עדיף כמה שיותר מוקדם עם אפשרות ביטול עד יום לפני, ללא דמי ביטול.

אני תמיד שומרת אופציה למלון או שניים מראש ומחליטה לקראת הנסיעה מה עדיף.

עוד לא קרה לי שהמחיר ירד, הוא תמיד עלה ואנחנו הרווחנו.

אני עושה זאת בבוקינג, ללא תשלום מראש אלא במלון עצמו.

• צביקה
            צביקה נערך לאחרונה על ידי

מלון בניו יורק

חני,

אכן, עדיף להזמין מראש, כמה שיותר מוקדם, תוך וידוא שבתנאי ההזמנה אין חיוב מיידי של הלינה, או של דמי קדימה ושתנאי הביטול מאפשרים ביטול 0-24-48 שעות לפני 16:00 ביום ההגעה המתוכנן ללא חיוב/קנס.

הנסיון שלי הוא שיש תנודות מחיר בשני הכיוונים ולכן בהמשך, מומלץ לעקוב אחר התעריפים במלון. אם תגלי ירידת מחיר, ניתן לבצע הזמנה נוספת בתעריף הזול יותר ורק אז לבטל את ההזמנה הקודמת שבוצעה בתעריף היקר. חשוב לשמור כל תעוד של ההזמנות והביטולים.

אם תגלי שהמחיר התייקר, כמובן שכל שנותר הוא לחייך. wink

בשיטה הזו של הזמנות עם אפשרות ביטול ללא קנס, אינך יכולה להפסיד ותמיד יש לך "מלון ביד".

הנחות שניתן לקבל ללא קופונים: הנחת AAA (אם יש לך חברות בממסי והוצאת אצלם כרטיס SYC&S), הנחת Senior (בגילאים המתאימים, נתון שמשתנה ממקום למקום, לרוב בתחום 55-65).

קופונים, יש חוברות בתחנות דלק ולשכות תיירות מקומיות, אבל אז לא תוכלי לבצע הזמנה הרבה זמן מראש וגם בחלק מהמקרים לא מכבדים את הקופונים.

אפשר גם להירשם בחינם לאתרי רשתות של מלונות ולקבל למייל מבצעים שונים, שלפעמים זולים יותר מהמחירים שתמצאי לבד. ריכוז לינות לרשת אחת יקדם אותך ללינות חינם והטבות שונות אחרות.

• haniza
              haniza נערך לאחרונה על ידי

מלון בניו יורק

תודה רבה לכל העונים. בינתיים שריינו שני מקומות ונמשיך לעקוב. האם יש המלצות למלונות סבירים ומרכזיים בפחות מ300 דולר לללילה? או שזו בקשה מוגזמת?

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון