אינדונזיה והאיזור
-
היי, חושבת באמצע מאי לטוס לאינדונזיה.
ללא הרבה רקע. מישהו יכול לספר קצת?
מומלץ? לא מומלץ? מחירים, מחיה, מצב בטחוני, אוכל, טיולים, חופים, טרקים?
אשמח לעוד המלצות באיזור, אני טסה מאוסטרליה ואני ללא הגבלות, רוצה מקום מעניין, לא יקר (אחרי אוסטרליה צריך להירגע), חם, מרתק.
אשמח לכל המלצותיכם באיזור זה וגם במזרח.
תודה מראש

-
אינדונזיה והאיזורמניח שיש לך דרכון זר...?
-
אינדונזיה והאיזורדרכון ישראלי לא נכנסים ? גם לא רק לבאלי ?
-
אינדונזיה והאיזורבאלי היא אוטונומיה בתוך אינדונזיה?
יש פרוצדורה לטייל שהיא מאוד יקרה וארוכה עם מדריך ולו"ז קבוע... -
באלי הוא מחוז באינדונסיההכניסה לשם אפשית באותה אשרה שבה נכנסים לרב המקומות האחרים באינדונסיה. ישנם מקומות באי איריאן , שדרוש SURAT JALAN , במאלאית "מכתב צעידה" ממשול הנפה או המחוז כדי לטיל בהם. השלטונות האינדונסיים מאד רגישים לשמוע שאיזה שהוא אדם , בעקר זר "יעלם" פתאום מישהו יבקש מכוחות הבטחון המקומיים לחפש אחריו. אבל בבאלי , ככל הידוע לי , אין בעיה כזאת.
-
אינדונסיה והאיזור - בית מלון במידאן באי סומטרהבמידאן MEDAN , מלון SUMATERA , בכתובת SISINGAMANGARAJA 35
http://www.sumatra-indonesia.com/hotelsumatra.htm יש לברר אודות עדכניות המחירים , הוא היה זול וטוב כבר ב 1997 כששהיתי בו.
-
אינדונסיה והאיזור - נכנסתי בדרכון ישראלי ב 1997אשרת כניסה עלתה 250 דולרים אמריקנים שתמורתם שולמה בארץ בשקלים , אז 905 ש"ח , 3 שבועות לפני הטיסה "כניסה ויציאה בקבוצה של 18 אנשים" כך נכתב במאלאית ובאנגלית על האשרה שהוצמדה במהדקי שדכן לדרכון. האשרה התקבלה בשגרירות אינדונסיה בבנגקוק , תאילנד. השמועות מאז 2011 אומרות , לפי אנשים באתר זה , שמחיר האשרה האמיר ל 400 $ , ושונו תנאי מתן האשרה. מוטב לברר בדיקנות.
-
אינדונסיה והאיזור : PANTAI MERAH , KOMODO"החוף האדום" במאלאית , בדרום מזרח האי קומודו , באנגלית הוא נקרא PINK BEACH "החוף הורוד" , אתר צלילה כביר , חוף חולי.
האי קומודו שורץ דרקוני קומודו , אחד מצלומי שצמתי שם מצורף , ומלבדם יש בו שפע בעלי חיים. בקרתי שם ב 13.8.1997 , חויה מכוננת.
מלבד קומדו ישנם אתרי גלישה בבאלי ובאי ניאס ואתרי צלילה בבידאדארי ובראג'א אמפאת - אודות אתר זה אומרים באינדונסיה שהוא היפה ביותר.