Rentalcars.com
-

חוות דעת על האתר.האם מישהו הזמין דרכם?
רמת אמינות?
תודה רבה,
מנדי
-
Rentalcars.comהיי מנדי
דברי עם אורן מרום פרטים שלו- פה
מנסיון חד פעמי במילאנו לפני חודש . מעולה.
דרך אורן גם מחירים מעולים .
וזאת לא חברת השכרה רק תיווך. כמו אופרן.
-
Rentalcars.comג'מוס אני מעריך את ידיעותיך והצעותיך פה בפורום אך לפי דבריך אורן מרום הוא מתווך של חברת תיווך לחברות השכרה
אז למה כדאי לי לפנות אליו ולא ישירות לרנטלקארס ???
-
Rentalcars.comנדמה לי שזה נהיה כלל אצבע. בשכירת רכב עדיף לדבר עם נציג טלפוני כי הוא יודע להשתמש בכל מיני מקשים כאלו - %
שמוזילים את העסק.
תמיד אפשר לקבל הצעה טלפונית מסוכן שאולי יכול להוזיל ובמקביל ישירות מול האתר ולבחור בזו שעדיפה .
-
Rentalcars.comתודה ג'מוס. אבדוק עם אורן
-
Rentalcars.comארז יש משהו בשאלה שלך, גם אני תוהה למה.
אבל עם עובדות לא מתווכחים הפניה לאורן מוכיחה את עצמה ככדאית וזולה.וגם מאוד נעימה.
-
Rentalcars.comמצטרף לאיילת וג'מוס -
נעים וטוב לעבוד מול אורן.
הוא אדם מיוחד ובעל מקצוע מעולה.
המעורבות שלו תמיד תורמת, והוא מהווה כתובת אנושית לכל תהייה, תקלה או דבר מה הדורש טיפול.
לא מעט אנשים שהסתייעו בו מצאו פתרונות שלא נמצאו באופן עצמאי חרף שלל המידע השופע ברשת.
בהצלחה
יאיר
-
Rentalcars.comכי דרך אורן המחיר יהיה יותר זול מאשר באתר ...

-
Rentalcars.com
מה שהם אמרו... -
Rentalcars.comאורן מקסים.
בנוסף הוא מאוד ישר.
עצותיו מצויינות.
כדאי לכם.
ההמלצה היא מניסיון אישי.
נילי
-
רנטלקארז..כי גם כשהתעוררה אי הבנה מול חברת ההשכרה בפועל- אורן האיכפתי היה שם למעננו מאחורי הקלעים והטיפול היה עשר.
-
רנטלקארזוגם אני מוסיפה את קולי לאורן.
בגלל כל מה שנאמר כאן לפני, וגם בגלל שאחרי שסגרתי השכרת רכב דרכו זמן רב לפני הנסיעה, הוא הציע לי הסדר לפיו אחת לשבוע אני שולחת להם מייל לבדיקת מחיר, ואם המחיר לרכב מהסוג והמקום ששכרתי ירד, הם יורידו גם לי את המחיר שאני קיבלתי בהתאם.
לא קיבלתי הצעה כזו מאף אחד אחר (בדקתי כמה אופציות), והיא משתלמת במיוחד למי שרוצה לסגור זמן רב מראש מבלי להפסיד הוזלות במחיר, במידה ותהיינה (אגב עד עתה המחירים רק עלו, כנראה שמשתלם לסגור מוקדם וניתן אצלם לשלם רק מקדמה קטנה בסגירה).
-
רנטלקארזמצטרף בחום רב וחותם על כל מילה שנאמרה כאן על אורן.
-
רנטלקארזמה הטלפון של אורן? לא מצאתי
-
רנטלקארז