ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לחודש בספטמבר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    6
    1107
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Talia_3582375
      Talia_3582375 נערך לאחרונה על ידי

שלום!

נוצרת לי הזדמנות חד פעמית לטוס לבערך חודש, אף פעם לא עשיתי טיול ארוך ואף פעם לא הייתי במזרח.

מעדיפה לטייל ולראות נופים, אבל כן הייתי שמחה לגיחה קטנה לעיר גדולה. ואני לא בנויה פיזית לטרקים משוגעים אז הכוונה שלי בלטייל היא יותר דברים יומיים כאלה.

אם יש אפשרות לטוס רק לחודש ורק בספטמבר (אולי גם אוקטובר יכול להלקח בחשבון) לאן הייתם טסים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shimon amar
        shimon amar נערך לאחרונה על ידי

טיול לחודש בספטמבר

אולי לצ'אנג מאי בצפון תאילנד.טבע פלוס עיר גדולה ואולי לנפאל טבע ונופים מדהימים.

• adivak1
          adivak1 נערך לאחרונה על ידי

טיול לחודש בספטמבר

לטעמי אין כל כך ערים גדולות יפות במזרח... האופציות יכולות להיות בנגקוק או ערים בסין ויפן (בהן לא הייתי) - בנגקוק לטעמי עיר לא נעימה כל כך ואין מה לחפש בה, כן יש קניונים ענקיים אבל מעבר לכך אין שום דבר ששווה להגיע עבורו..

לטעמי צ'אנג מאי היא ממש לא עיר גדולה, יותר עיירה, ואני באופן אישי לא כזה התלהבתי מהאזור שם - סופר תיירותי ולא ממש מעניין. 

גם אם את לא בנויה לטרקים, נפאל יכולה להיות אופציה כי יש שם לא מעט טרקים די פשוטים שאפשר לעשות בצורה איטית ופשוטה... מה שכן השאלה היא אם את בנויה לגבהים - מגיעים שם לגבהים גבוהים שיכולים לגרום למחלת גבהים ותחושה לא נעימה..

הייתי ממליצה לך על סין בשל העובדה כי יש שם ערים גדולות שגם נחשבות יפות, ואפשר לראות נופים מהממים גם בלי טרקים.. על הפיליפינים אומרים שהחופים מהממים, יותר מתאילנד גם, וגם שם אפשר בלי טרקים.... (אבל שם לא הייתי זה רק ממה ששמעתי)

• almog.sj
            almog.sj נערך לאחרונה על ידי

טיול לחודש בספטמבר

לרוב נחשב לסוף עונה, אבל אני הייתי בתקופה הזאת בצפון הודו ואולי יכול להתאים. אפשר לעלות לדרהמסלה ופרוואטי בשביל הטבע, ובסוף קצת דלהי, אמריצר או אולי רג'אסטן (יותר ערים). לא הייתי - אבל אולי שווה לבדוק לגבי ויאטנם? הבנתי שספטמבר יכול להיות בעייתי מבחינת מזג אוויר, אבל נראה לי שיכול להתאים לאופי הטיול שאת מחפשת..

הייתי כמובן קוראת קצת, לראות אם מתאים, ובגלל שזה חודש ופעם ראשונה - על אחת כמה וכמה Smile

• omrk1
              omrk1 נערך לאחרונה על ידי

טיול לחודש בספטמבר

לדעתי מיאנמר יכולה להיות יעד מתאים, אין שם טרקים קשים והמון והמון טבע ונופים מדהימים, הוויזה שם היא בדיוק ל-28 יום וחודש ספטמבר הוא תקופה טובה להסתובב שם. ההגעה למיאנמר דרך האוויר היא דרך תאילנד אז תוכלי לבקר בבנגקוק, לפני או אחריי הטיול.

• Talia_3582375
                Talia_3582375 נערך לאחרונה על ידי

טיול לחודש בספטמבר

תודה רבה לכול המגיבים!

מעריכה את העזרה Grin

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון