יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?
-
תכנון לנסוע את המרחק הזה ביום אחד.
יש משהו ששווה התעכבות בין המקומות? או לעשות את זה פשוט נסיעה ישירה?
-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?אפשר לבקר ב-SPOKANE FALLS, יש שם רכבל שעולה 7.5 דולר מעל המפלים, מניסיון, מאוד יפה ושווה ביקור.
יש מפלים יפים ב-SNOQUALMIE, אבל זה מצריך ביקור של לפחות 2-3 שעות כולל הסטיה מהדרך הראשית I-90.
אפשר לבקר בעיירה NORTH BEND, שם צולמה הסדרה TWIN PEAKS, יש רכבת עתיקה עד SNOQUALMIE וחזרה עם נופים מאוד יפים במסלול. זה מצריך כמה שעות.
-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?אני מקווה שלא תפספס את הר רנייר - אלא אם כן מבחינתך זה שייך לקטע אחר בתכנון?
-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?פשוט מדהים איך בעבר, לפני שהכרתי את הפורום הזה, נסענו דרך SPOKANE ובכלל לא ידעתי על המפלים האלה... פשוט חבל בשבילי...
-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?אם מוכנים לנסוע שלא בדרך המהירה ביותר (על I-90), אז אפשר לנסוע לספוקיין ומשם להמשיך צפונה על כביש 395 לכביש 20, ואיתו לחצות מערבה את כל מדינת וושינגטון. עיקר הסיבה לנסיעה על כביש 20 הוא הפארק הלאומי North Cascades השווה ביקור של יום שלם, במהלך הנסיעה מערבה על כביש 20.
-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?מצרף קישור לסיכום הטיול שלי בצפון מערב ארה"ב טיול לצפון מערב ארה"ב
המסלול איננו ממש דומה לשלכם, ולכן אמליץ לקרוא את ההודעות 13-18 הנוגעות לאיזור המדובר (לא כולל ספוקיין, אליה הגעתי בטיול מאוחר יותר).
לגבי תמונות:
-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?יש עם סטיה קלה מהדרך את Palause Falls. אמור להיות ממש יפה בעיקר בתחילת הקיץ. כמובן שיש גם את Mount Rainier. אני מניח שלשם תגיע אחרי סיאטל?
-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?לא מפספס

זה אחרי seattle
-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?רייניר זה אחר כך.
מה דעתכם על:
בוקר : CD'A > ספוקיין וההמלצות של עמיחי > palause falls > לינה איפשהו קרוב
בוקר שני : נסיעה לכיוון סיאטל, ביקור בסנוקוואלמי. אחה"צ בסיאטל.
בנוסף יש לי שאלה אם אתם מכירים דברים מעניינים גם ב- CD'A.
תודה

-
יש משהו מעניין בין coeur d'alene ל- seattle?CD'A עיירה נחמדה, אגם, קצת חנויות וטיילת נחמדה. נדמה לי שיש שייט בתשלום. האזור יפה ומיוער.