סדר באלפינים היפנים
-
אני צריך לסדר סדר טיול בהרי אפינים יש .
1 routh alpin
2 yudanaka
3 kanazawa
4 שירוקוגו
5 takayama
אנו נוחתים בנריטה ב100 בבוקר אין מצב לנסוע לrouth alpin צריך מוקדם בבוקר לכן איך מתחילים האם כדאי לנסוע לטוקיו ללילה אחד ומשם בבוקר לyudanaka וממשיכים למלון ב? קנאזאוה או טוימה או נאגאנו
השאלה הגדולה היא שביום אחרון אנו צריכים לעזוב מקנאזאוה להריושימה זה הדרך הנכונה אבל איך להצחיל את המסלול של rouyh alpin מטוימה או מshinano omaci
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיו -
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיולא חושבת שתספיקו לפארק הקופים באותו היום. קחו גם בחשבון שאתם נוחתים במקום חדש וייקח לכם זמן לנוע. תחנת טוקיו גדולה.
מה שהייתי עושה:
יום 1 - הגעה לנגאנו ולינה בעיר. אם יש לכם זמן וכוח יש שם מקדש ששווה ביקור.
יום 2 - פארק הקופים (קחו בחשבון שאין שלג) - לינה במאטסומוטו.
יום 3 - המסלול האלפיני (יציאה ממאטסומוטו דרך שינשנו-אומאצ'י) - לינה בקנזווה.
יום 4 - קנזווה.
יום 5 - שירקווה-גו, לינה בטאקיאמה.
יום 6 - השלמה טאקיאמה. מקום לינה תלוי בתוכנית. אם אתם צריכים עוד יום שלם בטקיאמה תלונו בעיר. אם אתם רוצים פחות, צאו אחה"צ לכיוון הירושימה. מקום לינה יהיה תלוי בשעת היציאה: או בהירושימה עצמה, אם תצליחו להגיע, או במקום בדרך ויש הרבה אפשרויות כמו נאגויה, אוסקה וכדומה.
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיוהצעה טובה אבל מה יש לעשות בערב בנאגאנו אולי יותר עדיףללוןבטוקיו יש מה לטייל בלילה ובבוקר מוקדם יצאה לקופים כי נפתח בבוקר ונסגר ב5 בערב ומשם לטוימה למלון ולקחת אוטובוס לטאקאימה ושירוקוגו וחזרה לטוימה ללינה ולמחקת טיול אלפינים מטוימה או משאנינו אומאצי אני לא יודע מה נכון אבל בסוף חוזרים לטוימה וממיכים לקאנאזוה ולמחקת טיול חצי יום יספיק?? האם -נאזאוה מענינית ותיירותית לידיעתך אני לא חובב אומנות ואז משם ישר להריושימה או קיוטו וברצוני לטייל באי יקוקו מה אתם אומרים עליה ? האם נכון ללון באוקיאמה או ישר לישון באי שיקוקו
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיוהיי מילי אני מנסה להבין מה טוב רכבת מנריטה לנאגאנו ללינה יום 2 - פארק הקופים (קחו בחשבון שאין שלג) - לינה במאטסומוטו. אחרי פארק קופים מה ניתן לעשות יום שלם עד מאטסומוטו ? יום 3 - המסלול האלפיני (יציאה ממאטסומוטו דרך שינשנו-אומאצ'י) - לינה בקנזווה. האם עדיף לישון וקאנאזאוה או לטאקאימה ? מהי מהן יותר מעניינת ותיירותית ? ובאשר לקנאזאוה מה הכי חשוב לראות שם? יום 4 - קנזווה. יום 5 - שירקווה-גו, לינה בטאקיאמה. אם תצליחו להגיע, או במקום בדרך ויש הרבה אפשרויות כמו נאגויה, אוסקה וכדו נאגויה הית מקום יפה להשיטוט כדאי לנו למצוא זמן לשיטוט וכמה זמן מספיקה לשיטוט? באוסקה אמרו עליה 2 דברים מכוערת יותר מתל אביב ומדניבה בלילה באיזור הרבה ממש לא יודע האם ללון שם לילה אחד או 2 לילות ? אני מתלבט ללון באי שיקוקו או באוקיאמה ולעשות טיול לשיקוקו ? וכמה ימים להשקיע בחלק הזה ?
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיולגבי הלילה הראשון זה באמת רק עניין של העדפה. לוקח כשעה מנאריטה לטוקיו ועוד בערך כשעה מטוקיו לנגאנו כך ששתי האופציות אפשריות. אם אתה מחפש חיי לילה זה טוקיו. אם אתה מחפש גישה נוחה ליום הבא זה נגאנו לדעתי אבל בנאגאנו אין חיי לילה. עד כמה שידוע לי יש חנויות ליד התחנה שנסגרות ב 8 או 9 ואחרי זה רק מסעדות. אני ממליצה לך לבדוק את לוח הזמנים של האוטובוסים כי לדעתי מתחילת אפריל יש מעט מאוד אוטובוסים. אולי 4 ביום. בסך הכל, הפארק לא דורש יותר מחצי יום, בוודאי אם שביל הגישה במצב טוב ולא בוצי.
אם אתה בוחר להמשיך לכיוון טויאמה אחרי נגאנו, אל תעצור בטויאמה אלא תמשיך לקנזווה. משם לשירקווה-גו לטקיאמה. מטקיאמה לטויאמה ברכבת. תדאג להגיע בערב כדי שתוכל לצאת בבוקר למסלול האלפיני. באותו יום לינה במאטסומוטו ומשם דרך נגויה להירושימה.
חייבת להפסיק. אמשיך מאוחר יותר
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיוגם טאקיאמה וגם קאנזווה הן ערים מתויירות. איזו עדיפה? זה להחלטה שלך. תקרא על שתיהן ותחליט מה יותר מעניין אותך.
אני לא מבינה את השאלה שלך לגבי אוסקה ונגויה. אתה שואל אם הן שוות ביקור. אני אוהבת את אוסקה ובעיני היא הרבה יותר נחמדה מנאגויה. כמה זמן לישון שם? תלוי מה אתה רוצה לראות. בכל מקרה, באוסקה יש מה לעשות בלילה.
השאלה לגבי שיקוקו כללית מידי, איפה לישון וכמה זמן להקדיש זה שוב תלוי במה שאתה רוצה לראות.
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיואני מבין שיש לי 14 ימים שזה באמת מעט מדי בשביל לראות את היפן הרחבה ואין לי את הימים אני קראתי על קנאזאוה והבנתי שהיא יפה אבל מאכזבת בגלל שבאים לשם לראות רובע סמוראים אבל לא פוסל אותה . אוסקה נשמעת לי כייפית אולי 2 לילות יספיקו ובקיוטו 3 לילות ובהריושיה 1 לילה ובאוקיאמה 1 לילה נשמע לכם טוב ?
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיוקנזווה מופיעה ברשימת מקומות בהודעה המקורית שלך. אם היא לא נראית לך ואתה רוצה לוותר עליה אז הסדר לדעתי הוא:
יום 1 - הגעה ולינה או בטוקיו או בנגאנו לפי העדפה אישית.
יום 2 - פארק ה'קופים ולינה במאטסומוטו.
יום 3 - המסלול האלפיני וסיום בטוימה (לינה)
יום 4 - שירקווה-גו באוטובוס בדרך מטוימה לטקיאמה.
יום 5 - טקיאמה, אחר הצהריים יציאה מהעיר עד לאוסקה או קיוטו.
בהנחה שאתה רוצה 3 לילות בטוקיו ועוד 3 לילות בקיוטו (תקן אותי אם אני טועה) הגענו ל 11 לילות.
נשארו לך עוד 2 או 3 לילות?
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיואני ממש לא רוצה לבזבז לילות באלפינים מקסימום 2 לילות ומשם להריושימה ואקיאמה ונאושימה ואי שיקוקו וקיוטו ואוסקה ובסוף 4 לילות בטוקיו לא כולל הלילה הראשון של חצי יום . האם עלי לבחור 2 או 3 מקומות שבה אלון ולעשות טיול כוכב למקומות קרובים אז מה המקומות שלי לבחור או שאדיף ללון בכל עיר?
-
אולי אפשר בבית חב"ד בטוקיומצטערת, ניסיתי ואפילו הלכתי לאקסל וניסיתי לבנות מסלול אבל מה שאתה רוצה לא נכנס לי ב 14 יום שמתוכם 5 לילות בטוקיו. אולי מישהו אחר יראה משהו שאני לא רואה.
לגבי האלפים כי בכך עסק השרשור. לדעתי יש לך 2 אפשרויות .
1. להקדיש רק יומיים לאלפים. כאן עליך לבחור 2 מקומות מאילו שהזכרת בהודעה הראשונה ולהיות רק בהם.
2. לטייל ביותר מקומות ואז עליך להקדיש יותר זמן לאלפים.
לבחירתך.