טיול לדרום מערב ארהב
-
שלום אנחנו זוג עם שני ילדים מתכננים ביוני טיול של כחמישה ימים ליליוסטון וגרנד טיטון ומשם חשבנו לנסוע ישירות מגקסון לברייס קניון לשהות שם יום ולהמשיך ללאס וגאס ולפי הסדר יוסמיטי פארק סאן פרנסיסקו וכביש 1 עד לוס אנגלס האם יש למשהו ניסיון עם נסיעה ארוכה כזאת .או שעשה את המסלול הזה האם זה אפשרי לעשות את כל הדרך מגקסון עד ברייס ביום אחד . נשמח לשמוע המלצות
-
טיול לדרום מערב ארהבברוך הבא לפורום צפון אמריקה !
אם הייתי נוסע לבד או בזוג, הייתי שוקל לעשות זאת ביום אחד, אם לא היה לי זמן מספיק לתכנן אחרת.
אבל עם ילדים ? מדובר במרחק של כ-830 ק"מ, כ-8.5 שעות נטו על ההגה ובתנאי שנוסעים במהירות המקסימילת המותרת בכל קטע ואין פקקים, עבודות בכביש וכיו"ב.
אם תציגו את כל התוכנית, הגולשים יוכלו לראות האם ניתן להוריד יום ממקום אחר בטיול שלכם להקדיש לביקור בברייס.
-
טיול לדרום מערב ארהבראשית, תיקון גיאוגרפי: ילוסטון וטיטון אינם בדרום מערב ארה"ב.
לגבי הקטע מטיטון לברייס (כ-850 ק"מ), גם לזוג ללא ילדים, ששניהם מתחלקים בנהיגה, אני לא הייתי ממליץ על יום מתיש שכזה, אם כי למי שממש מוכרח - זה אפשרי. היזכרו בעייפות אחרי טיסה טראנס אטלנטית של 10 שעות ושם לא אתם נוהגים, אלא רק יושבים. כאן אתם בפועל תנהגו כ-10 שעות.
האתרים עצמם מקובלים מאוד אצל הרבה מאוד מטיילים, כך שכדאי (עם מילות החיפוש המתאימות) שתיכנסו לסיפורי מטיילים בפורום, או בבלוגים שכאן.
יש כאן המון מידע על אתרים אלה.
לאחר שתלקטו משם מידע שמתאים לכם, אפשר להעלות כאן שאלות יותר ממוקדות ולקבל עזרה.
-
טיול לדרום מערב ארהבשלום רב,
האם כרטיסי הטיסה כבר הוזמנו ?
אם עדיין לא, הייתי ממליצה להוסיף טיסת פנים מאיידהו פולס הסמוך יחסית לילוסטון אל סן פרנסיסקוף לבלות בעיר ומשם לצאת ליוסמיטי, ולכביש מספר 1 עד ל.א. ומשם ללאס וגאס, זאיון וברייס כשניתן לחזור לארץ בטיסה מסולט לייק סיטי או מוגאס. אמנם משלמים קצת יותר על הטיסה, אבל חוסכים זמן וגם לינה בדרך. אנחנו עשינו מסלול דומה עם שני ילדים בספטמבר האחרון. אנא פרט קצת יותר על לוח הזמנים וגילאי הילדים, וניתן יהיה להמליץ ביתר פירוט.
אלינור
-
טיול לדרום מערב ארהבתודה רבה לכל העונים אשמח לפרט פה את המסלול ולקבל עזרה
22 ביוני נחיתה בסולט לייק סיטי ונסיעה לילוסטון
27ביוני עוזבים את ילוסטון (יש לנו שלושה וחצי ימים נטו כי אנחנו שומרי שבת )
וכאן ההתלבטות האם לנסוע ביום זה ולבלות בגקסון ולישון בגקסון או בבוקר לעבור דרך גרנד טיטון וגקסון ולקראת הצהריים להתחיל בנסיעה עד לאן שנמשוך ולחפש מוטל בדרך
28. נסיעה ארוכה עד ברייס (מה שחשבנו בהתחלה למשוך 900 ק"מ ) או מה שישאר מהמרחק מה 27 אם נוותר על גרנד טיטון וגקסון . הגעה עד ברייס כבר הזמנו מלון
29 ברייס ולינה בבריס גם
30 נסיעה ישירה ללאס וגאס עד 4 ביולי
4 ביולי ממות לייקס
5 כביש מעבר טיוגה ויוסמטי עד 7 ביולי
7-11 סאן פרנסיסקו שוב כולל שבת
11 כביש 1 עד מונטריי
12 המשך עד מורו ביי
13 עד לוס אנגלס והשארות שם עד 15 ביולי
15 ביולי נסיעה לסן דייגו והשארות שם עד ל 18
19-20 אנהיים לילדים הפארקים
21 טיסה מלוס אנגלס חזרה
אשמח לעזרה תודה רבה
-
טיול לדרום מערב ארהבב-22 ביוני אתם נוחתים בטיסה מהארץ ? ואם אכן כך, אחרי טיסה כה ארוכה תנהג כמעט 600 ק"מ מסולט לייק סיטי עד ילוסטון ? אני נהגתי בארה"ב עשרות אלפי ק"מ ורגיל לכבישים שם ואיני חושב שאני מסוגל לנהוג מרחק כזה ובכבישים האלה אחרי טיסה כה ארוכה. אחרי טיסה כזאת נהגתי מ-LA לוגאס 4 שעות והגעתי על סף עילפון.
ב-27 אני ממליץ בחום שתסעו לכיוון ברייס ותמצאו מוטל בדרך. הכבישים בארה"ב באזורים האלה מפותלים ולא רחבים במיוחד, עם שוליים צרים, למעט קטע שתסע על הכביש המהיר I-15. מספיק שאתה טופס קראוון או שניים ואתה תזדחל אחריהם מיילים רבים עד שתצליח לעקוף אותם.
בדקתם נושא שכירת הרכב ? למיטב ידיעתי יש קנס DROP FEE על לקיחה בסולט לייק סיטי והחזרה ב-LA, צריך לבדוק זאת -ממליץ טלפונית- מול כל הסוכנויות הר"מ.
אולי תוכל לרווח קצת את המסלול אם תדחו את היציאה מאזור ג'קסון, תצאו לכיוון ברייס עם לינה בדרך ב-28, תגיעו לברייס ב-29 ותגיעו לוגאס מברייס ב-1 ביולי לפני כניסת השבת ואז להגיע ל-SF ב-8 ביולי גם לקראת שבת. אפשרי עם תצאו בבוקר בימים הנ"ל.
-
טיול לדרום מערב ארהבהי תודה אבל ב 22 אנחנו נוסעים בסולט לייק סיטי מטיסה קצרה יחסית מניו יורק .
לא ציינתי את זה כי זה לא רלוונטי למסלול .. ב 21 נוחתים בסולט לייק מטיסה מניו יורק וב 22 אחרי שינה בסולט לייק סיטי נוסעים לילוסטון
-
רפי: הרגעת אותי -
טיול לדרום מערב ארהבאני לא הייתי נוהג ביום אחד את כל הדרך הזו, אלא עוצר ללינה בסולט לייק סיטי.
אם אתם שני נהגים, אפשר אולי לשקול זאת (תוך נהיגה בתורות), אבל השאלה היא האם הילדים שלכם יהיו לנסיעה ארוכה כזו.
מג'קסון לסולט לייק סיטי מדובר בלפחות 4.5 - 5 שעות נסיעה, להערכתי. מסולט לייק סיטי לברייס קניון יש עוד מספר שעות נסיעה. חלק גדול מהנסיעה הוא בנוף די משעמם.
-
טיול לדרום מערב ארהבתודה רבה לכל העונים לנו
אנחנו לא שני נהגים רק אחד נוהג . האם שאר המסלול כמתוכנן תקין ?
-
ההמשך מברייס נראה לי סביר בהחלט. -
ההמשך מברייס נראה לי סביר בהחלט.תודה רבה על ההצעה אז אכן נתקן את המסלול נצא ב 27 מילוסטון נעבור בקצרה דרך גרנד טיטון וגקסון הול עד שעות הצהרים המוקדמות ונתחיל לנוע לכיוון ברייס . נעצור במוטל כלשהוא ולמחרת נמשיך את יתרת הדרך עד ברייס .. מקווה שתכנון זה סביר .. כמה זמן כדאי בכלל להקדיש לגרנד טיטון וגקסון . יש משהו מיוחד לעשות בגקסון חוץ מלראות עיירה בסגנון המערב הפרוע? אשמח להכוון יום נפלא

-
תכנון בלאס וגאס 4 ימיםשלום רב לכל חברי הפורום
אנחנו בע"ה נהייה 4 ימים בלאס וגאס מגיעים ב 30 בבוקר מברייס ועוזבים ב 4 בשעות הצהרים לכיוון ממות . אנחנו מעוניינים לשלב קניות כמובן ביחד עם האטרקציות של MUST כמה שיותר יותר טוב כמובן . עם שני ילדים בני עשר וארבע עשרה . נשמח מאוד לקבל המלצות והערות מבעלי ניסיון שחוו ומכירים את לאס וגאס איך ולאן ללכת בסדר הנכון . אנחנו נשהה דרך אגב במלון בסט ווסטרן פלוס רוילטי ששוכן ליד מלון ונציה . תודה רבה ויום נפלא
-
תכנון בלאס וגאס 4 ימיםחפש בפורום, יש אין סוף שרשורים על לאס וגאס, כולל בשבוע-שבועיים האחרונים. דפדף לאחור.
כל האטרקציות של וגאס, החינמיות וגם אלה בתשלום, אפשר לראות באתר VEGAS.COM
קניות מומלץ לעשות באחד משני האאוטלטים של פרימיום (דרומי-מקורה וצפוני פתוח), מומלץ להירשם במועדון VIP של החברה לקבלת קופוני הנחה
מומלץ גם להיכנס לאחת החנויות של ROSS DRESS FOR LESS, אחת הקרובה למלון MGM, מול מלון מונטקרלו והשניה קרובה למלון RIVIERA (שנסגר, מהמלון שלכם לכיוון צפון, 20 דקות ברגל)
-
תכנון בלאס וגאס 4 ימיםתודה רבה על ההתיחסות המהירה . השאלה מה וכמה ניתן להספיק בארבע ימים (שלוש לילות ) . כשבחשיבות זה שייט בגנדולות בוונציה . מלון לוקסור . הגלגל הענק . הר הגעש במלון מיראז . רומי העתיקה במלון סיזרס פלאס מלו בלאגיו עם הגנים . הפלמינגות עם נספיק כמובן קניות והופעה אחת של סירקו דה סול
-
תכנון בלאס וגאס 4 ימיםלדעתי תספיקו.
הונציאני לידכם.
הר הגעש מולכם. כנ"ל סיזר'ס.
פלמינגו כמה דקות ברגל. כנ"ל הגלגל הענק.
בלג'יו 10-15 דקות הליכה.
לסירק דה סולייל חפשו כרטיסים בבתי המלון של רשת MGM כגון: בלג'יו או בדוכנים של TIX4TONIGHT הרבים והפזורים לאורך הסטריפ.
-
תכנון בלאס וגאס 4 ימיםהמון תודה לך על העזרה והסיוע ..אני מבין שזה ממש תחום ההתמחות שלך ועזרת לנו מאוד ..אתה מכיר במקרה גם את המלון ? הוא בסדר כדאי לשהות בו או להחליף למשהו יותר מצועצע ומוכר ?
-
תכנון בלאס וגאס 4 ימיםלפי מה שקראתי באקספדיה ובטריפאדוויזר נראה שמדובר במלון סביר +, ממוקם טוב מאוד.
כיוון שאתה עם ילדים, הייתי ממליץ שתלך על מלון דירות ללא קזינו וללא עישון, עם מטבחון מאובזר לגמרי (אז תוכלו לרכוש מזון בוולמארט, יש שם אוכל כשר גם-כן, לשים לב לסימון). הנה דוגמאות:
HILTON GRAND VACATIONS (יש כמה כאלה בוגאס)
ויש עוד כמה בסגנון הזה
יש גם בתי מלון שלא יקרים יחסית (צריך לשים לב למחיר הסופי כי מוסיפים RESORT FEES) כגון:
EXCALIBUR
BALLY'S
MGM
וכו'
חפש ותשווה מחירים ומבצעים באתר SMARTERVEGAS.COM, אתר זה מפנה אותך לאתרי בתי המלון עם מבצעים, המבצעים כוללים ארוחות או מופעים הכלולים במחיר או בהנחה ניכרת וכיו"ב.
-
תכנון בלאס וגאס 4 ימיםכמו כן בכביש מס' 1 התכנון כרגע זה לינה במונטריי ואחר כך לינה במורו ביי אבל אנחנו רוצים לראות גם את טירת הרסט האם כדאי לשנות ולישון בסאן סימייון ולמחרת להמשיך למורו ביי ?
-
תכנון בלאס וגאס 4 ימיםלפי מה שקראתי מגושלים בפורום, טירת הרסט לא מי יודע מה, יש חוות דעת לכאן ולשם אבל לא הבחנתי בהתלהבות יתרה. אשתי ביקרה שם ואומרת שאפשר להמשיך הלאה.