Universal Studios Los Angeles
-
שלום לכולם,
בעלי ואני נוסעים בסוף יוני ללוס אנג'לס והחלטנו לבקר ביוניברסל סטודיוז בעיר.
נאמר לי שניתן להשיג קופונים מוזלים באינטרנט. לאחר גישושים ראיתי שבאתר הרשמי של הפארק ישנה הנחה למזמיני אונליין של כ-3$ לכרטיס (כרטיס עולה 95$).
האם יש דרך להשיג הנחות גדולות יותר? לדוגמא עם כרטיס סטודנט או כרטיס AAA? האם כרטיסים מוזלים אלו ניתנים לקנייה רק במקום עצמו ולא דרך אתר האינטרנט?
אשמח לעזרתכם והצעותיכם. קצת מבולבלת.
בתודה מראש ושבוע נעים,
מאור
-
Universal Studios Los Angelesהיי
יש קטע לא ברור, לפחות בימים האחרונים, עם הכרטיסים של יוניברסל שהמחיר קופץ ומשתנה מיום ליום וממחשב למחשב. נשמע מוזר אבל בדוק. באותו זמן נתון הוא הראה שני מחירים שונים אצלי ואצל חברה. ועשיתי על זה גם עוד כמה בדיקות. אז ללא קשר להנחות שאתה מחפש אם המחשב שלך מראה עכשיו 95 כפי שרשמת, בדוק גם במחשב אחר. אני כרגע רואה 80 וקניתי אתמול לפי 80.
לימור
-
Universal Studios Los Angelesאם יש ברשותכם כרטיס AAA ותלונות בסביבת היוניברסל (איזור ווסט הוליווד או בורבנק) כדאי לכם להגיע לסניף שלהם ולממש את 15$ הנחה שהם מציעים עכשיו למי שקונה דרכם.
בקופה, בד"כ, ההנחות הן מינימליות, למי שמציג כרטיס AAA.
בזמן שאנחנו טיילנו ראינו שמחלקים קופוני הנחה של 15$ ברשת מקדונלדס, הייתה גם הנחה כזו על פחיות של קוקה קולה. אבל מבצעים מסוג זה הם נקודתיים ואף אחד לא יכול להבטיח שיהיו כאלה כשאתם תגיעו.
באופן אישי, מאוד לא אוהבת להתחייב בסכומים כאלה כאשר אין אפשרות החזר. אף פעם אי אפשר לדעת איזה שינויים/ביטולים נצטרך לעשות. לו אני הייתי צריכה להחליט, הייתי בוחרת בקניה בסניף קרוב של AAA
-
Universal Studios Los Angelesבהחלט מסכים עם מה שטניה אמרה
אין שום סיבה להתחייב בסכומים האלה בדיוק בגלל תלונות חוזרות ונשנות על כרטיסים שנקנים ואין אפשרות ביטול (במיוחד בכרטיסי טיסה).
המחירים שניתנים באינטרנט הם בדרך כלל ממש לא יותר זולים מקניה כשמגיעים לשם. גם אני בפעם הראשונה שהייתי ביוניברסל קניתי דרך מבצע של קוקה קולה ובפעם השניה כחלק מקליפורניה פס שגם אותו רכשנו רק כשכבר הגענו לארה"ב ובכל מקרה אם יש הנחה לקניה אונליין תמיד אפשר לבצע אותה יום לפני שמגיעים לפארק
-
Universal Studios Los Angelesערב טוב.
בנוסף להמלצות הקודמות,קבלו קישור טרי מהפורום,העוסק בנושא שלכם.ייתכן וכאן תמצאו מענה,ואפילו חלקי,לגבי התנהלות יומית,מיקום האתרים ומהותם,כולל תוספת
של סיור מהיר,החל מ - 25 ביוני השנה,כמו כן אתרי כרטיסים,וסדר יום מומלץ.בכל שתחליטו עלו והצליחו,טיול כייפי וחווייתי חיים.
-
Universal Studios Los Angelesתודה רבה,
האמת שבדקתי קישור אחר ליוניברסל סטודיוז ובאמת שם יש למכירה את אותו כרטיס ב85$ (לא ב80).
-
Universal Studios Los Angelesאין לנו עדיין כרטיס AAA אבל שקלנו לעשות לקראת הנסיעה כי אומרים שהוא מקנה מלא הנחות.
בכל מקרה, האם כוונתך שאני צריכה לגשת לסניף שלהם בלוס אנג'לס ושם לרכוש את הכרטיס ליוניברסל סטודיוז?
המון תודה על העצה,
מאור
-
Universal Studios Los Angelesכן,
יש לAAA יותר מעשרה סניפים בל.א רבתי ושני סניפים ממש בסביבת היוניברסל. אין טעם לנסוע לצד השני של העיר, אבל אם אתם קרובים לאחד הסניפים בהחלט כדאי להכנס. שם גם תוכלו לברר בנוגע להנחות לאטרקציות אחרות באיזור (גם לסן דייגו, למשל) אם תצטרכו.
-
Universal Studios Los Angelesאגב. למי שיש לאומי קארד המנוי ל- AAA בחינם לשנה ב- ממסי. גם רשיון בינלאומי הוציאו לנו בחינם. לא לשכוח לבטל אחרי שנה אחרת מתחילים לחייב אותך. מקבלים גם ספר מתנה.