טנזניה ביולי אוגוסט
-
היי כולם, אנחנו מתכננים 21 יום בטנזניה
כאשר התכנון הוא 4 ימים הר מרו
5 ימים ספארי
3-4 ימים לשוטו
ו4 ימים זנזיבר.
מה שמשאיר לנו בערך 4 ימים (יתכן פחות תלוי בנסיעות)
ואני מחפש מקום נוסף מחוץ למסלול השחוק.
חשבתי על האי מפיה אבל נראה לי מאוד מסובך להגיע אליו, אשמח אם תתקנו אותי בהקשר זה
אשמח לרעיונות והצעות
תודה רבה

-
טנזניה ביולי אוגוסטלהגיע למפיה זה עניין מאוד פשוט. יש מספר טיסות יומיות של כמה חברות שיוצאות מדר ונוחתות וממריאות מאי זה. אם רוצים דווקא לעבור במעבורת, יש אפשרות (וזה אורך זמן) להגיע לנקודת החצייה, כפר שנמצא לא רחוק מכביש B2 ('כביש קילווה' ליד הכפר בונג'ו) החצייה אורכת זמן רב מכוון שהמעבורות הן מיושנות מאוד, אטיות ועמוסות מאוד בסחורות.
-
טנזניה ביולי אוגוסט מפיה וספאריכן ראיתי את האפשרות בטיסות, אבל זה אומר 3 טיסות פנימיות וזה נראה לי קצת יקר ומעצבן..
לנסוע מלשוטו לדר ואז לטוס למפיה, לחזור לדר ולטוס לזנזיבר. באינטרנט ראיתי שאמורות להיות טיסות ישירות בין זנזיבר למפיה אבל לא הצלחתי למצוא כאלה באמת.
השאלה היא האם זה כדאי, או שיש דברים אחרים שכדאי לעשות בזמן הזה

והאם צריך להזמין את הטיסות המקומיות מראש (דבר שאני לא כזה מתלהב לעשות כי זה הורס את הגמישות בטיול)..
בנוסף אני מנסה לבנות מסלול לספארי, וכל המדריכים נתנו לי בערך את אותו מסלול לחמישה ימים:
Day 01: Arusha / Tarangire National Park.
Day 02: Tarangire / Lake Manyara National Park
Day 03: Lake Manyara / Serengeti
Day 04: Serengeti / Ngorongoro
Day 05: Ngorongoro/Arusha
האם יש דברים מרכזיים ששווה להתעכב עליהם ? או שלסמוך על המדריכים שהם יודעים לאן לקחת אותנו ?
תודה והמשך יום נעים!
-
טנזניה ביולי אוגוסט מפיה וספאריחפשתי טיסה ישירה מכוון שאתגרת אותי ולא ידוע לי על טיסה שכזאת (אבל זה לא אומר שאין) כל מי שייצא מזנזיבר למפייה יצטרך לדעתי להחליף מטוס בדר א סלאם.
דוגמא של חברה אחת (הכי רצינית)
TIMETABLE
FROM TO DEP ARR Selous Mafia 09:30 11:20
Dar es Salaam Mafia 10:45 11:20
Ruaha Mafia 11:45 15:30
Arusha Mafia 12:15 15:30
Selous Mafia 13:15 15:30
Dar es Salaam Mafia 15:00 15:30
Mafia Dar es Salaam 15:45 16:15
באופן מעשי יש שתי טיסות יומיות למאפייה אפילו שנקודות היציאה הן שונות. כל המטוסים מתנקזים לדר א סלאם, מחליפים נוסעים ויוצאים ליעד הסופי.