יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפנים
-
שלום לכולם
עוקבת בעניין אחרי הכתוב ואני נמצאת בשיאו של תכנון המסלול
אנחנו נמוסעים לשבועיים וחצי (17 יום נטו) והמסלול שתכננו :
טוקיו - 3 לילות
הקונה - לילה
טאקיימה - לילה / שניים
קאנזווה - לילה / שניים
הירושימה - שני לילות
אוקיימה - לילה
מנזר בקאוסאן - לילה
קיוטו - 3 לילות
חוזרים דרך טוקיו לארץ
ראשית מעניינת אותי חוות דעתכם
שנית, אני מבינה שלעבור מהקונה לטאקיימה סבוך יותר ממה שחשבתי ( על פי HYPERDIA יקח 6 שעות) ואז השאלה - האם כדאי להוסיף לילה בטוקיו ולעשות זאת חד יומי..... ? רציתי להרוויח את החוויה אבל חוששת שיהיה סבוך מדי
שאלה נוספת, מתלבטת היכן באלפים לישון 2 לילות (הקדשתי 3 לילות ) טאקחחמה או קאנזווה
חייבת לציין שהעצות שלך מעולות והנתינה מחממת לב
לחיי הנסיעות שבדרך
גילה
תודה
-
יפןבהמשך לשאלה הקודמת ,האם כדאי להוסיף יום לאלפים ולהסתובב שם יותר לדעתכם ?
יומטוב
גילה
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםאישית: הייתי 'מקצץ' את הלילה השני בהירושימה. עוזב בערב ליעד הבא ומתעורר בו בבוקר ולא צריך להתעורר מוקדם לרכבת ולהגיע לקראת צהריים.
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםמהקונה לטאקיימה כיום ארוך ומסובך יחסית בגלל ביטול אוטובוסים עקב פעילות ססמית באזור.
אנחנו וגם אחרים שכרנו רכב פרטי לאזור זה, מוסיף גמישות ומוסיף חור לתקציב
בהצלחה (-:
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםמה תכננתם ליום של אוקיאמה?
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםתודה על העדכון
מכיוון וכמות הימים מוגבלת חושבת שאוותר על רכב לאלפים ואעשה יום אחד בהקונה וכמה ימים באלפים
הרבה תודה
לחיי הנסיעות שבדרך
גילה
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםבוקר טוב
באוקאימה המליצו לנו לעצור כדי לבקר בעיר סמוכה קוראשקו . השאלה האם זה כדאי או יש מספיק תחנות בדרך וכדאי עוד יום לקיוטו ?
בנוסף, קראתי את השאלה למה יומיים בהירושימה - המחשבה היא להנות עוד חצי יום טיול באלפים לפני שנוסעים להירושימה ואז יש יום שלם שיכלול ביקור בפארק השלום, מוזיאון מאזדה ונסיעה לאי מיאג'ימה ולמחרת להמשיך בדרך....
לכמה ימים היית ממליצה לאלפים היפנים ? האם כדאי לשהות יותר בטוקאימה או בקאנזווה (מחפשת מעט טיולי טבע - בתקווה שלא ירד גשם
תודה ויום נפלא
לחיי הנסיעות שבדרך
גילה
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםלא הייתי בקוראשיקי אז קראתי קצת. אתם בטוחים שיש שם מה לעשות יום שלם?
לדעתי מה שכדאי לבדוק:
טוקיו - 3 לילות.
האקונה - לילה
הירושימה - 2 לילות (לעבור בדרך בקוראשיקי)
קיוטו - 3 לילות (מהירושימה לקיוטו זה פחות משעתיים)
קויה-סאן- לילה
קנזווה - לילה (יש רכבת מהירה מאוסקה לקנזווה)
מקנזווה דרך שירקווה-גו לטקיאמה - 2 לילות
ולדעתי התפנה לילה שאותו אפשר להקדיש לאלפים היפנים.
קצב הנסיעה הוא קצת מהיר לדעתי אבל זה לא כל כך שונה ממה שתכננתם. רק לוודא שהיום של הירושימה מסתדר כי לא הייתי במאזדה. לא יודעת כמה זמן זה לוקח.
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםהיי מילי
תודה ענקית
מכיוון ויש בעיה בהגעה מהקונה לאלפים חשבתי לא לישון בהקונה לילה אלא לעשות זאת חד יומי
את מציעה לרדת דרומה ואז לעלות לאלפים - חשבתי על סדר הפוך כי בסוף הטיול לשהות במקום אחד (קיוטו) נראה לי יותר נכון לאחר הרבה קפיצות בדרך. האם יש סיבה מיוחדת שהצעת אחרת ? משהו ששווה לקחת בחשבון ?
חשבתי לצאת מטוקיו לאלפים - שלושה ימים
יום נסיעה דרך מטוסומוטו ו - Shiojiri, בסוף היום להגיע ל טאקיימה
למחרת טיול במקום ודרך שיראקווה לקאנזווה
יום טיול בקאנזווה והסביבה
שאלה : איפה אפשר לעשות טיול הליכה ברגל - חצי יום שכזה ?
שאלה : מקומות ששוה לעצור בהם ?
הבנתי שהאוטובוסים עוצרים וניתן לרדת ולעלות בהמשך היום - האומנם ?
בהמשך לצאת לכיוון הירושימה (להגיע אחה"צ ולקחת יום להירושימה והסביבה
כאן השאלה היא האם שווה עצירה באוקיימה או לוותאר ולהוסיף יום לקיוטו ?
המון תודה
גילה
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםהצעתי לך להפוך את הסדר כדי שגם תוכלי לחוות את האקונה בלילה, גם תוכלי להמשיך מבלי לנסוע 6 שעות למחרת, וגם, על הדרך להיות בקוראשיקי.
בעיקרון אין בעיה לעשות את האקונה מטוקיו. עשיתי את זה יותר מפעם אחת. זה הכל עניין של העדפה.
אני לא בטוחה שאני מבינה את המסלול שלכם באלפים. אתם רוצים לנסוע לקיסו ואלי ביום הראשון?
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםמכיוון וכבר הזמנו ושריינו מקומות כרגע לא נעשה את ההחלפה
אולי שווה להגיע להקדיש להקונה יומיים מטוקיו ? מה מיוחד שם בערב ?
לגבי המסלול באלפים - עדיין לא התעמקתי אבל לפי גוגל מאפ הכל נמצא בדרך וחשבתי שזה מתאים. אשמח מאוד להכוונה וכיצד יהיה נכון להסתובב באזור - אוהבים טבע, נשמח גם להליכה ברגל, חשוב לי לפגוש אנשיםולכן מסקרן אותי אולי להיכנס למקומות יפים פחות מתויירים ( = האוטובוסיםשל הטיולים המאורגנמים פחות עוצרים שם...)
המון תודה
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםYOLT שלום, אנחנו נטייל ביפן באפריל עם רכב שכור 3 שבועות, תכננו 5 ימים ב'אלפים היפנים' (פארק הקופים ג'יגוקודאני, מצומוטו, מסלול מגומה-צומאגו רגלית, יאוצו, אינויאמה , עליה לשירקוו'ה גו, קנזאווה, והגעה לטקאימה לפסטיבל האביב. משם לקיוטו. האם מנסיונך היה קשר בין הזמן שמוערך בגוגל maps ובין זמן הנסיעה בפועל ? האם יש אתר שאפשר להבין ממנו מה עלויות כבישי האגרה (כמעט כל מסלול שאני מוציאה מגוגל maps כותב שהנסיעה כרוכה בכביש אגרה). עם יש לך עוד תובנות\הארות וכו'- מאד מאד אודה... כולם בנתיים רק מרפים את ידינו וטוענים שרכבות יותר יעילות ונוחות...
תודה,
צוף
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםמצאתי את האתר הזה. הוא נראה קצת מסורבל כי צריך לדעת את שם הכביש אבל אולי עם גוגל מאפס תצליחי להסתדר
http://www2.tocoo.jp/en/contents/highway_sim/main?csv_name=h igashi_1&area=higashi
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםגילה,
לדעתי יומיים להאקונה בטיול של 17 יום זה בזבוז זמן. עדיף לעשות כיום טיול מטוקיו.
יש 2 מקומות שאני יכולה להמליץ לכם לגבי הליכה ברגל
1. קיסו וואלי. בשביל החוויה אתם יכולים גם לישון שם בריוקן באחת העיירות. אני לא ישנתי שם בגלל מספר בעיות. אחת מהן שאני צמחונית ואני חייבת סידורים לאוכל. כמה שהייתי ביפן זה עדיין מסובך אפילו בערים יותר גדולות.
2. תלוי בתאריך שאתם נוסעים אבל Kamikochi יכולה להתאים להגדרה. נכון, זה מצריך לצאת מוקדם ממטסומוטו אבל מקום נחמד לכמה שעות הליכה. (וזה מקום עם הרבה תיירים)
עם האוטובוסים את מתכוונת לשירקווה-גו?
אתם נוסעים עם תחבורה ציבורית או רכב?
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםמילי תודה ! אכן סימולציה למביני עניין... לא בטוח שאצליח להוציא ממנה הרבה מידע. הצלחתי לחלץ מה המחיר של נסיעה מטוקיו לאיזור פוג'י... כמעט 30$... כנראה שעדיף שאטמון את הראש בחול ולא באמת אחשב כמה הולכת לעלות לנו ההרפתקאה של נסיעה במכונית... עד הרושימה...)-:
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםהיי מילי
תודה גדולה
בטוקיו נלון 5 לילות. יהיו לנו 4.5 ימים מתוכם יום הקונה ויום ניקו (קיבלנו את עצתך ונהייה בהקונה יום אחד)
באלפים תכננו 3 לילות כאשר התוכנית לצאת מוקדם מטוקיו ולישון בטאקימה ובקאנזווה . התכנון לעזוב את קאנזווה מאוחר = להרוויח בוקר שלם בנחת
לגבי המסלול באלפים אני דיי הולכת לאיבוד ולא יודעת כיצד לתכנן את המסלול...מקבלת את המלצתך על קיסו ואלי - נשמע טוב שמעתי גם על הטירה ב מטסומוטו, ויש את טאקיימה, קאנזווה
השאלה איך לדעתך הכי מתאים לחלק את הדברים
בהמשך הטיול :
בהירושימה 2 לילות אך יום אחד ....(נגיע מאוחר מקאנזווה)
בדרך למנזר בקויה סאן כנראה נעצור בקוראשיקי
ואחר כך בקיוטו 5 לילות + טיולים בסביבה
המון תודה
שבוע טוב
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםהנסיעה בתחבורה ציבורית - לכן השאלה מה אפשרי מה מתאים
תודה
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםצוף,
אל תחשבי, פשוט תהני.

ודרך אגב, יותר מעצבן זה להתחיל להוציא כספים בגלל טעויות של היפרדיה...
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםגליה,
לו"ז הזמנים לכם לטוקיו והאלפים באמת צפוף.
4.5 ימים לאזור טוקיו משאירים לכם רק 2.5 נטו לטוקיו. בשבילי זה מעט אבל הכל אינדיבידואלי. אם יחסר לכם זמן בטוקיו אתם יכולים לוותר על ניקו לטובת עוד יום בטוקיו.
לגבי האלפים. הסדר הוא:
שינג'וקו - מאטסומוטו (טירה) - קיסו וואלי - טאקיאמה -קנזווה.
עכשיו השאלה איך עושים את ב-3 לילות בתחבורה ציבורית.
יום 1 - יציאה משינג'וקו - מאטסומוטו - לינה ב TSUMAGO (לדאוג להגיע בזמן למלון).
יום 2 - קיסו ואלי חצי יום - אחר הצהריים נסיעה לטקיאמה. (זו נסיעה שלוקחת 4 שעות)
יום 3 - טקיאמה - אחה"צ נסיעה לקנזווה.
יום 4 - בוקר קנזווה - יציאה בסביבות 16:30 לכיוון הירושימה. הגעה אחרי 21:00
היום השני הוא קצת עמוס אבל אפשרי. אם תצאו ב 14:20 מ NAKATSUGAWA תגיעו לטקיאמה לפני 18:30.
אם זה יותר מידי עמוס לכם, אופציה אחרת, בלי קיסו וואלי היא:
יום 1 - מאטסומוטו.
יום 2 - טקיאמה.
יום 3 - דרך שירקווה-גו לקנזווה.
יום 4 - קנזווה..
המעבר ממטסומוטו לטקיאמה הוא באוטובוס ואפשר לעשות אותו או ביום הראשון אחה"צ או ביום השני בבוקר.
-
יפן - נסיעה מהקונה לאלפים היפניםמילי את מופלאה !
אכן נשמע אפשרי השאלות הן :
כמה זמן טיול רגלי ?
איך מתבצע המעבר ממטסומוטו לכוון TSUMAGO
והמעבר מ Nakatsugawa לטאקיימה
לפי גוגל מפות אין תחבורה ציבורית והשאלה כמה סבוך ומורכב למצוא את ההסעה
מבינה שההחלטה שאנחנו צרכים לקבל היא האם להוסיף עוד קטע שעושה את הטיול למסע וכנראה שזה יפה... או להרפות ולהנות ממה שיש.....
ואם נוותר על הקיסו וואלי האם נכון להישאר לישון במטסומוטו אלא לעצור בדרך ולהגיע בלילה לטאקיימה - תודה על הסבלנות וההכוונה
גילה