טיול לדרום מערב ארהב
-
סן פרנסיסקושלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ או / לא להמליץ על הסיור באלקטרז עד כמה הוא מוצלח ומעניין והאם הוא מעניין גם ילדים
אודה לתגובתכם ערב טוב
-
סן פרנסיסקותלוי כמובן מה אורך הביקור בסן פרנסיסקו.
לדעתי - אלקטרז הוא לא אתר חובה לביקור ראשון אם הוא קצר. עובדה שאני הגעתי לאלקטרז אחרי מעל 15 ביקורים...
אם יש זמן - למה לא.
-
סן פרנסיסקושום דבר הוא לא חובה, אבל הילדים שלי מאוד נהנו מהביקור באלקטרז בקיץ.
השאלה העיקרית היא עד כמה הילדים שולטים באנגלית. עיקר העניין בסיור הוא האודיו שמקבלים ומלווה את הסיור, בלעדיו הסיור הוא די סתמי. שלי (13 ו16) אבל עם ידע מאוד טוב באנגלית הקשיבו להכל ומאוד התעניינו.
חשוב לזכור - במידה והולכים על הסיור להזמין כרטיסים 3 חודשים מראש!
דנה
-
סן פרנסיסקותודה רבה . אנחנו נהייה בסאן פרנסיסקו סה"כ שלושה ימים והילדים לא שולטים בכלל בשפה האנגלית . אשמח לשמוע מה סדר העדיפיות ואיך כדאי לסדר שלושה ימים בסאן פרנסיסקו מתוכם שבת אחת שבה אנו לא נוסעים רק טיול רגלי באזור המלון שהוא ברחוב לומברד .
אשמח ואודה לתגובות תודה רבה
-
ההמשך מברייס נראה לי סביר בהחלט.בהנחה שמדובר בעיקר בתצפיות, יום אחד יכול להספיק לפארק גרנד טטון. מקסימום, קצת זמן נוסף בבוקר למחרת. לגבי ג'קסון - לא ממש עירת מערב פרוע, אבל לחלוטין עירת תירות. לא חושב שיש הרבה מה לראות בג'קסון עצמה.
-
טיול לדרום מערב ארהב
תודה רבה ושבוע טוב לכל העונים לנובעקבות המלצותיכם החלטנו לשנות קצת את סדר המסלול אשמח לקבל הערות והארות
ב 27 אנחנו עוזבים את ילוסטון נוסעים לכיוון גרנד טיטון נבלה שם חצי יום ונתחיל בנסיעה לכיוון ברייס נעצור באיזשהו מוטל שנמצא לאורך הדרך כאשר נתעייף . מה ניתן להספיק בכמה שעות באזור גרנד טיטון ? יש המלצה איפה כדאי לעצור ללינה ?
28 - המשך נסיעה לכיוון ברייס
29 ברייס ומשם ההתלבטות שלנו האם באותו יום להמשיך אחר הצהרים לכיוון ציון ולמחרת להקדיש לציון שעתיים שלוש על הבוקר ולהמשיך לווגאס או מברייס כמו בתוכנית הקודמת להקדיש חצי יום ולהמשיך עד ווגאס ולהרוויח עוד ערב נוצץ בווגאס (אישתי מעדיפה את ווגאס ) ואת היום למחרת להקדיש לסכר ההובר אשמח להמלצותכם שבוע נפלא וחג פורים שמח
-
טיול לדרום מערב ארהבאינני יודע מה נקודת המוצא ביום הביקור בגרנד טטון. שימו לב שאפילו אם תסעו מבלי לעצור דרך ילוסטון וגרנד טטון עד ג'קסון זה יכול לקחת זמן לא מועט. לפחות שעה, שעה וחצי אם תתחילו מדרום ילוסטון. אם נקודת ההתחלה היא בצפון ילוסטון, זמן הנסיעה יהיה גבוה הרבה יותר.
לכן, המלצתי לגבי נקודת הלינה באותו לילה היא בג'קסון, ולכל היותר באיידהו פולז (אם מטרתכם להמשיך דרומה על I-15), אבל רצוי בג'קסון למרות העלות. זה יאפשר לכם להנות מגרנד טטון ולא לחלוף דרך הפארק הזה בסערה. ניתן, אם תרצו, לעלות על I-15 ולנסוע עוד קצת עד Pocatello באידהו. אני לנתי שם במלון על יציאה מ- I-15. ההבדל איננו כל כך גדול מבחינת המרחק.
חצי יום לא יאפשר לכם לעשות טיולי הליכה ארוכים, אבל אולי תוכלו לעשות משהו קצר מלבד תצפיוות בלבד. אם אתם בעונה המתאימה, אולי תקחו את השיט על אגם ג'ני לכוון מסלול ההליכה ל- inspiration point. אינכם חייבים להמשיך למסלול זה או לחזור לנקודת המוצא ברגל. אפשר גם לחזור עם אותה סירה חזרה.
ממליץ מאד לעלות ברכב לפסגת Signal Mountain ממנה יש תצפית על כל Jackson Hole, לרבות הפארק עצמו.
עוד מקום שניתן לשקול ביקור בו, אם תלונו בג'קסון, הוא נסיעה על WIlson Road ליד הכניסה הדרומית לפארק, ואחרי שעוברים את מרכז המבקרים על החלק הסלול של כביש זה (אל תמשיכו על החלק הלא סלול, שאיננו מתאים לרכבים רגילים). בסוף החלק הסלול יש נקודת תצפית על הנהר למטה וניתן לצפות שם באייל Moose בשעות הבוקר המוקדמות (לא ממש מוקדם) או בשעות הערביים. לא תמיד יש מזל בענין. אני הגעתי לשם בערב ולא היה שם שום Moose, וחזרתי למחרת בבוקר והיתה שם נקבת Moose ליד ובתוך המים. אם לא תלונו בג'קסון, אני מניח שלא תוכלו להגיע לשם בערב או בבוקר המוקדם (למחרת).
-
טיול לדרום מערב ארהבהי אכן לצערי הרב לוקחים בכל החברות דמי החזר בין סולט לייק ללוס אנגלס זו רעה שכל החברות דורשות
לא הבנתי איך אפשר לדעתך לרווח את המסלול אשמח לקבל פירוט .אבל חשבנו על אופציה נוספת לנסוע לברייס מה 27 כלומר חצי יום בגרנד טיטון ומשם להמשיך עד איפה שנעצור ב 28 להגיע לברייס ללינה ב 29 בבוקר לעשות את ברייס ומשם להמשיך לסידר סיטי ולמחר לעשות את מסלול קולוב קניונס שהבנתי שהוא יפה מאוד ומשם להמשיך ללאס וגאס אשמח לשמוע חוות דעת
תודה רבה ויום נפלא