ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומא ואגם גארדה

פורום אירופה
    4
    9
    2048
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Bar3198124
      Bar3198124 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג צעיר בני 26 הרוצים לטייל באירופה לתקופה של 7/8 ימים באיזור סוף השבוע השני של יוני. אנחנו מתלבטים בין טיול ברומא וגיחה לאגם גארדה (או במקום אפשרות לשלב את הסביבה הקרובה יותר לרומא).
       אוסיף ואשאל בנושא גארדה האם בתקופת הזמן שאני מתכנן המים מאפשרים טבילה?

אנחנו עוד רוצים לבדוק יעדים אחרים באירופה שמומלצים לטיולים מהסוג הזה, ניתן לשלב רכב, כמו למשל אופציות כגון ספרד שאינה ברצלונה ומדריד וכדומה. 

מה ההמלצות לטיולים שכאלו?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Bar3198124

אופציה נוספת לשאלה

(אין לי אפשרות יותר לערוך את ההודעה הראשונה, מתנצל על פתיחת שרשור) חשבנו גם על האופציה של ונציה/ מילאנו/ ורונה ומשם לשלב את הרי הדולומיטים ואגם גארדה, כאמור בתאריכים של ה-10 ליוני והלאה. מה התקופה המומלצת לטיול כזה? יש לציין שוב כי אנו זוג בני 26 בפעם הראשונה באיטליה. רומא אפשר לעשות כל הזמן ומעדיפים לעשות טיול מעניין.

האם בעיירות סביב גארדה ישנם שווקים ואטרקציות נוספות לאוכל ומנוחה, האם מומלץ לסגור מלונות מראש ובנוסף היכן עדיף לנחות ומהיכן להמריא בטיול שכזה?

כמו כן מה העלות הממוצעת לזוג בטיול שכזה בהנחה ולוקחים עלויות טיסה מלונות ורכב/ כמו כן אוכל ודלק?

תודה מראש לעונים. 

• יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

אופציה נוספת לשאלה

נתחיל בכך שהעיתוי המועדף הוא מחצית שניה של יוני (אם רוצים את הדולמיטים)

שנית- ב10 ימים יהיה קשה להספיק גם וגם וגם (וונציה-דולמיטים-ורונה-גארדה-מילנו) אבל בתכנון חכם של טיול, אולי כן.

מילאנו אינה על אותו ציר גיאוגרפי כל כך-אז תחשבו קודם אם ממש חייבים להגיע אליה.

אם מוותרים על מילאנו וונציה יכולה להיות יעד נחיתה והמראה (טיול מעגלי)

אם לא מוותרים על מילאנו אז הטיסה יכולה להיות לוונציה והחזרה ממילאנו (או ההיפך).

לזוג נטול ילדים, לא הייתי מתעקשת על אגם גארדה אלא מעדיפה את אגם מאג'ורה (שקרוב יותר למילאנו).

אבל תלוי כמובן גם בהתניידות (רכב, תחבורה ציבורית) תחומי עניין והעדפות.

לגבי "כמה עולה?" איך אפשר לחשב לכם? זה כמו "כמה עולה חליפה ליתום"? לינה במרכז וונציה ? לינה בעיירת לווין, מלונות 4 כוכבים, צימרים עם שירותים בחצר (אני מגזימה כמובן), ארוחות סופרמרקט או ארוחות במסעדות טובות ,או עממיות וכן הלאה.

בעיקרון-איטליה אינה זולה בכלל! צריך להיות מודעים לכך.

רכיב קריטי הוא מחיר הטיסה- אם הוא יהיה זול, ואם מתפשרים על איפיוני לינה וכלכלה (לא אומרת שצריך לעשות זאת אבל זה מרכיב "כבד" )אפשר לצמצם עלויות.

תתחילו לבדוק קודם מחירי טיסה, מחיר רכב להשכרה....

אם יש לרשותכם 5000 ש"ח -הטיול לא ריאלי

אבל אם יש לרשותכם 10.000 ש"ח ,ואם הצלחתם למצוא טיסה זולה, לינה זולה ומצמצמים הוצאות- אפשר אולי אולי.

אם יש לרשותכם 20.000 ש"ח -אין בעיה בכלל.

• Bar3198124

תודה על המענה ושאלה נוספת

ראשית תודה על המענה!
            שנית, אם בהנחה ואני יורד מהרעיון של אגם גארדה ובוחר דווקא בוונציה, דולומיטים, מאג׳ורה ומילאנו, האם בשישה ימים אפשר להספיק לראות משהו יש סיכוי להנות מטיול שכזה? בהנחה שיש לנו 10,000 לזוג.

• Bar3198124

סליחה, הכוונה לויתור על ונציה/ או מילאנו כיוון שאני כן רוצה לשלב את הדולומיטים עם אחד האגמים ועם מילאנו/ ונציה. מכיוון שהדולומיטים קרובים לונציה ולא למילאנו נראה לי שויתור על מילאנו יהיה ריאלי מבחינתי, אך אגם גארדה יהיה חובה במקום מאג׳ורה. 

מה ההבדל בין האגמים כאמור מבחינת נופים ואווירה מקומית, כמו גם טירות ואתרים רומנטיים.

מה עדיף ומה כדאי בהנחה שיש לי את הסכום (שוב סליחה על ההודעה הנוספת, אני נזכר בדברים ואין באפשרותי לערוך)

• 8avi8
                8avi8 נערך לאחרונה על ידי

באורטובר 2012 עשינו טיול שמתחיל מ3 לילות ברומא. אחר כך לקחנו רכבת לילה לורונה ושהינו בה שני לילות שבאחד הימים עשינו טיול יום לונציה ואת 4 הלילות הבאים עשינו בכפר נופש בעיירה לציסה בצד המזרחי של אגם גרדה. בשנת 2012 היינו בני 27 ו-22. עלות הטיול הייתה כ11000 שקל כולל הכל. אנחנו לא חובבי קניות אז חוץ מכמה דברים קטנים לא קנינו הרבה מתנות, בגדים, קוסמטיקה וכד'. כל הטיול היה בתחבורה ציבורית.

• Bar3198124

תודה על המענה.

נשמע מפתה ואכן גם מאפשר לשלב את רומא, אך אני מאוד רוצה להשכיר רכב ולהיות עצמאי.

כאמור האופציה היחידה שלנו לשלב את רומא ליום וחצי/ יומיים ואז כמו שהצעת רכבת לילית לורונה ומשם רכב לונציה, דולומיטים ואגם גרדה ולסיים בשדה תעופה בורונה חזרה הביתה.

נשמע מאוד מעניין...

• 8avi8
                    8avi8 נערך לאחרונה על ידי

נשמע לי תכנון טוב. את הרכב תשכיר בורונה ותישן באיזור האגם שמשם תוכל לעשות טיול יום לורונה. אכן ההתניידות עם רכב בצפון איטליה קלה יותר ותוכלו להספיק הרבה. אם תראה שאין לך זמן תוותר על שיטוט בעיר ורונה כדי שתספיקו יותר בדולמיטים.

אני ממליץ להזמין את הכרטיסים לרכבת מרומא לורונה מראש וכמה שיותר זמן לפני כי אז המחירים נמוכים יותר.

איטליה מקסימה....

• דנוש60
                      דנוש60 נערך לאחרונה על ידי

רומא ואגם גארדה

היי.. איזה כיף לכם, איטליה מדהימה אתם הולכים להנות, אנחנו נסענו שנה שעברה (גם זוג) ומאוד נהננו, אבל עם כל הצער שבדבר אנחנו ויתרנו על רומא והתמקנו בצפון.

אתה מוזמן להיכנס לסיקור שרשמתי על הטיול הזוגי שלנו, אולי תוכל לקחת רעיונות, תכתוב בגוגל ״צפון איטליה היפה״ ותמצא את זה.. 

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון