צריך עצה מהתותחים פה ליעדי נסיעה בתוך תאילנד
-
אז ככה הייתי בתאילנד לפחות 10 פעמיים די חרשתי את המקומות הרגילים שכולם נוסעים פלוס הייתי בקו צאנג אבל 3 ימים שלמים של מבול וברחתי משם
אני מחפש המלצות למקומות קצת שונים אבל שיהיה קצת חיי לילה שם
ראיתי פה כתבה על HUA HIN אבל הכתבה מ2010 .איך המקום עכשיו והאם יש שם חיי לילה .
אשמח לכל המלצה על מקום מסויים ל3-4 ימים
מגיע ביוני לתאילנד ורוצה לגוון .
אני די גמיש באפשרויות שלי אז זרקו מה שבא לכם
נ.ב- אני מגיע עם חבר ולא לבד אם זה משנה משהו
-
צריך עצה מהתותחים פה ליעדי נסיעה בתוך תאילנדנסה את הערים העתיקות סוקותאי ואיותאייה
-
צריך עצה מהתותחים פה ליעדי נסיעה בתוך תאילנדפאטייה..
בנקוק איזור ה RCA NANA
-
צריך עצה מהתותחים פה ליעדי נסיעה בתוך תאילנדבנסיעה האחת לפני אחרונה שלי (לפני כשנה) הייתי בהואה הין. זה לא המקום לחיי לילה.
-
סע ל MBK.. -
צריך עצה מהתותחים פה ליעדי נסיעה בתוך תאילנדאיציק 69 -
יש שם באמת חיי לילה ?
ולאלו שענו פאטייה וRCA MBK נו באמת אמרתי מקומות שונים מכל המקומות הרגילים
-
סוקותאי ואיותאיהסוקותאי ואיותאייה הם ערים עם ממצאים ארכיאולוגיים מדהימים, התושבים מאוד נחמדים אלו מקומות מיוחדים ופיות ממוסחרים עם חיי לילה מאוד רגועים שוות ביקור של 2 עד 3 לילות כל אחת.
-
גלית הרגת אותי מצחוק -
גלית הרגת אותי מצחוקכל אזור איסאן (מזרח המדינה) בתולי מאוד לתייר, קל וחומר שלתייר הישראלי.
חפש איסאן בפורום ובמנועי החיפוש המובילים ברשת.
-
גלית הרגת אותי מצחוקקח טיסה קצרה לסיאם ריפ בקמבודיה. מקדשי אנגקור מרהיבים וזו עיירה עם חיי לילה פעילים
-
צריך עצה מהתותחים פה ליעדי נסיעה בתוך תאילנדhua hin עיירת קייט עם חוף ים נקי ומסודר כולל ספורט ימי מגוון ללא מאפיה ועקיצות. בעיירה בתי מלון וריזורטים בכל הרמות , מסעדות מתחמי מזון ודוכנים מכל הסוגים, שווקי לילה מאוד נחמדים, 2 פארקים מים גדולים ויפים, וקניון יפה חדיש ומסודר, וכן ,יש חיי לילה מרוכזים ב 3 רחובות במרכז העיירה ומסתיימים בשעה 2:00 . בנוסף האזור משופע באפשרויות לטיולים יומיים עם רכב עצמאי או במאורגן מאחת הסוכנויות הרבות במרכז העיירה. התיירות באזור ברובה תאילנדים ואירופאים.