ביטול טיסה בטורקיש אירליינס
-
לפעמים צריך לקרוא הכולדבר קטן ששכחתי לציין: הביטול אפשרי רק למי שטס לטורקיה ולא למי שטס ליעד אחר עם קונקשן בטורקיה.
-
לפעמים צריך לקרוא הכולכל הכבוד פיני

נעה
-
כל הכבוד -
כל הכבודשלום לכולם.
קודם כל אני רוצה להודות לכולכם על הנכונות לעזור, במיוחד לפיני.
שלחתי להם מייל על מנת לבטל את הטיסות והם חזרו אליי בטענה שהביטול ללא עלות חל רק עד סוף מרץ ולא אפריל .. הטיסות שלי הן בתחילת אפריל.
לדבריהם יכול להיות שזה יוארך בהמשך ויהיה ניתן לבטל גם בתאריכים שלי, רק שאני צריך לחזור אליהם בעוד שבוע..
זה די מגביל כל העניין הזה, במיוחד כי אני מעוניין למצוא נופש במקום אחר..
בקיצור באסה.
תודה לכולם שוב
-
כל הכבודמה עלות הביטול?
-
כל הכבוד130 דולר לאדם
-
זו התשובה שקיבלתי מטורקישזו התשובה המפורטת שקיבלתי מטורקיש במייל
For this moment we can cancel/change reservations for flights till 1April only.
About other dates, it may be an extend for it, please contact us on the next week.
If you wish to cancel the tickets right now – it will against the cancellation fee of 130$ per person.
And of course, you can change the destination ,but again – for this moment , with change fee and tax different.
Rgds.
-
כל הכבודעדיף שתתקשר לשירות לקוחות בארץ.
יכול להיות שהנציגה שדיברתי איתה טעתה אבל גם יכול להיות שהנציגים בארץ יותר מעודכנים.
בכל מיקרה כדאי לך לנסות. מקסימום תפסיד 10-15 דקות ושיחת טלפון.
-
כל הכבודהתקשרתי והם נתנו לי את אותה התשובה.
-
נופש במקום אחראם המטרה שלכם זה נופש במקום אחר - אולי תגיעו למקום האחר עם טורקיש איירליינס? אולי יסכימו במקום לבטל, לשנות לכם את הטיסות ליעד אחר (עם קונקשן)?
-
כל הכבודמצטער לשמוע שהמידע שקיבלתי לא נכון ומאכזב.
לדעתי עיניין הביטול ללא עלות הוא לא מטוּב לב עקב הפיגוע אלא ע"פ חוק בגלל אזהרת המסע של ממשלת ישראל (אני כותב מתוך דֶעה אישית ולא מתוך ידע).
לכן יש לי תחושה שהביטול ללא תשלום יהיה גם עבור חודש הבא.
-
נופש במקום אחראני חושבת שהאופציה שעמיחי נתן לך היא הזולה ביותר כרגע.
-
נופש במקום אחראני חושבת שהאופציה שעמיחי נתן לך היא הזולה ביותר כרגע. אם יש לך סוכן נסיעות קבוע אני ממליצה לך להעזר בו גם אם לא הזמנת דרכו את הכרטיס המקורי.
-
בדיקה חוזרתבעקבות החמרת אזהרת המסע אולי כדאי לך לבדוק פעם נוספת.