ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון תאילנד- טיולי ג`יפים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    13
    3998
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liron2712
      liron2712 נערך לאחרונה על ידי

אהלן! אני טסה לתאילנד באפריל, מתלבטת בין הטאנה לרד בריק- טיול ג`יפים, איזה כדאי לקחת? המלצות בבקשה רק ממישהו שעשה את אחד מהם ולא משמועות, תודה רבה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

צפון תאילנד- טיולי ג`יפים:Re
        אנחנו חזרנו בסופ``ש האחרון עשינו טיול עם הרד בריק והיה א ח ל א!! חששתי מאוד שזה יהיה משעמם ומאכזב אך היו איתנו אחלא חבר`ה שדאגו לנו ועשו כל שהם יכולים שיהיה לנו הכי טוב שבעולם.
        • liron2712

היי , שאלה - איך היו הגסטהאוסים והאוכל שקיבלתם ברד בריק? מומלץ להזמין את הטיול כבר מהארץ? תודה.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

הגסט האוסים היו אחלא. נקיים עם מגבות- ללא כלי רחצה. האוכל היה סבבה- תאילנדי בעיקר: נודלס, עוף, ירקות ברוטב חריף מתוק (יאמי יאמי) והמון אננס!!! בעיקרון לא חובה להזמין מהארץ - אפשר ``לזרום`` עד לרגע האחרון אך אחנחנו שריינו דרך מרטין על כל מקרה. שילמנו לילה אחד נוסף- 350 באט לזוג ללא ארוחת בוקר. לבחירתך- יש אפשרות במזנוןבמחירים מצחיקים והמקום מאוד נקי!
            • liron2712

היי , שאלה - איך היו הגסטהאוסים והאוכל שנתן הראד בריק? והאם כדאי להזמין את הטיול מהארץ? תודה , לירון.
              • liron2712

עשיתם טיול של שלושה ימים?כמה גי`פים הייתם ? יש לך במקרה טלפון או אתר שלהם ? שאני אוכל ליצור איתם קשר?
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

שלושה ימים. בין 5- 6 ג`פים. שלח/י לי מייל אעביר אלייך פרטים מאוחר יותר
                  • זיו אלטמן
                    זיו אלטמן נערך לאחרונה על ידי

לירון שלום. אני בטוח שאת מאוד מתרגשת לקראת הטיול בתאילנד וככל שיתקרב התאריך את תתרגשי עוד יותר. קודם כל אני רוצה לאחל לך טיול נעים והכי חשוב שתזרמי עם הטיול הזה, לא צריך לתכנן לפרטי פרטים את הטיול מהארץ. לא צריך להזמין שום טיסת פנים, שום גאסט האוס ושם טיול פנימי דרך הארץ, אלא רק בתאילנד עצמה. אני אישית עשיתי את הטיול דרך הטנא והיה מדהים. הטיול של הרד בריק והטיול של הטנא הם פחות או יותר אותו הדבר. כשתגיעי לבנגקוק, קוואסאן, תגשי ל``קשר הישראלי`` ושם תזמיני את הטיול. הטיול כולל מלא דברים מלא הפתעות ומלא חוויות שעדיף שלא אספר לך כדי לא להרוס. שיהיה טיול נעים ומהנה. זיו.
                    • liron2712

זיו אהלן , כרגע התיכנון הוא להגיע לבנקוק ומשם ישר לתפוס טיסה לצ`אנג מאי , בשביל לא לבזבז זמן בבנקוק , את בנקוק אנחנו משאירים לסוף הטיול, אני רוצה לנחות ולפחות שיהיה לי מלון טוב בצ`אנג מאי לישון בו בלילה הראשון, לכן אני רוצה גם המלצות על מלונות טובים בציאנג מאי שאני אוכל להזמין כבר עכשיו דרך האינטרנט..., אני דיי מתלבטת לגביי הטיול , אני לא יודעת מה ההבדל בין שניי החברות , נכנסתי לאתר של טנא והבנתי שיש להם כמה חבילות של טיולים ..על איזו חבילה אתה ממליץ?(שלושה ימים-שני לילות)? איך הגאסטהאוסים שחברת טנא מציעה במסגרת הטרק ? נורא חשוב לי לישון במקום נקי ונחמד...והשאלה היא האם להזמין כבר את הטרק בצ`אנג מאי או מפה? אשמח לשמוע את המלצתך, מנסיון אישי .. תודה רבה , לירון. זה האתר של חברת טנא ...www.thanaadventure.com
                      • מרטין מבנגקוק
                        מרטין מבנגקוק נערך לאחרונה על ידי

לירון שלום, יש 2 חברות שעושות את טרק הג`יפים בצפון תאילנד: הרד בריק והטאנה , כשהרד בריק מטיילים ב-`גליל התחתון` של צפון תאילנד (פאי-מה הונג סון) ואילו הטאנה מטיילים ב-`גליל העליון` של צפון תאילנד (צ`אנג ראי-מאה סאי). מה כולל הטרק של הרד בריק? ביום הראשון מתחילים לעלות צפונה הנסיעה היא נסיעת שטח, בדרך תעצרו לראות מופע פילים וכמובן אי אפשר לוותר על רכיבה על פילים דרך הג`ונגל ובנהר, משם תמשיכו לחוות הזוחלים לראות מופע נחשים , מופע קופים , ביקור בחוות הסחלבים , והמטרה היא קדימה לאיזור של פאי – פאי הוא כפר מדהים באיזור הצפון שם באיזור תוכלו לבלות במפלים וגם גם תבלו את הלילה הראשון בגסט האוס עם ספא של מעיינות חמים ושם גם תאכלו את ארוחת הערב. בבוקר מתארגנים ליציאה לאיזור מה הונג סון שזה איזור מדהים ביופיו שם תבקרו במערת נטיפים גדולה , תבקרו בכמה שבטי הרים, מפלים, נסיעת שטח מאתגרת במהלך היום תגיעו למה הונג סון סיטי שם תבלו את הלילה השני שלכם. בבוקר השלישי תתחילו בנסיעה לכיוון שבט ארוכות הצוואר, שבט ארוכות האוזנים, רחצה במפלים , שייט על רפסודות במבוק ולקראת הערב חזרה לכיוון צ`אנג מאי הטיול מסתיים חזרה בגסט האוס ממנו יצאתם שם תבלו עוד לילה בחדר עם מיזוג אוויר עם שירותים ומקלחת בתוך החדר. כמה עולה, ומה מקבלים בתמורה ? הטיול כולו עולה 4,500 באט לאדם והמחיר כולל הכל: את כל הארוחות בטיול, הלינה במלונות , וכניסה לכל האתרים. טרק הג`יפים של ה טאנה : יציאה ב-9 בבוקר מצ`אנג מאי לכיוון מאה רים (כחצי שעה נסיעה) לראות מופע נחשים, ולאחר מכן ממשיכים למאה טאנג כדי לראות הופעת פילים ובהמשך, רכיבה על פילים בג`ונגל התאילנדי. אחרי ארוחת צהריים ממשיכים לרפטינג על סירות גומי לאורך הנהר במשך כשעה, ומשם לביקור במערת נטיפים בצ`אנג דאו. אחרי מערת הנטיפים ממשיכים לביקור בשבט פלנג, מתרועעים עם התושבים המקומיים, נהיגת שטח של כשעה וחצי ומשם למלון לשינת הלילה. ביום השני, אחרי ארוחת בוקר, יוצאים לביקור בשבט ארוכות הצוואר המפורסם, ביקור בגן הפרחים וביקור בגן החיות הפתוח (פרוייקט רויאל בהר שגובהו 2,000 מטר). משם ממשיכים למאה סאי, על הגבול עם בורמה, ומשולש הזהב (חיבור הגבולות של תאילנד, בורמה ולאוס), שיט על נהר המקונג ויש זמן לקניות בשוק הדיוטי-פרי של לאוס. לינה במלון בצ`אנג ראי. ביום השלישי, מבקרים במפל מים קון-קום, ומשם נסיעה להרים הגבוהים (נסיעת שטח של כ-3 שעות) לתצפית על אזור צ`אנג ראי, ומשם ממשיכים לביקור במעיינות החמים. חזרה לצ`אנג מאי בסביבות 21:30 בערב. כמה עולה , ומה מקבלים בתמורה ? הטיול כולו עולה 4,500 באט לאדם והמחיר כולל הכל: את כל הארוחות בטיול, הלינה במלונות , וכניסה לכל האתרים לגבי הלינה, ה-`טאנה` נותנים את הלילה שלפני הטיול כחלק מעלות הטיול ואילו על הלילה בסיום הטיול משלמים (400 באט לחדר זוגי) ואילו ברד בריק משלמים על הלילה שלפני הטיול ואילו הלילה בסיום הטיול כלול בעלות הטיול (350 באט לחדר זוגי) - בסופו של דבר 2 חברות הטיולים נותנות טיול ג`יפים של 3 ימים ו-2 לילות פלוס לילה אחד בחינם בגסט האוס של חברת הטיולים, בלילה שלפני הטיול או בלילה שאחרי הטיול. את הטיול ניתן להזמין כבר מהארץ ההזמנת הטיול אינה כרוכה בתשלום והתשלום נעשה ישירות לחברת הטיולים כשאתם מגיעים לצ`אנג מאי. הזמנת הטיול מראש מבטיחה מקום בטיול, חדר בגסט האוס של חברת הטיולים (אם אתם לנים את לילה שלפני הטיול בגסט האוס) והסעה חינם משדה התעופה בצ`אנג מאי. אם אתה סגור על תאריך מסויים בו אתה רוצה להתחיל את הטיול, כדאי להזמין את הטיול כבר מהארץ. אם אתה רוצה `לזרום` ולא סגור על תאריך מסויים, תוכל להזמין את טיול הג`יפים בבנגקוק. טיול מהנה, מרטין מסוכנות הנסיעות של ה-`גרין האוס` בבנגקוק
                        • tropi
                          tropi נערך לאחרונה על ידי

לירון אני חזרתי לפני כמה ימים אישית עשיתי רד בריק אבל היה איתי חבר בטיול שעשה איתי רד בריק ולפניי טאנה בגדול שתי טיולים דומים כשהטיול של הטנא יותר טוב אבל המלונות של הרד בריק יותר טובים....אבל שורה תחתונה הכל שטויות ואת איכות הטיול קובעים החבר`ה ואת תהני לא משנה מה תבחרי
                          • liron2712

כרגע לפי התיאור של מרטין יותר קורץ לי ה``טרק`` של הרד בריק... כמה שאלות- -איך אני אמורה לשריין מקום לטיול ב-19.4 עם הרד בריק? -איזו חברת תעופה הכי זולה מבנקוק לצ`אנג מאי ? ובערך מה המחיר? אנחנו רוצים להגיע לבנקוק ומשם ישר לתפוס טיסה לצ`אנג מאי... -האם זה בטוח להזמין את הטיסה דרך האינטרנט ? בנוסף הייתי שמחה לשמוע על המלצות של מלונות נחמדים+ בצ`אנג מאי ללילה הראשון שלנו בתאילנד לפניי הטיול.... תודה , לירון.
                            • yos5
                              yos5 נערך לאחרונה על ידי

ד``ש לכל החברה של גרין האוס מ AOM,AOT ויוסי. אל תשכחו לבוא לבקר אותנו בצפון לפעמים.
                              http://www.thanaadventure.com/
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון