יפן- התייעצות דחופה
-
טסים ליפן בשבוע הבא. מפאת קוצר הזמן נאלצים לותר על יום טיול באחד משלושת המקומות: הירושימה, טאקאיאמה או קנזואה. נשמח לקבל חוות דעת על המקום שירד מתכנית הטיול. תודה רבה!!
-
יפן- התייעצות דחופהכמה ימים מתכוננים לכם בכל מקום?
-
יפן- התייעצות דחופהיש לנו 3 ימים בסה"כ ואנו מתלבטים כיצד לחלק אותם בין 3 המקומות שציינתי בשאלה.
-
יפן- התייעצות דחופההירושימה+מיאג'ימה יומיים
בקזנאוה לא הייתי אבל התגובות אליה פה חיוביות מאוד. טקיאמה נחמדה אבל אם אתה לא בפסטיבל אתה ממצה אותה מהר מאוד.
אולי שווה קזנאוה +ביקור קצר בשירקאוה גו באותו יום.
זה גם תלוי מאיפה אתם אמורים להגיע לאלפים היפניים.
-
יפן- התייעצות דחופהתודה. אנו מגיעים מאקונה. אני מבינה שאפשר ישר להירושימה. חושבת עכשיו שאולי אקח את קזנאוה בתור יום טיול מקיוטו.
-
יפן- התייעצות דחופהמצטרפת להמלצות על הירושימה ומיאג'ימה ליומיים.
את קנזאווה מאוד אהבתי אבל לא בטוח שהייתי מקדישה לשם את המעל שעתיים נסיעה לכל כיוון מקיוטו, אם לא רוצים לראות עוד דברים באיזור. אפשרי אבל אולי עדיף לכם לתת עוד יום לקיוטו/ טוקיו/ מקום אחר שאתם מתכננים. אם תעלו לפה את התוכנית נוכל להציע. בטקיאמה לא היינו.
-
יפן- התייעצות דחופהאם יש לכם יום ולילה נוספים, הייתי מציעה לנסוע בבוקר לקנזאווה, שם הכי אהבתי את הגן המפורסם קוקראן, עם ארוחת צהריים באחת המסעדות שליד שוק הדגים. אחרי זה לנסוע לשירקאווה-גו. אני מאוד ממליצה להזמין שם לילה בריוקן, בשבילי זו היתה חוויה מאוד מיוחדת. אפשר להסתובב שם אחה"צ ובבוקר אחרי (רק לשים לב שלרוב הריוקאנים צריך להגיע מוקדם, זה כתוב בהזמנה). ולאחר מכן לנסוע להמשך הטיול. זה יוצא לא מעט נסיעות אבל לדעתי שווה.
-
יפן- התייעצות דחופהלמרות שאני מסכים לכל מילה של נטע הרי שאם זה עומד על או/או הייתי הוחר באופצית הירושימה ולו בגלל שאני חושב שביקור ביפן בלי להיות בהירושימה אינו שלם. המקומות המפורטים כולם יפים ומהנים והבחירה היא בין יפה ליפה, מעניין למעניין. אבל להירושימה יש גם חשיבות להבנת היפנים של אחרי המלחמה, ליחסם למנהיגיהם ולמחלמה שהם כפו על עמם. והלוואי עלינו, כאומה, אותה ביקורת עצמית מבלי שתפגע כהו זה מגאוות הלאום.
-
יפן- התייעצות דחופהתודה רבה לכולכם. עזרתם לנו מאוד. שאלה נוספת: קנינו כרטיס רכבות לשבוע. אחרי הביקור בטוקיו נפתח את הכרטיס. האם יש בעיה בתקופה זאת במקומות שמורים ברכבות? (תחילת אפריל).
-
יפן- התייעצות דחופהיכול מאוד להיות שרכבות יהיו עמוסות. בהרבה מקומות הסאקורה צריכה להיות במיטבה בסוף שבוע הבא תחילת השבוע שלאחריו. גם בטוקיו.זה סוף שבוע של טיולים.
אם תתן מקום יותר ספציפי אולי נוכל לכוון יותר.
-
יפן- התייעצות דחופהאיך אפשר ליצור קשר מיפן לארץ-בעזרת טלפון נייד? שיחות, הודעות וווטספ? האם הטלפון הנייד שלנו יהיה בר שימוש ביפן? תודה