סוג רכב להשכרה
-
אשמח לשמוע מנסיונכם:
ראיתי רכב להשכרה מסוג FORD EXPLORER במחיר נוח יחסית. מישהו התנסה? מכיר את המקום למטען? אנחנו זוג +3 (6-12) ויש חנו ציוד קמפינג. האם הדודג' גרנד קארוון יוכל להספיק? קצת מבלבל..
-
חברת ההשכרה התחייבה לך לרכב הספציפי הזה? -
חברת ההשכרה התחייבה לך לרכב הספציפי הזה?לא. זה של חברת honk (?). הגעתי דרך airport rentals.com.
כתוב or simillar.
-
חברת ההשכרה התחייבה לך לרכב הספציפי הזה?אותי באופן אישי קצת מפחידה השכרה רחוקה בחברה זרה ולא בינלאומית, מה גם שהיא מבוצעת באתר אינטרנט ללא יכולת לשאלות ותשובות, העדיפות שלי להזמנה בעברית שמלווה בשיחת טלפון שבה אפשר לשאול הכל!
-
חברת ההשכרה התחייבה לך לרכב הספציפי הזה?נקודה למחשבה. תודה.
-
אז מה תעזור לך חו"ד על דגם מאוד ספציפי?כמו כל ירקן בשוק שמסדר את העגבניות היפות למעלה גם חברת ההשכרה נוקבת בדגם הרכב הטוב ביותר בקבוצה ואתה יכול להניח שהדומים לו יהיו פחות טובים וכנראה פחות גדולים.
לכן אני ממליץ על כלל האצבע - תמיד לבחור קטגוריה אחת גבוהה יותר.
-
חברת ההשכרה התחייבה לך לרכב הספציפי הזה?כמו שכתבו לך - אל תשכור ב HONK או חברה קטנה אחרת. תשכור רק בחברה גדולה ובינלאומית - כמו אויס\באג'ט, הרץ, נשיונל\אנטרפרייז ודומיהם.
-
והכי חשוב לבדוק אלו ביטוחים כלולים במחירהחיוניים הם
CDW
גניבה theft
וצד ג' liability
ממה שאני בדקתי - אצלם לא הכל נכלל
תוספת מייקרת בצורה רצינית ולא כדאית
Supplemental Liability Insurance
Loss Damage Waiver with an excess of USD 0.00
Theft Protection with an excess of USD 0.00
-
סוג רכב להשכרהספציפית לגבי פורד אקספלורר יש הרבה מקום אם אתם רק 5 ו 2 המושבים האחוריים מקופלים.
עכשיו מצטרף למה שקודמיי ציינו, מאד חשוב לבדוק את האותיות הקטנות ולוודא שיש את הכיסויים הביטוחיים וכן באם יש "גב" ליצירת קשר.
קרה לנו פעמיים - התנסנו לפני שנים רבות בצרפת כשהזמנו רכב לפי רכב מייצג קיבלנו דומה ובסוף לא נכנסה העגלה של הילד עם המזוודות ונאלצנו לשדרג במקום לרכב גדול יותר (תמיד יותר יקר בתחנה)
לפני כ 4 שנים באורלנדו הזמנו רכב גדול, קיבלנו רכב עם 6 מקומות (היינו 5) וגם אז לא יכולנו להכניס את כל הציוד בגלל סידור הכיסאות, למזלנו היו בחברה כלי רכב זמינים מאותה קבוצה עם סידור שונה ואחסון גדול יותר, מה שכן ביזבזנו זמן עד שביצעו לנו את ההחלפה.
-
קצת נדחפת לשרשור עם שאלה דומהאנחנו משפחה עם שני ילדים קטנים, טיול של 5 שבועות ציוד כולל טיולון וציוד קמפינג. איזו קטגוריה כדאי להזמין?
Standard SUV?
full?
תודה.
-
קצת נדחפת לשרשור עם שאלה דומהעל שני ילדים אז מיניואן כמו הגרנד קראוון הוא "קלאסי"
בשורה השניה יש שני מושבים נפרדים ("כורסאות") ומאד נוחים. ומקפלים אצ השורה השלישית ויש בגאז' ענק.
המיניואן לרוב מאד נוח - שפע תאים, מקום לרגליים, הרבה פעמים מערכת שמע + DVD וכו'.
-
קצת נדחפת לשרשור עם שאלה דומהתודה!