היער השחור
-
היי חברים, אני סטודנט בלי יותר מדי כסף, מאוד אוהב תרמילאות,
וחשבתי בקיץ לטוס לטייל ביער השחור בגרמניה למשך כשבועת ככה שזה לא עלויות של טיול ארוך והרבה יותר זול.
אשמח לשמוע ממישהו שטייל שם, על אזורים שניתן לטייל, מקומות עם נופים מרהיבים, אגמים והרבה ירוק והרים. וכמובן אם יש למישהו ידע לגבי המסלול הנוח ביותר, איפה אפשר לישון כדי לכסות את רוב המקום ואת המקומות היפים ביותר בזמן הקצר שיש לי וכל זה...
אני אשמח אם יענו לי במייל או בפייסבוק

התכנון הוא אגב, לטוס לבדי, להתנתק קצת מהטלפון ולהתחבר לטבע ולשקט, אם יש שותפים שהיו רוצים להצטרף, אשמח בכיף

או בפייס Rom Sade
תודה

-
היער השחור?!נראה לי שאתה יכול למצוא יעדים הרבה יותר מתאימים. היער השחור הוא אזור שופע אטרקציות למשפחות, אבל הוא לא כזה אטרקטיבי לתרמילאים. הנופים בו לא כאלה מרשימים, אין הרים גבוהים, וכתוצאה מכך גם הטיולים בטבע לא ממש הפסגה של אירופה, תרתי משמע. ברוב העיירות גם לא תמצא אווירה תרמילאית כיפית.
מקומות שכן הייתי שוקלת - האלפים - צרפת או אוסטריה, אולי צפון איטליה, הפירנאים, גיאורגיה, ומעריכה שגם מקומות במזרח אירופה, אבל אני פחות יודעת על איך הם לתרמילאים.
-
היער השחוראני גם חושבת כקודמי
ומניסיוני ממליצה לך על טירול
בעיקר באזור סולדן שם הנופים מרשימים ותלולים
בהצלחה
-
היער השחורנשמע כאילו אחת ממדינות מז' אירופה, במיוחד רומניה - תפורה על הדרישות שלך. עם השפה אפשר להסתדר (יש מספיק דוברי אנגלית, גם אם לא בכל מקום).