ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה באיזור לה- מאן

פורום אירופה
    6
    11
    2928
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Monopusto
      Monopusto נערך לאחרונה על ידי

שלום רב לחברי הפורום,

בקשת העזרה הזאת, היא הזדמנות נהדרת להודות על הטיפים, ההמלצות והרעיונות שניתן למצוא פה. אני מוצא את עצמי נעזר בכם לא פעם- שוב, המון תודה.

לענייננו-

בהיותי חובב מושבע של כל מה שיש לו גלגלים ומנוע, אני משתדל לבקר בכמעט כל אירוע\ אתר מוטורי ביבשת הישנה- ואירופה מלאה באטרקציות מוטוריות, מכל מין וסוג.

בחודש יוני הקרוב אבקר במירוץ "24 השעות של לה- מאן" המפורסם, המתקיים במסלול הסמוך לעיר עצמה. תכנון הטיול החל כבר לפני 4 חודשים וכבר רכשתי (וקיבלתי) כרטיסים למירוץ וכרטיסי טיסה.

אטוס למירוץ בהרכב ה'קבוע' לאירועים מהסוג הזה- ביחד עם אבי (60+) ואחי (30; אני בן 32).

המירוץ עצמו (אחד העתיקים בעולם) כמו שניתן להבין, נפרש על פני יומיים- מתחיל השנה ב-18.6 (15:00) ומסתיים ביום למחרת, באותה השעה בדיוק. השבוע שלפני המירוץ הוא פסטיבל אחד גדול לכל מי שהבנזין זורם בעורקיו- ישנם אירועים (תהלוכות כו') בעיר עצמה וגם על המסלול (למיטב זכרוני, אסף אבידן 'שלנו' הופיע שם לפני שנתיים).

המירוץ הזה הוא אחד מאירועי הספורט הגדולים בעולם ומושך אליו צופים ואוהדים רבים מרחבי העולם (ישנם כאלו שזאת תהיה הביקור ה-20 ומשהו שלהם שם).

זהו אירוע הספורט השנתי הגדול ביותר בבריטניה, מבחינת כמות צופים והוא מתקיים בכלל בצרפת...

כ-250,000 אוהדים מגיעים לצפות במירוץ מדיי שנה.

אנחנו נוחתים ב-CDG בשבת בשבוע שלפני המירוץ, ניקח אוטו שכור בבוקר יום ראשון ונדרים לכיוון לה- מאן.

כפי שאני מגלה בחודשים האחרונים, למצוא לינה באיזור העיר לשבוע המירוץ זאת משימה לא פשוטה בכלל; קיבלתי אין ספור סירובים ממגוון רחב של צימרים ו-BנB

באיזור- כולם תפוסים.

נכון לעכשיו, מעדיף לא להשתמש ב-AIRBנB, אלא כמוצא אחרון.

האם למישהו יש נסיון והמלצות למלונות\צימרים\ טירות באיזור לה- מאן\ נהר הסארת'\ עמק הלואר?

אחרי המירוץ אנחנו מתכננים להישאר באיזור יומיים- שלושה ולטייל באיזור חופי הנחיתה בנורמנדי (יותר מדיי שידורים חוזרים של "אחים לנשק" ו-"להציל את טוראי ריאן") או הטירות עמק הלואר- אשמח להצעות.

המון תודה מראש,

שבוע טוב,

יגאל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

לינה באיזור לה- מאן

כמה (קלומטרז או זמן) אתם מוכנים להתרחק?

ואתם מחפשים חדר לשלשה?

(לא פשוט בצימרים למצוא חדר לשלשה!)

היות ולה מאן אינו יעד תיירות שכיח במחוזותינו (יותר "בדרך ללואר עצרתנו בלה מאן") מציעה לך להתחיל לסרוק את אתרי מידע התיירותיים של העיירות, כפרים, סביבה.

לפנות לגורמי תיירות, לחפש במנועים מקובלים כמו gite de france

ולא לצפות לישועות כאן sad

(מה הסיכוי שמישהו היה בצימר בלה מאן והסביבה, שיש בו חדר טריפל ....ושצימר זה יהיה גם זמין ? )

• אילי
          אילי נערך לאחרונה על ידי

לינה באיזור לה- מאן

השאלה היא באמת עד כמה אתם מוכנים להרחיק. סתם חיפוש חפוז הראה שבעיר lavel במרחק שעה נסיעה יש מלונות איביס עם חדרים פנויים. ממליצה לך להכנס לאתר של רשת איביס ולהתחיל לחפש בהתאם למרחק אותו אתם מוכנים לספוג. הרשת נותנת מגוון רחב של מלונות ואפילו המלונות הפשוטים נותנים מענה נוח ונקי במחיר הגון

• Monopusto

לינה באיזור לה- מאן

תודה לעוזרים.

אכן, יונית, מחפשים חדר לשלושה מבוגרים.

בהתחשב בפקקים ש'נאכל' במהלך השבוע הזה, מעדיפים לא להתרחק יותר מ-15-גג-20 ק"מ מהמסלול.

את gite de france, אני מכיר כבר בעל פה ואף יצרתי קשר עם לשכת התיירות של לה- מאן.

אין IBIS קרובים ללה- מאן.

ניסיתי את LOGIS, אבל גם פה- הכל תפוס.

בכל מקרה, אני חושב שמצאתי דירה\ צימר בעיר עצמה- מתכתב עם בעלת הבית בעזרת גוגל- טרנסלייט, עושה רושם שאינה דוברת אנגלית והאתר מיושן מאוד.

טסים לשם עם איזיג'ט (הטיסה החמישית שלי איתם, כמדומני- ויכול רק לשבח).

הוזמנה פז'יו 308 דרך המוקד הטלפוני של SIXT (שומר להם אמונים).

את הלילה הראשון שלנו נלון ב-IBIS PARIS CDG AIRPORT (126 יורו, כולל א"ב, דרך האתר של אייביס).

אשמח לחזור עם עדכונים, רשמים והמלצות.

שוב, תודה.

• משה א
              משה א נערך לאחרונה על ידי

לינה באיזור לה- מאן

יריה קצת רחוקה, אבל אולי... לפני 15 שנים התארחנו לילה אחד בצימר מקסים מצפון ללה-מאן כחצי שעת נסיעה אצל זוג נחמד ביותר בשם פייר ושנטל. בדקתי עכשיו וראיתי שהם עדיין בעסק תחת השם Chambre d'hôtes Les Ruettes בעיירה Saint-Germain-Sur-Sarthe. יש שם כמה חדרים שאחד מהם הוא למשפחה.

תנסה להתקשר אתם. הטלפון הוא 02-43975087 והאימייל הוא [email protected]

מי יודע?

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

לינה באיזור לה- מאן

חוץ מהתמדה---- קשה לי להציע הצעה נוספת.

הטווח קרוב מאד, ולכן כעת הסיכויים יותר נמוכים למצוא לינה.

אגב- בעתיד (ככה אני עושה) כאשר הטיול ממוקד באירוע המוני- אני קודם כל ולפני הכול מאתרת לינה מתאימה ואז סוגרת טיסות וכל היתר.

לומדים.

• Monopusto

לינה באיזור לה- מאן

משה א,

המקום שלך נראה מקסים אך רחוק מדיי.

יונית,

אחרי המירוץ בלה- מאן, אנחנו טסים לפסטיבל מוטורי נוסף- פסטיבל המהירות של גודווד, באנגליה, בו כבר ביקרתי, לראשונה, בשנה שעברה.

הפסטיבל מתקיים באחוזה רחבת ידיים ליד העיר צ'יצ'סטר, בדרום המדינה.

אורכו של הפסטיבל הוא 4 ימים (סופ"ש) ומבקרים בו כ-200,000 מבקרים.

העיר המארחת קטנה מדיי מכדי לארח כמויות כאלה של מבקרים ולכן מציאת מקום לינה קרוב היא עניין מאתגר למדיי. התמודדתי עם העניין בהצלחה יתר, אם יורשה לי להחמיא לעצמי.

כמו שכבר רשמתי, נראה לי שמצאתי מקום לינה מתאים ללה- מאן.

יגאל.

• shemer_t
                    shemer_t נערך לאחרונה על ידי

לינה באיזור לה- מאן

תקים אוהל בפיטס.

• מירה ד 0
                      מירה ד 0 נערך לאחרונה על ידי

לינה באיזור לה- מאן

אנחנו יכולים להגיע לעיר לה מאן ב -13.6  , כמובן שלא נראה את התחרות .

אבל כתבת ששבוע לפני התחרות יש פסטיבל שלם בעיר.

האם לדעתך יש טעם להגיע ללה מאן ב 13.6 לכמה שעות בדרכנו חזרה לפריז ?

או שהחגיגה היא רק בלילה?

תודה מראש!

• אילי
                        אילי נערך לאחרונה על ידי

לינה באיזור לה- מאן

חזרנו השבוע מטיול בנורמנדי מתוכו היינו יום אחד בלה מאן במרוץ MOTO GP  שבהחלט היה חוויה , גם מבחינת האוהדים ולא רק המרוץ. לא יכולה לעזור לך בנושא הלינה כיוון שישנו רחוק כל השבוע וביום המרוץ פשוט קמנו מאוד מוקדם ונסענו. חייבת לציין שמעבר לבעית חניה צפויה (הכל היה מאוד מאורגן ורגוע) לא היו פקקים  בהלוך ובחזור למרות הכמות ההיסטרית של כלי הרכב שנכחו באזור. 

מעבר למרוץ עצמו- נורמנדי ממשהפתיעה לטובה. הייתה יותר ירוקה שלווה ופורחת ממה שציפינו. 

• Monopusto

לינה באיזור לה- מאן

מירה,

בהחלט הייתי ממליץ לעצור בלה- מאן ב-13.6. זה היום השני של הבדיקות הטכניות של המכוניות שנערכות במרכז העיר, לעיני הקהל. חוויה קצת שונה גם למי שלא חובב מכוניות ומירוצים.

אילי,

מאוד מקנא בך- כל הכבוד שהלכתם וראיתם את המירוץ; זכיתם לראות מירוץ מעניין מאוד. אשמח לקרוא עוד חוויות (ותמונות, אם יש).

לא פלא שהכל היה מאורגן כל כך טוב- מועדון המכוניות המקומי (ACO- מועדון המכוניות של הדרום), רגיל לארגן אירועים כאלה כבר עשרות רבות של שנים.

אליפות ה-MOTOGP מתארחת על המסלול מאז שנת 2000, לדוגמא.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון