חג הסונגקראן בתאילנד
-
תכננתי להגיע לתאילנד ב-13 באפריל וכפי שאני מבין בין 13-15 לאפריל זה חג הסונגקראן התאילנדי. מכיוון שאין לי חשק להתמלא במים באמצע הרחוב החלטתי להזיז את הטיסה בכמה ימים. האם כל הבלאגאן של השפרצות המים מסתיים מיד ב-15 לחודש או שזה גולש גם קצת אחרי?
-
חג הסונגקראן בתאילנדלרוב זה גולש. תלוי גם היכן תהיה.
-
במקור תכננתי להגיע ב-13 לאפריל לפטיהלהיות שם 5 ימים ואז משם לבנגקוק. במצב הנוכחי אני מתכוון להזיז את תאריך הטיסה והשאלה היא האם הזזה של הטיסה ל-17 לחודש תפתור לי את הבעיה? האם מה-17 באפריל גם בבנגקוק וגם בפטיה חגיגות המים נגמרות?
-
במקור תכננתי להגיע ב-13 לאפריל לפטיהאחי זה כולה מים....
-
במקור תכננתי להגיע ב-13 לאפריל לפטיההחגיגות בפטאיה מסתיימות ב19 לחודש בערב.
. זה לא רק מים.כל השבוע יש חסימות כבישים בין אחת בצהריים עד 7 בערב.ביום האחרון ב 19כל הרחובות חסומים מכיוון שיש מסיבת חוף אחת גדולה לאורך כל הטיילת בפטאיה.
.אני גם אהיה שם.
-
איתן - קורה בבנגקוק?גם שם החגיגות מסתיימות ב-19? או לפני כן?
-
שמעון, אני בא לטייל לא לשחק עם מים כמו ילד בן 4את המשחקים עם מים סיימתי כשעברתי מטרום חובה לגן חובה

-
איתן - מה קורה בבנגקוק?גם שם החגיגות מסתיימות ב-19? או לפני כן?
-
שמעון, אני בא לטייל לא לשחק עם מים כמו ילד בן 4בבנגקוק עד כמה שיגוע לי זה לא חורג ה 3 ימי חג אורן יש לך טעות..זה לא כפי דאתה מתאר.זה חגיגות אמיתיות ים תותחי מים ובעלל האווירה היא של פסטיבל (בפטאייה בכל אופן)
-
מה זה "זה לא כמו שאתה מתאר"לפי מה שהבנתי זה לא שמשפריצים עליך כמה טיפות מים. הבנתי שאתה מקבל כמויות אדירות של מים (ובחלק מהאתרים קראתי שזה גם מים מסריחים) מכל חור וזה לא מתאים לי. אם בבנגקוק יותר שפויים ושם זה מוגבל לשלשה ימים אני אדחה את הטיול בשלשה ימים ואתחיל אותו מבנגקוק ואז אגיע לפטיה

-
מה זה "זה לא כמו שאתה מתאר"מי שלא נכנס לאווירה שלא יגיע בתאריכים האלה + 2 ימים אחרי
יש כאלה שממשיכים עוד יום יומיים אחרי גם בבנגקוק
-
במקור תכננתי להגיע ב-13 לאפריל לפטיהלא , זה לא כולה מים מרטיבים אותך לגמרי כל היום וכל הערב,
או שנכנסים לזה או שלא..
-
גלית את יכולה להגדיר בדיוק מה הם "התאריכים האלה"האם אנחנו מדברים על 13-15 + יומיים לאחר מכן?
-
גלית את יכולה להגדיר בדיוק מה הם "התאריכים האלה"כן
-
תודה -
במקור תכננתי להגיע ב-13 לאפריל לפטיה -
שמעון, אני בא לטייל לא לשחק עם מים כמו ילד בן 4אז תיסתובב עם שלט. ''בבקשה לא להשפריץ עלי מים אני רגיש''
-
סדום ועמורה... -
בתקופת הסונגקראן צריך להיזהר מכייסים -
קורה גם בצ׳אנג מאי?כל הבלאגן קורה גם בצפון?