קונקשן בשנחאי
-
שלום לכולם!
במסגרת טיסה לפיליפינים יש לנו קונקשן של עשר שעות בשנחאי, אשמח להמלצות מה לעשות, הבנתי שיש רכבת מהירה לעיר, האם היא מגיעה ישירות לגני יויואן? אם לא, אשמח לדעת איך להגיע משדה"ת וההיפך.
תודה מראש לכל העוזרים!
-
קונקשן בשנחאייש לכם ויזה לסין?
באיזה שעה אתם נוחתים?
-
קונקשן בשנחאייש ויזה, נוחתים ב14 בשנחאי
-
קונקשן בשנחאיבאיזה שדה נוחתים? קודם כל תבדקו את זה כי יש שם שני שדות תעופה בינלאומיים. שניהם מחוברים למטרו, ובאחד השדות יש גם את רכבת המגלב המהירה לעיר וחזרה.
אני מניח שתוכלו להסתובב 5-6 שעות בעיר, אולי קצת יותר. הרכבת מהשדה לא תגיע ישירות לגנים, אבל יש תחנת מטרו צמודה לגנים אז תוכלו להגיע לשם די בקלות.
-
קונקשן בשנחאיאנחנו נוחתים בפודונג. משוטטות באינטרנט בניתי מסלול ממה שהצלחתי להבין לקחת את הרכבת המהירה עד תחנת longyang ומשם קו מטרו מס 2 להחלפה לקו 10 בתחנת east nanjing ומשם ישר לגנים, מה שלא הצלחתי למצוא זה תדירות של המטרו והאם לא עדיף בכלל לקחת מונית? אשמח שתאירו את עיניי. כמו כן אם יש משהו באזור שאנחנו יכולים להספיק אשמח לקבל המלצות.
שוב תודה!
-
קונקשן בשנחאיאם אתם נוחתים בשעה 14:00, בהנחה שאין עיכובים, לא תהיו בעיר לדעתי לפני 16:00 (הנסיעה מהשדה לעיר לוקחת בערך שעה). לא יודעת עד כמה תספיקו לבקר במקומות שנסגרים אחה"צ.
יש בשנגחאי את הבונד (יפה מאוד בחושך), יש את רחוב נאנג'ינג, ואת בניין הטלויזיה שאפשר לעלות לתצפית שלו. ואוכל.. ובטח תיכף יגיבו לך עוד אנשים שהיו בשנגחאי יותר זמן ממני ואהבו אותה כנראה יותר, ויתנו לך עוד המלצות.
-
קונקשן בשנחאיאתם נוחתים בשדה הרחוק יותר ממרכז העיר, אז מונית תיקח בסביבות שעה.
אם אתם רוצים לחסוך זמן הייתי לוקח את המגלב ומשם ממשיך במונית במקום ברכת תחתית, תחסכו קצת זמן ככה. אתם גם יכולים לרדת בתחנת east nanjing וללכת 10 דקות ברגל, כנראה יהיה מהיר יותר מלהחליף קו.
רכבת תחתית ברוב שעות היום עובדת בתדירות של כל כמה דקות, לכל היותר תחכו 10 דקות לרכבת הבאה אז אין מה לדאוג.
מה עוד לראות? יש את הבונד, אפשר לעלות לתצפית באחד המגדלים מעבר לנהר ויש את אזור העיר העתיקה ליד הגנים שהוא נחמד מאוד לשיטוט. נראה לי שיותר מזה לא תספיקו בזמן הקצר שיש לכם.
-
קונקשן בשנחאיהאתרים בסין בכלל ובשאנגחאי בפרט נסגרים מוקדם יחסית, לקראת 17:00 ככה שלא משאיר לכם הרבה זמן.
מה שאני הייתי עושה זה לוקח את רכבת המאגלב כי בכל זאת זה מדהים, עובר אחרכך למטרו.
מטייל בגני יו יואן אן, מטייל בגנים ובאזור הכתיק של העיר, ליד הגנים אתם תראו תור ענקי בשביל מנת כיסונים אם אינכם שומרי כשרות אז פשוט חובה עליכם לקנות זה הכיסונים הכי טעימים שאכלתי בסין ואכלתי מאות, תבקשו ישר 2 מנות.
אל תלכו לבית התה שנמצא על המים בצמוד לגן זו מלכודת תיירים קירה להחריד.
תגיעו לרחוב הבונד תעשו סיבוב קצר בין כל החנויות והבתי קפה הוקניונים,עד שתרדו למטה לטיילת הבונד על שפת הנהר.
אפשר לטייל קצת על הטיילת מצד אחד תראו בניינים ניאו קלאסים משנות ה30 שלטעמי האישי זה החלק היפה של העיר ומעבר השני של הנהר תראו את כל הגורדי שחקים.
תוותרו על השייט כי אין לכם כלכך זמן (הוא נמשך משהו כמו שעה וחצי )
תעברו בעזרת המטרו לקצה השני של הנהר ( כן בסין המטרו עובר מתחת לנהר) ותעלו לאחת התצפיות אני אוהב את מגדל הטלויזיה העגול, רק תתחשבו במזג אויר אם יש אובך אין טעם.
משעם אפשר לקחת קו 2 ולנסוע איתו עד השדה תעופה חזרה לפודונג