עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.
-
פעם ראשונה בעיר. אמא ובת 15. אני מבינה שהתחבורה נוחה להגיע לכל מקום אך בכל זאת מחפשת מלון עם תחבורה קרובה ונגישה וסביבה נעימה גם בשעות הערב (למשל בשעה 22:00 כשנחזור מהמופע WYLD) בבחירת החדר היה חשוב לנו חדר רחצה פרטי וסידור מיטות TWIN המלונות שאני מתלבטת לגביהם הם בהתאם לתקציב שלנו אך אני מבולבלת מחוות הדעת השונות שקראתי בבוקינג. אנחנו נוחתות בשונפלד ואת המלונות הזמנתי כבר לפני מספר חודשים.
Crowne Plaza Berlin City Centre
Holiday Inn Berlin City East Side
ibis Berlin Kurfuerstendamm
NH Berlin Kurfürstendamm
Wyndham Berlin Excelsior
Hampton by Hilton Berlin City West
InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof מקבלים כרטיס נסיעה בתחבורה ציבורית חינם לכל השהות.
תודה מראש לכל העונים.
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.הי
תפס את עיני לגבי מלון InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof שרשמת שמקבלים כרטיס לתחבורה
נכנסתי לאתר המלון בבוקינג והתגלה מלון מצוין לדעתי
את גם קרובה לתחנה המרכזית, הכוונה שיש לידך מטרו
וגם מקבלת כרטיס נסיעה חופשי , את חוסכת כאן המון כסף
כרטיס יומי לאדם עולה כ 4.70 יורו
הרי בכל מקום שתלונו צריך שתהיי קרובה לאיזשהו מטרו, בין אם זה בצד המזרחי או בצד המערבי, וה Hauptbahnhof התחנה המרכזית נמצאת במקום נטרלי.
סיגל
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.תודה רבה על התשובה. האם אפשר להסתובב שם בשעות הערב המאוחרות בבטחה? הכוונה היא לעשות את הדרך ישירות מתחנת הרכבת ועד למלון?
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.נראה שכן בהחלט
תסתכלי בגוגל מפות ותראי את הדרך.
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.אם אני קורא את השמות נכון, ולא בדקתי במפה, כל המלונות האלו נמצאים במערב העיר בלבד. באזור קודאם. יש סיבה להעדפה הזאת?
ישנתי בביקור אחר בברלין במערב העיר, באינטרקון המצוין, אבל מצאתי את המיקום דווקא לא אטרקטיבי. אני מעדיף את אזור מרכז העיר בואנה כיכר פוטסדאם לדוגמה. אפילו קרוב יותר לאלכסנדרפלאץ נשמע לי נוח יותר, במיוחד למי שמעוניין להגיע גם למוזיאונים ולאתרים היסטוריים.
מבחינת הרשתות השונות שציינת הקראון-פלאזה היא הבכירה ביותר והמלון במערב ברלין נחשב סה״כ טוב. המפטון של הילטון היא רשת שאני אוהב אישית, מלונות לרוב פשוטים ונוחים, ויש המון תעריפים מוזלים של הילטון שיכולים לעזור.
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן. -
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.הבחירה במערב העיר והתמקדות באזור הקודאם: קראתי כאן די הרבה המלצות על מערב העיר והאזור הזה במיוחד כאזור מואר ונעים בעל אופי מערבי שנעים יותר לשהות בו. אם יש המלצה על מלון טוב באזור אחר (עד 100 יורו ללילה) אשמח לשמוע.
פיני, תודה על המפה. ברור לגמרי.
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.תעדיפי קרבה לקווי S
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.אנחנו לנו במלון קרוב לאלכסנדרפלאץ של רשת איביס - מצאנו אותו מעולה לצרכים שלנו - זול משמעותית ממלונות אחרים, קטן יחסית (אין מיליון חדרים) לא מעשנים בכל חלל המלון (לנו חשוב מאד) ארוחת בוקר סבירה מאד, חדר נקי ושקט ודי מרווח.
קרוב מאד לכל התחבורה הציבורית, נעים גם בלילה להגיע לחדר (היינו גם במופע וחזרנו ברכבת בלילה)
קרוב גם למרכזי הקניון באזור (נוח להחזיר את השקיות לחדר...)
השנה חוזרים שוב לברלין ושוב לאותו המלון. הפעם גם בהרכב של אם ובת.
ibis Styles Berlin Alexanderplatz
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.שמתי לך את המלונות על המפה..
תראי היכן תחנות התחבורה הציבורית,איזה קווים ,מה קרוב למלונות.תגדילי קצת יותר את המפה..ותחליטי לפי זה..
אישית לנו קרוב לרוזה לוקסמבורג,במלון דירות FLOWER'S Boardinghouse Mitte ומאוד היינו מרוצים.לא חזרנו בלילה ממש..האזור היה נעים ורגוע..
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.אמה שלום,
תודה רבה על ההשקעה.
במלון שהמלצת עליו,אין מקום בבוקינג. כך גם במלון שהמליצה שרי 86
אמשיך לנסות ולהוציא את המיטב מהרשימה שלי. אלו מלונות שהזמנתי לפני מספר חודשים ועכשיו מחירים של מלונות אחרים כבר גבוהים עבורי או שאין מקום. הנסיעה בעוד כשבועיים....
אז אם יש לכם מילה טובה על אחד מהמלונות שהזמנתי, זה ייתן לי כיוון ברור.
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.היי יניר,
לפני החופשה השנייה שלנו בדצמבר, חרשתי את אתרי המלונות והמיקומים
בחרנו בסוף במלון (Palace) צמוד לאירופה סנטר והכנסייה השבורה. מיקום מעולה.
מהרשימה שלך, הייתי מצמצמת לאותו האזור ומתלבטת בין
Crowne Plaza Berlin City CentreHampton by Hilton Berlin City West
נחשבים טובים, בעיקר על קראון פלאזה קיבלתי כמה רשמים ממקור ראשון
ממוקמים מעולה, באזור שוקק ונעים, ללינה של אמא ובת.
עוד מלון בסביבה, במחיר סביר שהיה אצלי ברשימה, Steigenberger Hotel Berlin, תתרשמי
עם בריכה מקורה (גם קראון פלאזה עם בריכה)
גם מעניק כרטיס נסיעה חופשי...
אבל לדעתי זה לא צריך להוות שיקול מהותי, בחופשה שעולה כל כך הרבה
בהצלחה
אשמח לקרוא רשמים כשתחזרו
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.לי, תודה על התשובה המפורטת. המלונות הנוספים שהמלצת עליהם, בראשון אין מקום (אני יודעת שהוא יקר לתקציב שלי) והשני גם יקר.
לגבי השניים הראשונים מהרשימה שלי לוקחת את ההמלצה שלך לחשיבה נוספת.
פיני, לגבי IBIS הזמנתי כמה מלונות בברלין מרשת זו.
מה דעתך על ibis Berlin Kurfuerstendamm ?
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.אני הייתי בשני מלונות בברלין:
- HOTEL BERLIN BERLIN
- IBIS BERLIN MESSE.
על שני אלו אני יכול בהחלט לתת המלצה טובה.
לפי חצי שנה הזמנתי לחבר את מלון Hotel ibis budget Berlin Alexanderplatz (שכבר הומלץ כאן) והוא היה מאוד מרוצה.את השאר אני לא מכיר באופן אישי ולא יכול להמליץ או לשלול.
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.לא פעם נתקלתי שבבוקינג אין מקום,וישירות דרך המלון היה ועוד במחיר זול יותר.באותם התנאים (אפשרות ביטול) אגב,במלון "שלי" בברלין,הזמנתי ישירות דרך המלון כי היה לדר אחד והייתי זקוקה שניים.כך גם לחופשה של הבן בברלין,ביום המרתון..בבוקינג לא היה.
אפילו לחופשה הנוכחית לסלובקיה נתקלתי בזאת...המלונות כנראה לא מוסרים את כל החדרים שלהם לאתרי לינה..
ולי צודקת,את חייבת לצמצם את הרשימה כי זה סתם מבלבל אותך.
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.אנחנו לנו ב - whyndam היה ממש טוב. קרוב מרחק הליכה 3 דקות לתחנה הגדולה ZOO (אין פחד...) מלון טוב עם ארוחת בוקר נהדרת...הרבה מסעדות ובתי קפה באזור...היינו גם בהופעה ולא היה פחד לחזור מאוחר כשנגמר...
-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.תודה רבה לימור. מעודד לשמוע

-
עזרו לי להחליט לגבי מלון בברלין-שואלת גם כאן.תודה רבה לכולם על ההמלצות. הזמנתי חדר ישירות מהאתר של H10 בקודאם.
חדרים רגילים לא נשארו כבר בבוקינג.
עשיתי גם חברות במועדון המקנה 5% בהזמנה און ליין.