ויזה לסין ולינה ב-AIRBNB
-
שלום לכולם!
חדשה כאן בפורום

מתכננים לטוס סביב 20.4 לסין ל-3 שבועות.
קראתי שבשביל הויזה צריך להציג כרטיס טיסה ואישור הזמנה במלון...
מישהו התנסה בתהליך עם לינה בדירה דרך AIRBNB? עלולה להתעורר בעיה?
האם יש לנו מספיק זמן לסדר ויזה? עוד לא הזמנו טיסות ולא נסגרנו על מסלול.
תודה לכל עזרה!

-
ויזה לסין ולינה ב-AIRBNBהיום הייתי בקונסוליה בת"א(בן יהודה 219.א-ה בשעות 9-12 ).
יש למלא את הטפסים ולצרף 1 תמונת פספורט,צילום דרכון והזמנת מלון לנחיתה(אתה יכול להזמין ב-BOOKING מבלי לשלם וגם לא לתת פרטי כרטיס אשראי).
במילוי הטופס אם אין לך כרטיס טיסה אתה מתבקש למלא את תכנית הטיול(באילו מקומות תבקר וכן תאריכים ושהיה בכל מקום).אם יש כרטיס טיסה,לא מבקשים לו"ז.
בהצלחה.
-
ויזה לסין ולינה ב-AIRBNBהם לא מסתכלים על הזמנות מלון, מה שחשוב זה כרטיס טיסה כניסה ויציאה מסין. תעשו את הויזה אחרי שאתם מזמינים את הטיסות, ותצרפו את כרטיסי הטיסה. זה מספיק.
-
ויזה לסין ולינה ב-AIRBNBאני באתי בלי כרטיס ולכן צירפתי הזמנה למלון ולוז למקומות שאבקר בהם וזה הספיק
-
ויזה לסין ולינה ב-AIRBNBאפשר לשאול לגבי הלינה ב AIRBNB, איפה הזמנתם? כלומר באיזה ערים?
מצאתם משכירים דוברי אנגלית?
אני מתלבטת האם כדאי לחפש דירה דרכם, ולוותר על השירות של צוות דובר אנגלית במלון/ אכסניה.
מכיוון שאתם נוסעים הרבה לפני אשמח אם תחזרו עם תובנות ותחלקו איתנו..
-
ויזה לסין ולינה ב-AIRBNBעל פי החוק הסיני אם ישניםפ אצל אנשים פרטיים צריך להירשם בתחנת משטרה הקרובה תול 24 או 48 שעות אני לא זוכר.
עכשיו השאלה הגדולה האם AIRBNB נחשב כאנשים פרטים או לא
ענת אני דווקא לא הייתי מוותר על האכסניות,יש בזה משהו מיוחד ונעים,גם בגלל הצוות דובר אנגלית שמאוד עוזר,גם לרוב האכסניות יש אפשרות לקנות ארוחות שמכינים במקום הן עמרביות הן סיניות,וגם מפגש הבלתי פורמאלי אני עם עוד מטיילים אני דווקא אוהב את זה.
-
ויזה לסין ולינה ב-AIRBNBתודה לכל העונים!
לגבי AIRBNB - עוד לא הזמנו דרכם, רק בדקתי.
הרבה מבעלי הדירות מציגים תיאור מלא באנגלית שוטפת (לא כזאת של google translate).
יש לנו ניסיון נהדר איתם מסביב לעולם ואנחנו שוקלים את זה כאופציה).
אשמח לחזור עם עדכונים מלאים לאחר הטיול.
-
ויזה לסין ולינה ב-AIRBNBאני תומך בלינה באכסניות , באכסניות קיבלתי אינפורמציה לגבי מקומות מומלצים בהמשך הדרך , טיפים ושווקים שרק מקומיים מכירים , כרטיסי אוטובוס להמשך הדרך כולל הקפצה לתחנות האוטובוס .
-
ויזה לסין ולינה ב-AIRBNBאם לא שוהים במלון צריך להירשם בתחנת משטרה תוך 72 שעות אבל לרוב לא נאכף (אני הייתי כמה פעמים בלי להירשם... ) שימו לב שיש ב 1 במאי חג לאומי בסין (3 או חמישה ימים ) כך שכדאי להתכונן לכך מראש (בעיקר בהזמנת מלון, רכבת, טיסה וכו )
-
הבהרה לגבי המארחים ב-AIRBNBמניסיוננו במקומות שונים על פני הגלובוס - המארחים יותר משמחים לעזור ולתת מידע שימושי בכל נושא שתרצו.
יש מארחים זמינים יותר ויש כאלה פחות, חשוב לבחור דירה שיש עליה ועל המארח המלצות טובות באתר. לפני ההזמנה אפשר ליצור קשר עם המארח, להתייעץ ו"לחוש" אותו.
זה שאין קבלה וצוות עובדים לא אומר שאין עם מי לדבר.