San diego sea world
-
מתכנן להיות שם עם המשפחה +2 ילדים (10,13) בעוד חודש
מישהו ביקר שם לאחרונה ויכול להמליץ על תכנון נכון של היום, מופעים מומלצים, שעות המופעים ומפת האתר ?
-
הפסקנו לתמוך במקומות שמשגעים חיות כדי לשעשע אנשים -
san diego sea worldלדעתי, עדיף להגיע מוקדם לפארק.
כדאי להגיע למופע של הלוויתנים כחצי שעה לפני, על מנת לתפוס מקום.
תחפש בגוגל- אני בטוח שתמצא את שעות הפתיחה של הפארק.
xfwind -זכותך לא ללכת לפארק, אבל יש אנשים שכן רוצים לבלות בפארק. -
san diego sea worldאני אמנם היתי שם לפני שנים אבל היום לא היתי הולך. מצד שני אני לא אוהב להטיף מוסר לאנשים אחרים. כל אחד וההעדפות שלו. אני גם לא לובש פרוות של חיות אבל לא שופך צבע על אלה שלובשים.
-
san diego sea worldכאשר הייתי ילד אני זוכר שבקרקס היו דובים שרקדו לצלילי המוזיקה, ואריות שקפצו דרך חישוקים בוערים, ומאחורי הקלעים עברו ייסורים לשם כך. היום זה כבר זיכרון רחוק.
לפי ההתפתחויות האחרונות, מסתמן שאותו הדבר יקרה עם סי וורלד. הילדים שהולכים היום לסי וורלד יגדלו ויספרו שהם לא מבינים איך לקחו אותם למקום כזה כאשר הם היו ילדים...
-
מן הסתם אנשים הבינו שחמלה זו תכונה שכדאי לפתחביחס לכל מה שסובב אותנו. קרוב ורחוק.
-
מן הסתם אנשים הבינו שחמלה זו תכונה שכדאי לפתחנא סילחו לי חברי היקרים והמוערכים, אבל אינני חושב שזה המקום להטיף אידיאולוגיה מכל סוג שהוא.
אפשר לטעון בעד ונגד שחיטה כשרה כאקט של התעללות בבעלי חיים, או כליאת כלב או חתול בדירה למשך רוב חייו, או ניסויים בבעלי חיים, אכילת בעלי חיים, שימוש בבעלי חיים לעבודה וכן הלאה.
יש לקבל את העובדה שבעולם אין תרבות אחת וקוד מוסר אחד ולכן, מי שההטפה לדעותיו מאוד חשובה לו, זו זכותו והוא יכול למצוא את המסגרות המתאימות לדיונים כאלה.
אני מאוד מבקש שכאן נתרכז בנושא הפורום: טיולים בצפון אמריקה.
אם מישהו שואל ומבקש מידע על אטרקציה, זכותו לקבל תשובה אינפורמטיבית לשאלתו ללא הטפה לגבי עצם הבקשה שלו.
וסליחה שוב על ההטפה הנגדית שלי.
-
sea worldתודה צביקה
כ"כ הרבה תגובות לא ענייניות
איש איש באמונתו
-
פורום צפון אמריקהצביקה - כל מילה מלמיליאן , תודה
חבל שהפורום הופך מדי פעם לזירה לקידום דעה כלשהיא,
זה לא המקום המתאים , זה מיותר , מכביד , ומפריע
-
מן הסתם אנשים הבינו שחמלה זו תכונה שכדאי לפתחכל פעם שמישהו שואל על סי וורלד, מתחילים בהטפות מוסר. גולשי הפורום כבר ילדים גדולים, ויודעים בדיוק מה רוצים.
ובשולי הדברים סיפור משפחתי: בן דוד שלי, שחי בקנדה ולא בין נתמכי הסעד, החליט ליום הנשואין לקנות מעיל פרוות מינק חדשה לאישתו. את הישן (מוערך ב-10,000$) הציעה לבת שלי. הבת כבובן סירבה בתוקף.