ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פארקי שעשועים באורלנדו

פורום צפון אמריקה
    6
    6
    2694
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • natalja
      natalja נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם אודה להמלצה אילו פארקי שעשועים או פארקי מים מתאימים לילדים בגיל 5 ו-7. כמו כן מהיכן ניתן לרכוש כרטיסים מוזלים לאטרקציות אלה? תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

פארקי שעשועים באורלנדו

לגבי איזה פארקים - מגוון הדעות כמספר האנשים. יש מי שיטען שפארק X מדהים, ויש מי שיטען שהוא היותר משעמם שהיה לו.

בגדול כל הפארקים מתאימים. ומה שמוצע לכם זה לבחון לבד מה יש בכל פארק (וביו טיוב יש המון קליפים שאנשים צילמו של ריידים שלמים וכו').

זה כמובן גם תלוי כמה זמן ותקציב יש לכם

• אור ארזי
          אור ארזי נערך לאחרונה על ידי

פארקי שעשועים באורלנדו

הפארקים באורלנדו שונים ומגוונים מאוד לגיל של הילדים שלך נראה לי מתאים דיסני או לגולנד . אפשר להשיג כרטיסים כמעט בכל מקום באורלנדו בזול מאוד, אפילו בחנויות מקדונלס מוכרים כרטיסים.

• המכשפה
            המכשפה נערך לאחרונה על ידי

אם הולכים על דיסני אני ממליצה לקנות כרטיסים מראש

(אפילו דרך דיסני, למרות שזה במחיר מלא).

זה מאפשר לכם הזמנה מראש של פאסטפאסים.

(30 יום מראש אם אתם לנים במלון שאינו של דיסני 60 יום מראש אם תלונו במלון של דיסני) זה ייתרון משמעותי שלטעמי עולה על הייתרון הכלכלי בכרטיס מוזל.

אם יש לכם דרך לקנות מראש כרטיס מוזל (למשל דרך חב"ד) סבבה.

בהצלחה!

יעל

|אנחנו היינו רק בפארקים של דיסני, ובחורף, אז לא יודעת להמליץ על פארקים אחרים|

• rashk
              rashk נערך לאחרונה על ידי

פארקי שעשועים באורלנדו

הייתי לפני שלוש שנים עם הנכדים שהיו אפילו קטנים מהגיל המצויין וביקרנו בכל ארבעת הפארקים של דיסני בהנאה גדולה. נכון שנפרדים מסכום לא מבוטל של כסף, אבל מה לא עושים בשביל הנכדים ורצוי לרכוש עם "המסלול המהיר", שמאפשר תכנון מוקדם של התורים וקיצור זמן משמעותי בתור. כי צריך להבין, הזמן הוא משאב יקר באורלנדו. יותר מכסף. ואם החמצתם אטרקציה מבוקשת, סביר שלא תחזרו שוב...אלא אם כן, הפרוטה מצוייה. אנחנו קנינו כרטיסים ב"דיל" משולב עם בית מלון של דיסני באתר, אבל יש הממליצים על בית חב"ד באורלנדו ( בעיר ) שניתן לרכוש יותר בזול. בכל מקרה לא כדאי לרכוש לפארק בודד , אלא "חבילה" של שלושה או ארבעה ימים ולא מציע את האופציה של "דילוג" מפארק לפארק באותו יום שמייקר את החבילה. כן כדאי לשקול אפשרות של יותר מכניסה אחת ליום לאותו פארק, אם אתם מתאכסנים במלון באתר, ואפשר ללכת לנוח באמצע היום ( בקיץ חם ולח מאד ולא ממש נעים ) ולהגיע אחר הצהריים רעננים ולראות את התהלוכה הססגונית של דיסני בערב, לפני הסגירה ( יש שני מועדים, אם אני זוכר נכון, ב- 18:00 וב 21:00 ). ואת התהלוכה אסור להחמיץ...

• ayeletback
                ayeletback נערך לאחרונה על ידי

פארקי שעשועים באורלנדו

אור ארזי - חייבת לתמוה על המשפט "אפשר להשיג כרטיסים כמעט בכל מקום באורלנדו בזול מאוד"

הזול מאוד.

בהגדרה שלי 100 דולר לאדם ליום...זה דווקא יקר מאוד.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון