ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניו יורק, שינה בהארלם? b&b

פורום צפון אמריקה
    6
    7
    1898
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ils
      ils נערך לאחרונה על ידי

שלום

נוסעת בפעם הראשונה לניו יורק ל5 ימים נטו במאי. כרגע מתמקדת בלמצוא מקום לישון. לא צריכה משהו מפואר אן מפנק. מה שחשוב לי זה חדר פרטי עם מקלחת ושירותים באזור טוב שמרגיש חיי כל שעות היום והלילה אם אפשר.

המחירים באזור טיימס סקוור נעים בסביבות 250$ ללילה מינמום וזה אחרי שבדקתי פה את כל ההמלצות.

מה אתם חושבים על אזור הארלם ליד האוניברסיטה? הידע היחיד שלי לגבי האזור הוא מהסרטים... המחירים שם נמוכים יחסית השאלה מה הסיבה, האם רק המרחק או שמסוכן/מפחיד/מת שם בשעות הערב? 

בנוסף ראיתי פה המלצה לbad& breakfast האם מנסיונכם זה כולל שירותים בחדר? זה נראה לי ממש נחמד.

המון המון תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shira1990
        shira1990 נערך לאחרונה על ידי

נסי את אתר HOTWIRE.

הקונספט הוא שלא יודעים איזה מלון מזמינים רק אחרי התשלום, וזה ללא החזר.

הזמנתי למאי 2 לילות סה"כ 250 דולר (לשתי הלילות) ויצא לי את מלון sheraton times square. 

• ils
          ils נערך לאחרונה על ידי

תודה ניסיתי בחודש האחרון לא מוצאת מחירים כאלו...
          • karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

קודם כל אני משערת שהכוונה לbed&breakfast (מיטה וארוחת בוקר) ולא לbad&breakfast (רע וארוחת בוקר). אם את מוצאת מקום ספציפי שמעניין אותך, פשוט תבדקי אם יש שירותים צמודים או לא, לזולים אין שירותים צמודים וליקרים יותר יש...לגבי הארלם, לא בטוחה שהמקום מסוכן באמת בלילה אבל לפי מה שקראתי לא מאוד נעים להסתובב שם.

• סנופקין83
              סנופקין83 נערך לאחרונה על ידי

יצא לי להיות כמה פעמים מעל רחוב 110, זה נראה רחוב נורמלי לגמרי ביום אבל לא כזה סימפטי כשהשמש שוקעת. פעם אחת אחרי משחק באיצטדיון של הינקיז אדם מפוקפק עקב אחרינו עד לסאבווי הסמוכה ונגע בעצמו. קריפי.

• אורן
                אורן נערך לאחרונה על ידי

ב- HOTWIER אין טעם לנסות ולבדוק מחירים זמן רב מראש, משום שהמלונות מורידים מחירים רק לקראת מועד השהייה כשהם רואים שהם "נתקעים" עם חדרים לא מוזמנים.

אם את נוסעת במאי הייתי בודק לא יותר משבועיים לפני. גם ככה את מחפשת משהו בסיסי ביותר וזה תמיד תוכלי למצוא.

• יולי ד
                  יולי ד נערך לאחרונה על ידי

בחורף האחרון הייתי שבוע בניו יורק עם הבנים שלי(15,22). ישנו בהארלם- יש מספר לא קטן של מקומות עם ביקורות יוצאות מהכלל בטריפאדויזור. למעט פעם אחת ביציאה מהסובווי ברחוב 135 בה איזה שיכור צעק עלינו, התחושה היתה נעימה ובטוחה ביום ובלילה. היינו במועדוני ג'אז סביב רחוב 120 ומעלה- גם הלוך וגם חזור ברגל הרבה אחרי חצות. בראשון הלכנו עם המארחים לכנסיה שלהם. השהות בשכונה,האווירה והאוכל הם חלק מהחוויה. הייתי חוזרת לשם בלי היסוס-המחיר היה נמוך משמעותית ממרכז העיר והתמורה מצויינת. לנו זה התאים מאוד- אבל זה לא בהכרח מתאים לכל אחד. זו חוויה שונה לגמרי מלגור במלון מרכז העיר.

יולי

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון