תודה אדוארדו!
-
בזכותך נסענו יום אחד לקרחון וזה היה היום הכי מוצלח שלנו בשבוע שעבר בעמק צילר.
-
יש לך אומץשנסעת לעמק צילר בשבוע האחרון של מרץ
איך היה בשאר האיזורים?
-
בשבת כשעזבנו (26.3) ירד שלג בעיירה...אכתוב בפירוט בעוד כמה ימים, אבל לגבי מזג האוויר: התחלנו ב-14 מעלות על ההר וסיימנו ביומיים מושלגים קלות עם טמפרטורות בסביבות ה-0 (כשבאמצע השבוע היה גם יום קר). אבל גם בימים החמים מצאנו מסלולים טובים.
-
בבקשה....לא יודע בדיוק למה את מודה לי לגבי ההינטרטוקס. ראשית את מספיק מנוסה בכלל, ובסוף/תחילת עונה, כאשר הטמפרטורות חמות, רצוי לעלות לקרחון.
אני דווקא מסייג עליה להינטרטוקס ולקרחונים בכלל אם אין צורך בכך. בעיקר בגלל תנאיי גלישה/מז"א שיכולים להיות קשים וקיצוניים.
אני אישית מת על קרחונים בימים טובים, ואם נקלענו למז"א בעייתי, אני לא מפונק. פעם אחרונה גלשתי בהניטרטוקס ב-2.6 (יוני, כן) והיה ערפל קשה. SO WHAT? גולשים לפי הרגש.
בכל מקרה, אני שמח שנהנתם, ואם לנחש נכון, עליתם ביום בהיר, ולכן חווית הגלישה הנופית הזו היא של פעם אחת בחיים. בכייף.
-
חסרון נוסף בקרחוניםזה שבדרך כלל יש עליהם הרבה טי ברים. אני מניח שזה בגלל שהם יותר עמידים ברוחות. אבל זה די מבאס במיוחד ביום של רוחות וערפל או שלג לפנים.
-
לא עלינו בטי-בארים בכללבפעם הקודמת שהיינו בקרחון (דצמבר 2006) היה קר ורוח ומה שזכרתי משם היה בעיקר את שני הטי-בארים הארוכים.
הפעם היה יום חם, בלי רוח (מינוס 7 בפסגה, 4 מעלות ביציאה מהגונדולה) והשלג היה נהדר.
יש מספיק מה לגלוש גם בלי הטי-בארים והמסלולים ברובם אדומים ורחבים, כמו שאנחנו אוהבים.