עזרה במסלול מערב ארה"ב
-
שלום
,אנו משפחה עם שתי בנות 12,14
שמורגלים בטיולי טבע ונסיעות אינטנסיביות אבל...
האם המסלול הנ"ל מוגזם מבחינת כמות הנסיעה וההספק בהתאם למספר הימים?.
להערכתי כמות הק"מ בערך 2100 (לא כולל נסיעה בתוך הערים).
.1 L.A נחיתה בצהריים
.2 + L.A .3
L.A .4 נסיעה בכביש כביש 1
.5 כביש 1
.6 סן פרנסיסקו
.7 סן פרנסיסקו -טיסת ערב ללאס וגאס
.8 לאס וגאס
.9 לאס וגאס + נסיעה לכיוון ציון
.10 ציון
.11 נסיעה לברייס
.12 פייג, אנטילופ, אגם פאוול
.13 גרנד קניון
.14 לאס וגאס
.15 לאס וגאס
.16 ניו יורק
.17 ניו יורק
.18 ניו יורק - טיסה בערב חזרה
-
עזרה במסלול מערב ארה"בשלום
כפי שראיתם ערכתי את ההודעה שלכם לרשימה אנכית לטובת המגיבים.
נדמה שסן פרנסיסקו אפשר היה עוד חצי יום -יום.
ביום 11 צאו בשעה סבירה מאוד לברייס,קיימו את הביקור שלא יעלה על 5 שעות שזה אפשרי ,וסעו ללינה לפייג' כבר ביום הזה,כל זאת לטובת הביקור בפייג' וסביבתה כולל שייט בלייק פאואל.
אין בעיה לגבי הק"מ שמניתם ,בהתחשב בכמות הימים שבין הערים .
סעו לשלום ותיהנו.
באיזה חודש מדובר?
מוני
-
עזרה במסלול מערב ארה"בתודה על הסידור והתגובה
,משום מה ניסיתי ולא הצלחתי לסדר...הנסיעה באוקטובר.
האם הגיוני לקחת מלאס וגאס קראוון לסיבוב הקניונים לטובת השקמה מוקדמת מבלי צורך להעיר את הבנות ולחסכון של פריקה וארגון הציוד כמעט כל יום מחדש...?
-
קודם כל,אם מדובר על אוקטובר-וגם בעניין קרוואןמחשיך מוקדם יותר ,ולכן לא חייבים ביום ה-11 להגיע ללינה בפייג',אבל בכל זאת הייתי מקדם ללינה או שעה אחת מהברייס למאונט כרמל,או עוד 20 דקות לקנאב.
כך תוכלו להיות רילקס יותר בבוקר ביציאה מציון.
כל זאת על מנת להימנע מנסיעה בחשכה!
אני הייתי הולך על רכב רגיל ולא בקרוואן.
מוני
-
עזרה במסלול מערב ארה"בזה בדיוק המסלול שאנחנו מתכננים לאוקטובר בשינויים קלים -
מלאס וגאס התכנון הוא לנסוע לגרנד קניון, משם לברייס וציון ומשם לארצ'ס.
מהארצ'ס חשבנו לנסוע לכיוון דנבר משם נמריא בסוף לניו יורק -
1. איפה מומלץ לישון בדרך מהארצ'ס לדנבר ומה מומלץ לראות בדרך?
2. חשבנו שהנסיעה לארצ'ס ומשם לדנבר תיקח לנו יומיים פלוס מינוס (ביום השני בערב נטוס לניו יורק).סביר?
תודה רבה מראש
-
עזרה במסלול מערב ארה"בשלום אנה
שניה , במקרה ובתכנית ארצ'ס ,אז קודם ציון אחר כך ברייס ,ומהברייס לארצ'ס,ולא ברייס ואחר כך ציון.
אני מניח שאתם חושבים על יום אחד נסיעה מהברייס ללינה במואב לטובת ביקור ביום שני למחרת בארצ'ס?
עכשיו ,אם במקרה צדקתי ,ממליץ בחום להתחיל מוקדם בבוקר בברייס ולנוע דרך כביש 12הנופי ,ו-24 בדרך הצצה (ללא מחקר) בקפיטול ריף נשיונל פארק,ומשם למואב.-https://goo.gl/maps/GuADheBCMXw
ואז נשאלת השאלה האם ביום השלישי נוסעים לדנוור עם עצירת לילה, וביום הרביעי טיסה מאוחרת מדנוור?
מוני
-
עזרה במסלול מערב ארה"בשלום סיגל.
המסלול שכתבת סביר מבחינת מרחקי נהיגה. אבל מהיר מאוד מבחינת הזמן שיהיה לכם בכל מקום. כלומר זה אפשרי, אבל בסוף הטיול תגיעו למצב שבו תגידו לעצמכם: נהננו, אבל לא מיצינו אף מקום. אם זה סגנון הטיול האהוב עליכם עד עכשיו - אז אין מניעה. רק חשוב שתבינו את זה.
כביש 1 יומיים - יאפשר נסיעה + עצירות לתצפיות. אין זמן לטיול בשמורות בדרך ואין זמן להנות במונטריי או כרמל והאזור.
סן פרנסיסקו יום וחצי - קצת חבל לי על החיפזון בעיר האהובה עלי בארה"ב. בקושי תטעמו ממנה.
ימים 11-13 - לדעתי ממש מטורפים. לחשב מסלול מחדש.
ימים 15-18 - מתי הטיסה לניו יורק? אם ביום 16 בבוקר אתם מגיעים לניו יורק בערב המאוחר, ואז נשאר פחות מיום וחצי לניו יורק??? זה פיספוס ענק.
מציע לשנות את התוכנית.
-
עזרה במסלול מערב ארה"באנה - האם בכוונתכם לטייל בדרך לדנבר או בחרתם את דנבר כי חיפשתם לטוס ממנו? (ואז אולי עדיף SLC).
-
עזרה במסלול מערב ארה"בתודה על התשובה

"תפסת מרובה לא תפסת"... אני מסכימה אתך לגמרי.
אני ממש בדילמה לגבי ההספק מכיוון שלא אחזור בקרוב לארה"ב ולכן ממש כואב לי לוותר על משהו ( כמובן שיש מקומות נוספים של MUST שוויתרנו כגון פארק יוסימיטי ועוד...) אבל ניסיתי "לדחוף" כמה שיותר מקומות עם מינימום נזק : -(
הטיסות הפנימיות עדיין לא סגורות. - יסגרו לאחר חישוב סופי של המסלול.
בניו יורק כבר הייתי בעבר (אף פעם לא מספיק...) ונועדה רק לטעימה עבור הבנות.
אשמח להמלצה שלך לחישוב מסלול מחדש ( עם מינימום ויתורים
)סיגל
-
עזרה במסלול מערב ארה"באם להישאר עם כל האתרים האלה, אז הייתי מאחד את השהות בוגאס לרצף אחד. הייתי טס מסן פרנסיסקו לפיניקס, מטייל משם ומסיים בוגאס בשהות ברצף.
אבל לדעתי צריך לעשות ויתור כואב: אולי לוותר על גרנד קניון ופייג', אולי לוותר על LA וגם כביש 1. אם מוותרים על LA וכביש 1 מתחילים ב SF, ונוסעים לוגאס דרך יוסמיטי.
אולי בכלל כדאי לוותר על ניו יורק בטיול הזה. מערב ארה"ב רחוק מישראל ויקר להגיע לשם. לניו יורק אפשר להגיע בהזדמנויות אחרות. גם יהיה מאוד יקר כל המעברים, נסיעות לעיר וחזרה וכו בשביל יום וחצי בקושי. תזכרו שטיסה מהמערב למזרח + הפרשי שעות = יום מבוזבז. אבל תעשו את השיקול שלכם.
-
עזרה במסלול מערב ארה"בעמיחי,
גם חיפשנו מקום לטוס ממנו (נסיעה מזרחה מקרבת אותנו, גם אם לא משמעותית, לניו יורק) וגם הדרך לדנבר נראית מעניינת (יש בדרך פארקים ואתר סקי).
אבל החלק הזה עדיין לא סגור - איזה אטרקציות יש בסולק לייק סיטי?
תודה, אנה
-
עזרה במסלול מערב ארה"באנה - אין משמעות ל"להתקרב" לניו יורק ברכב. לא כספית ולא בחיסכון זמן.
אם יש לכם זמן טיול במדינת קולורדו - הרווחתם. מדינה מרהיבה ביופיה. בדנבר העיר עצמה אין מה לעשות.
לגבי SLC - הצעתי אותה בעיקר כי היא יותר קרובה לפארק ארצ'ס.
-
עזרה במסלול מערב ארה"במוני, תודה רבה על התגובה ומפת המסלול (נשמר ובהחלט נשתמש בזה)!
חשבנו לצאת ביום הראשון מוקדם בבוקר לברייס, משם לנסוע למואב ולהעביר שם לילה.
למחרת לבקר בארצ'ס וקניונלנד (אטרקטיבי?) ולקראת הערב לצאת לנסיעה לכיוון דנבר - לעצור ללינה במקום נחמד (אשמח להמלצות) ולמחרת להגיע לדנבר ולתפוס טיסת צהריים לניו יורק.
תכנון ראשוני, פתוח לגמרי להצעות שיפור וייעול.
תודה!
-
עזרה במסלול מערב ארה"באנחנו נוחתים ב LA וחוזרים מניו יורק - אלא כבר טיסות שהוזמנו...
אולי נקצר ביום את LA ונעשה רק את היוניברסל סטודיו.
או להוריד גם את זה לטובת המסלול המקורי?
LA הוא מחיר שאני מוכנה ל "שלם" ( אולי הבנות שלי פחות...)
ראיתי שהמרחק לגרנד קניון מהפיניקס הוא 358K
ומלאס וגאס לגרנד קניון 435K
אבל אני מניחה שמרחק הטיסה מSF לפיניקס יצמצם את השעה הפרש במרחק נסיעה?
-
עזרה במסלול מערב ארה"בלגבי הטיסה שהוזמנה - אני מניח באל על - אז מן הסתם אפשר לרכוש טיסה מ LA לסן פרנסיסקו, עדיף בקונקשן רשמי, אבל אפשר גם שלא (תקחו טווח ביטחון של 3 שעות לקונקשן לא רשמי).
לגבי פיניקס - אכן, לא עוזר בהרבה. האפשרות הזו עדיפה למי שמטייל גם בסדונה.
לגבי על מה לוותר - אני הייתי מוריד את ניו יורק לגמרי (בטיול הזה) ומתמקד רק במערב, אבל לא אחליט בשבילכם.
-
עזרה במסלול מערב ארה"באוקי,אשקול זאת.
תודה רבה על ההתייחסות

-
עזרה במסלול מערב ארה"בהייתי מוותרת דווקא על הגרנד קניון שבסופו של דבר מאכזב. יופיו פחות בולט מנקודות התצפית, ומסלול הליכה בתוכו שכנראה משקף את יופיו פחות רלבנטי לרוב האנשים (דורש זמן רב וגם כושר).
-
עזרה במסלול מערב ארה"בשלום אני מאוד מתחבר למה שעתה עמיחי ... גם אנחנו עשינו טיול בארה"ב ורצינו "לבלוע" את כולה לבסוף החלטנו שטיול הוא גם סוג של חופשה ולא טירונות ןחשוב להנות , בלב כבד ויתרנו על ניו יורק על הגרנד קניון ועשינו מסלול מעגלי שמתחיל ומסתיים בלוס אנגלס. לדעתי, הבנות יהנו מאוד בפארקים בלוס אנגלס ויש לחקת זאת בתכנון הימים
-
עזרה במסלול מערב ארה"במכיוון שהחזרה ממילא מניו יורק לא נוותר עליה לגמרי.
אבל אולי באמת נוריד את הגרנד קניון ויום נוסף במקומו נוסיף למקום שכבר ברשימה וכך מעט נרגיע במעט את הקצב...
-
עזרה במסלול מערב ארה"באם אתה צריך עוד חיזוק להשמיט את הגרנד קניון ,אני מצטרף לחברים שמעלי.
מוני