שאלה לגבי Terra park ברומניה
-
המקום מומלץ?
ראיתי הצעת מחיר ממאי 2015
520 יורו לשישה ימים.
-
שאלה לגבי Terra park ברומניהלא כל כך מובנת לי השאלה - עד כמה שאני יודעת, TERRA PARK הוא פארק שעשועים בבוקרשט, אין מה לעשות בו שישה ימים וגם לא ראיתי אותו מוזכר בשום מקום בתמונה שצירפת.
אם ההצעה היא לשישה ימים בבוקרשט של טיסה+ מלון, בעיני זה ארוך מידי לטיול בעיר בלבד וקצר מידי ליציאה מהעיר.
עדיף לחפש כרטיסים זולים בוויז אייר ולהרכיב טיול לפי העדפותיכם. רומניה לא קשה לתכנון/טיול ובעיני אין כל יתרון לדילים אלו/לטיולים מאורגנים ולשהייה ארוכה בבוקרשט כשאפשר לצאת ממנה צפונה לקרפטים.
-
שאלה לגבי Terra park ברומניהתודה, המודעה בשפ החברה כנפי משק
מוסיף מודעה נוספת מ 19 ביולי 2015
כתוב משפחות 5 לילות חצי פנסיון מאורגן כולל כניסה לכל הפארקים
חשבתי שמדובר בכפר נופש -
שאלה לגבי Terra park ברומניהכנראה...קצת מלכודת תיירים. לא חושבת שיש מה לעשות בפארק הזה שבוע והמחיר לא זול בכלל. ובאופן כללי מחדדת שוב - אין סיבה להישאר כל כך הרבה זמן בבוקרשט, וגם אין באמת סיבה לטיול מאורגן...
ולא כל כך הבנתי גם...מה רלוונטית מודעה מ2015?
-
איך בודקים מידע ראשוני על אתר לא ידוע?אני לא מכירה את טרה פארק.
אבל מה עושים כאשר לא מכירים את האתר שבפרסומת?
פותחים גוגל,
טוב- הכול כתוב ברומנית, נניח?
אז עוברים לתמונות-
אתה רואה מקומות מגורים? או בעיקר מתקני שעשועים?
אתה פותח את מפת הפארק ? האם נראה לך פארק מספיק רציני ש"יחזיק" משפחה חמישה ימים?
מעבר לכך---- גם בדיסני פאריז שעליו בוודאי שמעתי , משפחה תתקשה להיות חמישה ימים של פארק, או רק משפחות יחידות סגולה ישרדו.
אבל אם לא שמעת על המקום
והוא לא קופץ בפרסומים נוספים
ומידע ברשת נראה מאד מקומי
המסקנה?
חוץ מזה אין מה לעשות עם עיתון של אתמול חוץ מלעטוף דגים, ככה גם פרסומים וחבילות של שנה שעברה, כי כל שנה חברות התיירות מוצאות יעדים "אטרקטיביים" אחרים.
השנה משווקים באנרגיה רבה מלון דירות בנפת פוליה על הים באיטליה - רק שהמלון על גבעה מעל הים, וכדי להגיע אל הים צריך שאטל מקומי- אז תחסוך לעצמך גם את זה.
-
איך בודקים מידע ראשוני על אתר לא ידוע?תודה.
המחשבה הייתה שהדילים של 2015 יחזקו ביוני 2016.
בערך באותו מחיר
-
איך בודקים מידע ראשוני על אתר לא ידוע?לא בהכרח.
יש כל מיני עסקאות שנסגרות כל שנה
דווקא יעדים "חדשים" מנסים לקדם אותם-והסיכוי למצוא דיל יותר אטרקטיבי גדול יותר.
אבל מוקדם מדי, לדעתי, עד אחרי פסח.